Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי מגבר שלהם ברכב

אני מביא חתיכה כזאת ב 700 שקל

אל תשאלו אותי איזה דגם אין לי מושג

אבל המגברים שלהם ברמה?

פורסם

כן, היא נקראת פלטינום אודיו.

לפי התגובות על המוצר ,נראה שהרבה מרוצים ממנו והוא עושה עבודה טובה, ביחס למחיר כמובן.

אתה מתכנן לקנות אחד כזה? עם כן, מה אתה מתכוון לחבר לזה?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לא זוכר תשם (=את השם) של החברה של הסאב אבל סאב מפציץ 1200W

ופאנל של אלפיין 9846

ואם הזמן נחבר קומפננט שימליצו פה האנשים (הבנתי שהמורל פולס חזק)

פורסם

המגבר V12 הזה הוא חיקוי של אלפיין הוא מגבר מדבקה זבל סיני שאני אישית הייתי מעדיף להתרחק ממנו !

המגבר יתן בסביבות ה 200RMS בגישור ואני עוד מגזים אם זה אז אתה יכול להרים איתו בכיף סאב עד 200RMS יש אופציות יותר טובות ממנו במחיר שלו!

ועכשיו לחלק של המורל פולס זה הסט הכי פשוט של חברת מורל אני אישית לא אהבתי אבל יש מלא שמרוצים ממנו אל תצפה למשהו מדהים הוא לא סתם עולה בזול! (ברור שהוא עדיף על כל אלה שבטווח המחירים שלו! )

ולסאב לא תמצא פה אחד בפורום שיגיד לך שפיוניר טובים בסאבים המלצה שלי תתרחק מהסאב הזה ותקנה לעצמך איזה קיקר עדיף!

ועכשיו לקיצור תגיד מה התקציב שלך שנוכל לתת לך כיוון יותר טוב!

פורסם

מגבר מאוד חלש (יש כזה לחבר שלי - אם בכל זאת אתה מעוניין - הודעה פרטית ואני אתן לך את המספר שלך חבר שלי, אני בטוח שהוא ישמח להפטר ממנו).

במחיר שלו אני בטוח שאפשר למצוא משהו יותר טוב.

הדבר היחיד שאהבתי בו זה את המראה ה"קלאסי" שלו ולא עוד עיצוב חללית.

אלעד

• תוכן חדש...