Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טיפול לאוטו . שמו לי פלאגים דנסו בעלי אלקטרודה אחת . האוטו קירטע בצורה מפחידה חזרתי למוסך הוא הסתכל בקטלוג ושם לי דנסו מדגם 2אלקטרודות . האוטו נוסע יותר יפה אבל הוא עדין מקרטע אני עדין בודק ואני חושב שזהבסלד מסויים .

קראתי שהמומלצים הם אקיום אם אני יחליף לאקיום יש מצב שיפתרו הבעיות ?

חוטי הצתה הוחלפו גם כן

הרכב 106 XS 1400 שנת 96 עם 135 ק"מ

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אצלי שמתי DENSO 3 אלקטרודות (100 ש"ח לרביעייה ביוניפרטס)

הרכב נוסע עגול וחזק ללא בעיות מאז ההחלפה (בערך חצי שנה)

על כול פנים אני טיפה מצטער שלא קניתי את הבוש סופר 4 - הם מאוד מאוד טובים (לא שיש לי טענות:mm_wink: )

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מספר האלקטרודות הוא נתון הרבה פחות רלוונטי ממידת החום ומרווח הניצוץ של הפלאג.

מה שצריך לוודא זה שהפלאג מתאים מבחינת שני הפרמטרים האלו.

פורסם

אחרי ההחלפה הראשונה הסתכלנו בקטלוג מה מתאים ל106 והוא אמר שזה פלאג 2 אלקטרודות הוא החליף באמת שיש שיפור אבל האוטו עדין קצת מקרטע

פורסם

מניסיוני עם דאנסו 2 אלקטרודות על מנוע דומה - הם עושים יופי של עבודה.

כמו שאמרו - כנראה שהבעיה אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ככה עכשיו אני בברור יכול להגדיר את התופעה האוטו מקרטע בלחיצה על דוושת הגז הוא מגמגםפעמיים שלוש ואז מאיץ הוחלפו חוטי הצתה לחדשים ועדין נמשכת התופעה

נקודה חשובה שאם אני מאיץ בהדרגתיות לא מרגישים בבעיה אבל אם אני לוחץ גז מכה אחת אז האוטו מקרטע .

תודה למומחים

פורסם

אם לאחר החלפת פלאגים וחוטי הצתה ועדיין יש קרטועים בהאצה יש כמה סיבות

במקרה הפשוט - פילטר דלק\אוויר סתום,חיישן מצערת ועוד כמה אלמנטים פשוטים

אם בצעת טיפול בזמן האחרון ואתה שולל את עניין הפילטרים תכנס למוסך מורשה לבדיקה (חיישנים לרוב)

בהצלחה!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מסנן דלק הוא הדבר הראשון שההית צריך להחליף , איזה מין טיפול זה של 135000 , ללא החלפת מסנן?

את החלפת הפלגים הייתי מעגל לטיפול הבא, להבא טיפולים תעשה בעשרות אלפי קילומטרים, ולא באמצע, וערוך לך את רשימת החלקים שהוחלפו, כך תימנע מהחלפת מצתים מיותרת, כגון כל עשרת אלפים, כשניתן לנסוע עד 30000, ולעומת זאת מסנן דלק שהוא לא שקוף, ולא ניתן לראות ולאבחן את ניקיונו, להזניח.

בתשובה לפנייתך בפרטי אני מחזק את דבריו, של אישפוז, ויש חשיבות להתיחס לסוג הפלג, ודרגת החום המומלצת על ידי היצרן,

ולא למספר האלקטרודות. חזור לדווח על ביצועי הרכב לאחר החלפת המסנן דלק, אני מוכן כמעט להמר שהבעיה תעלם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ניסית להחזיר את חוטי ההצתה הישנים? מדוע בכלל החלפת אותם?

האם מישהו כיוון מרווח אלקטרודה?

תוכל לרשום את דגם הפלאג המדוייק? אולי בכל זאת יש ברשותך פלאגים לא מתאימים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה לכם על העזרה את קוד הפלאג אני לא יכול לרשום אבל אם תסתכל בקטלוג דנסו הוא נמצא שם יעודי ל106 מחר

פורסם

תודה רבה לכם על העזרה את קוד הפלאג אני לא יכול לרשום אבל אם תסתכל בקטלוג דנסו הוא נמצא שם יעודי ל106 מחר אני חוזר למוסך בדרישה של הבאתי אוטו תקין אני רוצה לקבל אותו תקין! ולא מענין אותי מה מו ואיך

פורסם

עידכון האוטו נסרק במחשב כל החיישנים נמצאו תקינים.

הוחלפו שוב חוטי הצתה באחריות כמו כן פילטר דלק חדש.

הבעיה הייתה כוהל הצתה והוא הוחלף האוטו מגיב יפה עכשיו

• תוכן חדש...