Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיא, להלן ירון אומר :

אז אני מודיע בזאת רשמית, במיוחד לאדון לירן 106

לירן , להלן ליה אומר/ת :

ואתה גיא , לא נשען? , גם אתה נשען כמו שכולם נשענים..

ליביו , להלן שאול נוקט עמדה :

אני מבין את שגב...

ירון מסכם :

ועוד יותר מזה, אצל לירן מה שלא פרטי צריך להשחיט ולהחריב זה חובה.ולירן בקשר לזה שאני נשען על מכוניות...זה נכון במאה אחוז, אבל יש להשען, ויש לעשות אמבוש על רכב כמו שאתה נוהג לעשות.

זה נראה לכם לעניין?

תסגרו בבקשה חשבונות במסנג'ר/ICQ/ה"פ או באחד המפגשים.

בתודה מראש,

חברי CF

פורסם
עם כל הכבוד .. תן לי לגכח ... כי בתור מישהו כמוך שסופר פותח עיניים על האוטו שלו ( זה לא 1100 קיד?!? ) :) אתה דווקא כן עושה בדיוק ההפך בהישענות על מכוניות אחרות ואפילו בהגזמה ... ועכשיו אני מבין את שגב כשיש לי את הקורולה.. רכב חברה מה רכב חברה... לא ... אני לא רוצה שאנשים יהפכו אותו לספה וימצאו את זה מצחיק ... ואתה מהאנשים שקורה שהם חושבים שזה מצחיק יותר מרוב האנשים לעשות כאלה דברים ....

ועוד יותר מזה, אצל לירן מה שלא פרטי צריך להשחיט ולהחריב זה חובה.

ולירן בקשר לזה שאני נשען על מכוניות...זה נכון במאה אחוז, אבל יש להשען, ויש לעשות אמבוש על רכב כמו שאתה נוהג לעשות.

אתה רציני? , מה עובר עליך?

זה שאני בעד השענות על רכבי ליסינג וכו.. זו שחיטה?!

עם כל הכבוד שאתה כלפי חוץ "שומר " על המכוניות שלך

הרי שכחת כבר את התקופה לפני חודשיים שהייתה לך את הקליאו .

שכחת מה עשית לה... נסעת , הכנסת באמצע נסיעה רוורס , ושוב נסעת ושוב רוורס

עכשיו מיהו המשחית?

וזה לא משנה מה עשה לך האוטו

אני לא אומר שאני בעד או נגד...

אני רק מקווה ש AVIS זה לא החברת ליסינג שלו!!! :twisted:

פורסם

הדבר שהכי מכעיס אותו זה הישענות , כי כבר קרא לי בפונטו שנשענו על הרכב שלי באופן ממש רציני על כנף ימין, היא התעקמה בצורה מאוד רצינית , ואי אפשר עכשיו להחזיר אותו ע"י וואקום או כל דבר אחר , צריך לבצע פחחות על הרכב + צבע כדי לישר אותה סופית..

פורסם

במהלך השירות הצבאי שלי (לפני אי-אלו שנים) יצא לי לשהות תקופה לא קצרה באחד ממחנות צה"ל במרכז הארץ. לאחד מקציני המחנה היתה (ואולי עוד ישנה) פורשה 911 טורבו מודל 86 . אוטו יפהפה ושמור.

(היתה אפילו פעם שכשהוא יצא מהבסיס, חבורת הצעירים שנמניתי עליה אפילו קיבלנו אותו בהצדעה).

לא משנה. לענייננו:

חבר שלי הלך יום אחד להסתכל מקרוב יותר על הרכב, וכשהוא התכופף קדימה כדי להסתכל לפנים הרכב, "החליק" לו המטאטא (M16) ועשה שריטה קטנה על הדלת.

הנקודה שהכעיסה אותי (יותר מעצם השריטה) זה שאח"כ, כשהוא סיפר לי על המקרה, הוא התגאה בכך שהוא שרט פורשה. אני באותו רגע, וגם הרבה זמן אח"כ, כעסתי עליו.

יש לכם מה לומר על הטמטום הנ"ל?

פורסם
יש לכם מה לומר על הטמטום הנ"ל?

כן:

א. חבר שלך אידיוט.

ב. איפה שירתת בתה"ש?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הייתי בתחנת דלק ישבתי עם חברים שלי-הרכב היה מטר מולי, הקיצר היו שם זוג שנשענו על הרכב שלי הסתכלו לי בפנים וכשנסעתי הבייתה והחניתי את הרכב בדיוק איפה שהם נשענו על המיכל דלק קילפו לי חצי מהמדבקה של הכאוס שהייתה לי-יישר נסעתי לשם חיפשתי את הכלבים לשבור להם את העצמות עם האלה המתקפלת שלי והתוספות שיש לי בבאגז'-החולירות לא היו שם-את האמת עד היו אני מחפש אותם-אם אני אראה אותם ברחוב אני לא אהסס לעצור את הרכב ולהפציץ בהם :evil:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
הייתי בתחנת דלק ישבתי עם חברים שלי-הרכב היה מטר מולי, הקיצר היו שם זוג שנשענו על הרכב שלי השתכלו לי בפנים וכשנסעתי הבייתה והחניתי את הרכב בדיוק איפה שהם נשענו על המיכל דלק קילפו לי חצי מהמדבקה של הכאוס שהייתה לי-יישר נסעתי לשם חיפשתי את הכלבים לשבור להם את העצמות עם האלה המתקפלת שלי והתוספות שיש לי בבאגז'-החולירות לא היו שם-את האמת עד היו אני מחפש אותם-אם אני אראה אותם ברחוב אני לא אהסס לעצור את הרכב ולהפציץ בהם :evil:

עשו לך טובה (אפשר אפילו לקרוא לזה מצווה) וככה אתה מתייחס אליהם? :lol:

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז כנראה שהשרשור לא עשה את העבודה שלו, ויש אנשים שעדיין יש להם את החוצפה לגרום נזק ע"י ישיבה על מכוניות ולא לקחת אחריות.

יום ששי, במפגש זוג אנשים החליט להפוך את הרכב של אבא שלי לספה.

והחבר'ה הנחמדים גם דאגו להשאיר שקע חביב על מכסה המנוע.

אני יודע בוודאות שזה לא היה כאשר יצאתי מהבית, כי יצאתי מהבית לאחר שסיימתי לרחוץ את הרכב.

אני כבר לא מדבר על ספורטיביות לא ספורטיביות, אני מדבר על חוצפה של אנשים.

והחוצפה שלהם בסוף עולה לנו כסף. משום מה אנשים שחושבים שרכב חברה או ליסינג זה חינם.

אז בואו אני אבהיר כמה דברים. מהמשכורת של הורי יורד סכום נכבד של כסף כל חודש על סעיף הנקרא רכב ואחזקתו. הרכב נמסר במצב X - תקין, ואם הוא לא חוזר באותו מצב ישנו סעיף בחוזה הנקרא התשתתפות עצמית. אצלנו זה עומד בין 1200- 1500 ש"ח .

אני מודיע בזאת רשמית שהמכוניות שאני מגיע איתן לא יהיו יותר כורסאות.

אני לא היסטרי ואומר לא לגעת ברכב, וגם אין לי בעייה שבן אדם יישען לי על הרכב, אבל יש דרך להשען.

ואני מקווה שהזוג העצלן יודעה באשמה וייקח אחריות על מעשיו.

גיא

פורסם
אז כנראה שהשרשור לא עשה את העבודה שלו, ויש אנשים שעדיין יש להם את החוצפה לגרום נזק ע"י ישיבה על מכוניות ולא לקחת אחריות.

יום ששי, במפגש זוג אנשים החליט להפוך את הרכב של אבא שלי לספה.

והחבר'ה הנחמדים גם דאגו להשאיר שקע חביב על מכסה המנוע.

אני יודע בוודאות שזה לא היה כאשר יצאתי מהבית, כי יצאתי מהבית לאחר שסיימתי לרחוץ את הרכב.

אני כבר לא מדבר על ספורטיביות לא ספורטיביות, אני מדבר על חוצפה של אנשים.

והחוצפה שלהם בסוף עולה לנו כסף. משום מה אנשים שחושבים שרכב חברה או ליסינג זה חינם.

אז בואו אני אבהיר כמה דברים. מהמשכורת של הורי יורד סכום נכבד של כסף כל חודש על סעיף הנקרא רכב ואחזקתו. הרכב נמסר במצב X - תקין, ואם הוא לא חוזר באותו מצב ישנו סעיף בחוזה הנקרא התשתתפות עצמית. אצלנו זה עומד בין 1200- 1500 ש"ח .

אני מודיע בזאת רשמית שהמכוניות שאני מגיע איתן לא יהיו יותר כורסאות.

אני לא היסטרי ואומר לא לגעת ברכב, וגם אין לי בעייה שבן אדם יישען לי על הרכב, אבל יש דרך להשען.

ואני מקווה שהזוג העצלן יודעה באשמה וייקח אחריות על מעשיו.

גיא

:mm_yeah:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
אני רק מחכה שיאשה יעלה על השרשור הזה...

יאשה - מה דעתך על אנשים שנשענים לך על האוטו? :wink:

קודם כל אין סיבה להישען על הרכב !

קשה לכם לעמוד ?

תישענו על שלכם / שבו על הכביש / שבו על אני לא יודע מה.....

למה אני צריך לקבל עיקומים בפח לאחר שחודש וחצי עבדתי על הרכב חיצונית ?

למה ?

למה שבגלל אחד שכואבות לו הרגליים ( ממש מסכן , חצי שנה הוא בא ברגל מאיטליה ) החליט להישען לי על האוטו ?????

למה זה אמור לעניין אותי שהוא עייף ?

למה אני צריך לסבול ?

למה אני צריך לשלם על הנזקים ? למה אני צריך להשאיר את הרכב במוסך בגלל מישהו שעשה לי עיקום ?

למה קיבינימט ?

אני רוצה לראות את זה שיישען לי על האוטו !

ההתנצלות לא תחזיר את העיקום למקומו , אז תנסו להבין....

ואני , אני !

אני לא נשען על הרכב שלי !!!

ובקשר למקרה של שי , שהבחור שעשה נזק יתוודה ולא יהיה חלאה ( הרי גם ככה כבר יודעים מי אתה )

ואם הוא לא מתוודה , אז תגיד מי זה שכולם יידעו , אחד כזה לא ראוי לכבוד !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תגיד את האמת בסך הכל אתה נהנה לאיים עם אנשים עם ג`פקה "מי יושב לי על האסקורט אינל ראב ראבק"

אבל בגדול יש אנשים שבאמת לא מבינים לכבד רכוש של אחרים הם חייבים לגעת לחוש להרגיש...........

זה מציק יש כאלה שאתה יכול לקבל בהבנה אבל יש כאלה שפשוט מצפצפים עליך במעיין אי אכפתיות וביזיון

לכו תבינו.................

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

דבר שדרך אגב לעולם לא קורה במפגשים של מועדון החמש..

בפעם האחרונה כשהייתי הגיע יגואר רואדסטר אם אני לא טועה, כסוף מדהים, שנת 50 ומשהו, באמת מדהים.. מישהו היה עם הילדים וכל הזמן נזהר ואמר להם "לא לגעת, לא לגעת.." זה היה כמו קדוש, חס וחלילה נגיעה... וככה זה עם כל הרכבים שם.. אני רוצה לראות שמישהו ישען שם על איזה ענתיקה, חי הוא לא ייצא... מי שמתיישב על רכבים אחרים בר"ג או מקום אחר - מבחינתי אין לו מקום במפגשי רכבים ובעיסוק בכלל... גם אם זה סתם רכב חרא.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
מי שמתיישב על רכבים אחרים בר"ג או מקום אחר - מבחינתי אין לו מקום במפגשי רכבים ובעיסוק בכלל... גם אם זה סתם רכב חרא.

יאשהההההההההה

הוא אמר שהרכב שלך חרא!!!!!

:lol:

:-)

• תוכן חדש...