Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשינו טיפול במוסך של פולקסווגן, והם שחכו לכבות את ההצגה של הservice .

כאשר מדליקים את הסוויץ', ולפני כל התנעה זה מופיע .

לחזור למוסך פולקסווגן שבה נעשה הטיפול זה בעיה, אין זמן, והנסיעה לשם רחוקה.

אפשר לעשות לבד? אני יודע שאפשר עם "קוד" מסויים באמצעות הסוויץ' או משו כזה.

מישו יכול לעזור לי?

תודה.ויום טוב

פורסם

מניסיון עם המוסכים של פולקסווגן (אאודי A4), זה ממש לא נדיר שהם שוכחים לאפס את מחוון הטיפולים.

למיטב ידיעתי חייבים להגיע אליהם לצורך איפוס.

אגב אצלי בפק"ל היה תמיד לבדוק את הרכב לפני שיחרורו מהמוסך (רמת שמן מנוע, נוזל קירור, החזרת מיכסי הפלסטיק של המנוע למקומם וכמובן איפוס המחוון).

תופתע כמה בעיות תגלה בבדיקה כזו. פעם למשל שמו במנוע מעל ליטר שמן מיותר:evil: אני לא יודע מה היה קורה למנוע אלמלא הבחנתי בכך בזמן :twisted: פעם שמו מי ברז במקום G12 :shock: חייבתי אותם להחליף את כל נוזל הקירור על חשבונם (החליפו) :-D פעם אמרו שהחליפו נוזל בלמים, גבו על כך 180 ש"ח ובבירור שערכתי נמצא שרק החליפו שמן במיכל העודפים :evil:

ואני מספר לך על מוסך מרכזי לא חאפר.

פורסם

זה מה שאתם לא מבינים - אתם הולכים למוסך מרכזי, יושבים על ספות עור (רק בחלק מהמקרים), משלמים יותר יקר, ולא מקבלים כלום.

בפולקסווגן תקנו מכונית. לא יותר מזה.

פורסם

כאשר הסוויץ סגור תלחץ על הכפתור הימני שבלוח שעונים

פתח את הסוויץ

כאשר יופיע הכיתוב SERVICE תעזוב את הכפתור הימני

ותסובב את הכפתור השמאלי בעדינות ימינה

• תוכן חדש...