Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקפאת טסט לצורך שידרוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שנת 90.

בסוף החודש אני צריך להעביר אותו טסט.

עכשיו אני לא רוצה לחדש לרכב טסט,

אני רוצה להחליף לו מנוע ולשפר את הרכב מ~א' ועד~ת'.

מה הפרוצדורה של הקפאת הרישון, ואחרי זה חידוש הטסט.

מזה מצריך ? איזה בדיקות הרכב צריך לעבור אח"כ?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לכמה זמן אתה רוצה להקיפיא את הרישיון ?

פרוצדורה מאוד פשוטה - אתה ניגש עם רישיון רכב ותעודת זהות שלך למשרד הרישוי, ממלא טופס בקשת הפקדה, מפקיד את הרישיון.

בהפשרה - ניגש למשרד הרישוי, מבקש להפשיר את הרישיון, משלם את הסכום היחסי, שנשאר עד הטסט הקרוב (מקבל זיכוי על יתרת הטסט הקודם, בניקוי חודש אחד, במקרה שלך לא תקבל שום זיכוי) הולך למוסך, מבקש אישור בלמים, אחר כך למכון רישוי ומבצע טסט רגיל. תאריך הטסט המקורי ישאר ללא שינוי. כל זאת בתנאי, שאתה לא מתכוון להקפיא את הרישיון ליותר מ 4 שנים. לאחר 4 שנים רכב שנת 90 עם רישיון מוקפא ירד אוטומטית מהכביש, ותצטרך בדיקת מעבדה מוסמכת על מנת להחזירו. בפורום רכבי אספנות תמצא יותר פרטים והסברים.

פורסם

בעיקרון אני לא יודע לכמה זמן אני רוצה להשבית אותו, בעיקרון אני רוצה לחדש את כל המערכות שלו, מההתחלה ועד הסוף.

יכול להיות זה יקח שנה ויכול להיות שיותר.

עכשיו ברגע שאני מקפיא את הטסט, יש בעיה של חניית הרכב בחניה רגילה?

כעיקרון נראה לי שאני אצטרך לעבור בדיקת מעבדה מוסמכת בשביל מה שאני רוצה לעשות.

שזה מנוע חדש, מערכת הזרקת דלק, מתלים צמיגים וממש כל מה שמסביב.

ואולי גם מנוע יותר חדש , כי את הרכב שלי יצרו בכמה גרסאות של מנועים.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אתה לא צריך בדיקת מעבדה, כל עוד רישיון הרכב לא מוקפא שנתיים אחרי שהרכב הגיע לגיל 19, שזה כ 4 שנים מהיום במקרה שלך.

מנוע וצמיגים, שלא מאושרים לדגם שלך, לא תוכל לאשר בכל מקרה.

אולי אפשר לדעת איזה רכב זה ?

פורסם

אז בעצם יש לי 4 שנים להפשיר את הטסט בלי לעבור בדיקת מעבדה

יש לי פיאט טיפו , אני רוצה להחזיר אותה למקורות ועם מנוע יותר חזק

וכל מה שמסביב

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בכדי לאשר את השינויים שהנך חפץ לבצע, תצטרך לפנות למח' הטכנית של סמל"ת ע"מ לקבל מהם אישור לפני ביצוע(אם בכלל) ואישור אחרי, שהכל בוצע כנדרש. ללא האישורים הללו, עמדה מס' 1 לעולם לא תאשר זאת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
בכדי לאשר את השינויים שהנך חפץ לבצע, תצטרך לפנות למח' הטכנית של סמל"ת ע"מ לקבל מהם אישור לפני ביצוע(אם בכלל) ואישור אחרי, שהכל בוצע כנדרש. ללא האישורים הללו, עמדה מס' 1 לעולם לא תאשר זאת.

כן זה ברור, יש כבר סוגים של פרוייקטים כאלו בארץ.

אז זה רק להשיג את המסמכים הנחוצים וזהו.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...