Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוזר?

מזה עוזר?

הבית שלי בדיוק כפי שהוא שלה, לא?

בגלל הגישה שהבית שייך לאישה הרבה גברים לא מסוגלים להכניס לסלון דברים שהם ממש רוצים שיהיו להם, ממערכת סאונד שהיא יותר מחמש קופסאות גפרורים בתור רמקולים ועד כורסת ישיבה כמו שצריך.

:mm_yeah:

במצב הנוכחי אני עובד פחות מאישתי. לכן, אני מנקה את הבית, שוטף כלים ובד"כ עושה קניות.

אישתי מבשלת (מעולה) וגם מנקה מדי פעם.

אני מניח שכאשר אני אעבוד יותר נביא עוזרת לניקיון הבית.

אה כן, אני גם אחראי על הרכבים בבית...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מוזמן להיות הראשון :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
:mm_yeah:

במצב הנוכחי אני עובד פחות מאישתי. לכן, אני מנקה את הבית, שוטף כלים ובד"כ עושה קניות.

אישתי מבשלת (מעולה) וגם מנקה מדי פעם.

אני מניח שכאשר אני אעבוד יותר נביא עוזרת לניקיון הבית.

אה כן, אני גם אחראי על הרכבים בבית...

קספר, אני מעולה בלאכול, אין מצב להזמין לעזור לך לחסל איזה סיר ???? :shock:

מהשקט אני מבין שאתה טוחן לבד. :cry:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
שימי פילטר פתוח ואגזוז לחץ.

מה עם צ'יפ?

בלי צ'יפ, הפילטר והאגזוז לא שווים כלום. הכל מתחיל בראש (מנוע)..

Passt scho...

פורסם
קספר, אני מעולה בלאכול, אין מצב להזמין לעזור לך לחסל איזה סיר ???? :shock:

מהשקט אני מבין שאתה טוחן לבד. :cry:

עדיף להיות טוחן מאשר נטחן (זאת תגובה להודעה שלך בפורום אחר...)

אני לא מזמין אנשים כמוך הביתה, לך תדע מה אישתי תחשוב עלי אח"כ...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מה עם צ'יפ?

בלי צ'יפ, הפילטר והאגזוז לא שווים כלום. הכל מתחיל בראש (מנוע)..

מה איתו באמת?....הבעייה בצ'יפ שהוא דורש מקום להתחבר אליו אצלי ברכבים אין....רק אדמה רוח ואש...או במילים אחרות חשמל, דלק, אוויר...יותר מזה לא צריך אם תישאל אותי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עדיף להיות טוחן מאשר נטחן (זאת תגובה להודעה שלך בפורום אחר...)

אני לא מזמין אנשים כמוך הביתה, לך תדע מה אישתי תחשוב עלי אח"כ...

אני לא מבין, אתה נשוי לבת הטוחן או לבת הנטחן ? :lol:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
שימי פילטר פתוח ואגזוז לחץ.

מה איתו באמת - הוא דורש מקום להתחבר אליו.

רן, אנחנו מדברים על נשים, ואתה חוזר לדבר על מכוניות. אפשר לחשוב שאנחנו נמצאים באיזו קהילה מוטורית. :shock:

צריך ליישם את מה שאמרת, רק במובן אחר.

Passt scho...

פורסם
רן, אנחנו מדברים על נשים, ואתה חוזר לדבר על מכוניות. אפשר לחשוב שאנחנו נמצאים באיזו קהילה מוטורית. :shock:

צריך ליישם את מה שאמרת, רק במובן אחר.

נכון אבל אני אוהב לדבר על נושא שאני מבין..... ועם אנשים שאני מכיר, כאשר מישהו חותם לי בשירשור 2HOT4U אני בלחץ!!!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לי יש את פתרון הקסמים - ע-ו-ז-ר-ת.

אמנם חברתי לא הכי מרוצה מרמת הנקיון ("זה נקי, אבל לא מבריק") אבל ככה אין מריבות מי עושה מה, מדי פעם יש קצת כלים ואת זה היא עושה ("אתה שוטף חרא! זוז, תן לי").

את הזבל בד"כ אני עושה, את הכביסה אנחנו עושים ביחד: להכניס לאוטו ולסחוב לבית של ההורים שלה - אני, לכבס ולקפל - היא, להחזיר חזרה - אני.

• תוכן חדש...