Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הקפוצ'ון: זה בשביל להראות מפחיד בתוך האוטו וגם פחות אנשים מזהים אותך (80% מהבגדים שלי עם קפוצ'ון, באיזור של הבית הוא תמיד היה על הראש וזה עוזר).

לגבי קסדה, נהגתי פעם עם קסדה (אם למישהו חשוב הסיבה אז בדרך מהעבודה לבית, אחרי איזה 14 שעות על הקטנוע, כבר שכחתי שיש לי קסדה על הראש) וזה לא מפריע.

לגבי הכפכפים או משהו עם סוליה רכה (לא מתווכח עם החוק), כאחד שנהג המון יחף (היה תקופה שהייתי בכלל מוריד נעלים בנהיגה), אין בעיה לבצע בלימה פתאומית או כל דבר שהוזכר בשרשור הנעול, אולי יש לי רגל מפלדה או שזה בגלל שגם הייתי נוסע על אופניים יחף ואני מקרה מיוחד, אבל נראה לי שאתם מדברים שטויות בקטע הזה, בכל אופן: לי זה לא הפריע.

לגבי הנהיגה בלי חולצה: חוץ מרסיסים הכל שטויות, בינכו כשאדם יושב בתוך הרכב בקושי בקושי רואים משהו מלבד כתפיים וראש (ביחוד ברכבים חדשים עם קו חלונות גבוה כמו איביזה וכאלו).

תן לי לסכם.

אתה בד"כ נוהג יחף,ערום ועם קסדה על הראש.

:lol::lol::lol::lol:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדקתי את הנושא בתור נוסע, בחניון ואכן-זה אפשרי מפחינת שדה הראיה, מרגיש קצת מוזר.

אם שוטר לא עשה כלום לזה שהוא תפש, כניראה שאין שום חוק נגד זה, אבל נהיגה בקלות ראש או משהו?

תלוי איך תסביר לו את זה, נראה לי שאם יתנו לך סעיף כזה ותדאג שיהיה רשום בדו"ח שהסיבה היא סיבה בטיחותית נטו ולאחר מכן תסביר זאת בבית משפט אני לא מצליח לחשוב על שופט שיתן לך עונש על שנהגת ככה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יגור, הלכת רחוק, אני תמיד נוהג עם קסדה (זה לא נוהג, רוכב) כי אין לי כבר אוטו.

אבל הקפוצון מפריע לקסדה וגם מיותר (הקסדה מכסה יותר טוב את המטרה), לרכב יחף זה היה כיף, עד שנכנס לי זכוכית ברגל ברמזור והפסקתי עם זה.

אז עכשיו אני רוכב עם קסדה סגורה, לבוש מלא, ונעלים סגורות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יגור, הלכת רחוק, אני תמיד נוהג עם קסדה (זה לא נוהג, רוכב) כי אין לי כבר אוטו.

אבל הקפוצון מפריע לקסדה וגם מיותר (הקסדה מכסה יותר טוב את המטרה), לרכב יחף זה היה כיף, עד שנכנס לי זכוכית ברגל ברמזור והפסקתי עם זה.

אז עכשיו אני רוכב עם קסדה סגורה, לבוש מלא, ונעלים סגורות.

מכרת את האוטו שלך למקסים או שהוא סתם ממשיך לשאול שאלות בשבילך על האוטו שלך כשהוא כבר לא אצלך? :evil:

ולאלה ששאלו על למה אסור לנהוג בלי חולצה, הכוונה המקורית היתה כדי שדבורה לא תעקוץ אותך, ואז תשתולל.

פורסם
כן, אני מודה, חצי מהאנשים בישוב שאני גר בו מקבלים חררא כשהם רואים אותי.

לגבי הקפוצ'ון: זה בשביל להראות מפחיד בתוך האוטו וגם פחות אנשים מזהים אותך (80% מהבגדים שלי עם קפוצ'ון, באיזור של הבית הוא תמיד היה על הראש וזה עוזר).

לגבי הנהיגה בלי חולצה: חוץ מרסיסים הכל שטויות, בינכו כשאדם יושב בתוך הרכב בקושי בקושי רואים משהו מלבד כתפיים וראש (ביחוד ברכבים חדשים עם קו חלונות גבוה כמו איביזה וכאלו).

בקיצור - הכי טוב שתנהג ככה:

paperbag.jpg

אתה אכן מקרה מיוחד.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

פורסם

לנהוג בלי נעליים זה לא רק לא חוקי אלא גם מסוכן - יש לך פחות אפשרות ללחץ על הדוושה בבלימת חירום בגלל שאין "גורם מרכך" בין הדוושה לרגל (נעל), ואתה גם עלול לשבור את כף הרגל בשל כך.

אבל היי - מה שעושה לך את זה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בקיצור - הכי טוב שתנהג ככה:

paperbag.jpg

אתה אכן מקרה מיוחד.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

אשפוז אתה צריך להתבייש בעצמך שאתה מעלה כאלה הצעות.

מאוד לא נוח ומסוכן לנהוג ככה.

כי אי אפשר לעשן בזמן נהיגה.

:lol:

פורסם

איגור,לעשן אפשר תמיד רק צריך לרצות.

:-P

פורסם

אתה יכול להדליק את השקית, ולעשן את השקית, וחלק משערות ראשך בדרך. :onfire:

אפשר גם למלא את השקית בעשבים טובים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אתה יכול להדליק את השקית, ולעשן את השקית, וחלק משערות ראשך בדרך. :onfire:

אפשר גם למלא את השקית בעשבים טובים.

יאיר.

אמר האשכנזי החביב :)

פורסם
הכוונה המקורית היתה כדי שדבורה לא תעקוץ אותך, ואז תשתולל.

לא נעים לי לבשר, אבל דבורה יכולה גם לעקוץ דרך חולצה, ואפילו דרך סווטשירט.

Passt scho...

• תוכן חדש...