Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף לא הלכתי על הסוני ולא על הקלריון כי הוא ניגמר ואין אותו אצל היבואן יותר ככה לפחות אומרים בטומקאר הלכתי על הבלאקפונט

וMonttrey MP35וBlaupunkt

אולי חלק ממכם יגיד שזה טעות אבל המכשיר הזה שיפר ברמה לא יאומנת את איכות הסאונד שהיה לי באוטו הוא נותן באסים חזקים ביותר לא כמו הפיוניר או הקלריון ששמעתי

אבל היתעוררה בעיה חדשה אצלי

רעש אלטרנטור מה שהיה בעבר והצלחתי להיתגבר עליו עם משתיק של רוקפורד וכיוונים שאני בעצמי שאין לי מושג כיוונתי והרעש נעלם עכשיו עם המשתיק ועם הכיוונים שאני מנסה הרעש לא נעלם יכול להיות בגלל שיש חיותכים גם מהרדיו דיסק לבאס וטרבל למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי להמניך כמה שיותר או במקרה המציון להפסיק את זה ולחפש בהיסטוריה של הפורום לא ממש יעזור לי כי אני ותומק מתומקאר ניסנו במשך שעה לעלות מאיפה נובע הרעש ולא הצלחנו

למישהו יש רעיון אולי לתת לי הסבר איך לכוון לחתוך?

user_online.gifreport.gif

פורסם

רעשי אלטרנטור לא פותרים בכיוונים. זוהי בעיה איפשהו בחיבורים החשמליים של המערכת. יש לך מגבר? אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תתחיל!!!

תריץ חיפוש. "יללת אלטרנטור" "רעשי אלטרנטור"

אחרי זה כאשר אתה אצלו. הנסיון הראשון הוא

שיביא מכשיר חדש אחר. תחברו אותו באוויר, ותבדקו עם יש רעש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אבל יש רעשי אלטרנטור שמיתחזקים מכיוונים גרועים אתה לא מאמין בוא ותיראה את המערכת הישנה שלי

פורסם

תן לי לנחש את הכיוון הגרוע.

אתה פותח גיינים והרעש מתגבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

דווקא לא ניסיתי גם להמניך את הגיין עד הסוף כאילו כמעט עד הסוף ועדיין יש רעש יכול להיות שזה המגבר שהוא סוליד אדיו? ככה לפחות תומר מטומקאר אמר

פורסם

יש מתקינים (לרוב חאפרים)שכשפונים אליהם עם רעשי אלטרנטור הם פשוט מנמיכים את הגיין (זה לא פותר אלא פשוט משתיק או מנמיך).

נתקלתי בזה לא אחת וזה פשוט מעצבן.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

כמו שאמרו כאן. יללת אלטרנטור לא נגרמת ממגבר זול.

משהו בהתקנה גורם לכך, זה עדיין לא אומר שהמתקין גרוע. מי שמכיר את התופעה יודע עד כמה היא מתסכלת וקוראת גם למתקינים טובים.

רב הפעמים, זה נגרם עקב סמיכות של כבלי המתח אל קבלי הרמקולים/RCA/קרוסים פאסיביים.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אז בואו אני יגיד לכם מה ניסינו

להעביר כבל באויר בתוך האוטו לא עזר לנסות לבדוק איפה האר סי איי עובר ולהזיז אותו לבדוק אם יש שינוי ברעש לא עוזר בדקנו אול מהמכסה מנוע לא עוזר אולי הרדיו דיסק גם בהחלט לאלשחק בכיוונים גם לא הלך ניגמרו לי הרעיונות יש לכם עוד רעיונות מה לעשות?

פורסם

לדעתי גם לאנשים היותר מומחים עופר רוטמן או חיים (sounder) גם אם זה יעלה לך כסף עדיף ללכת לאנשים מקצועיים לשלם כסף אפילו עבור הבדיקה ולתת להם לשבור את הראש. אצלי גם קיימת בעיה זהה ועליתי עליה ה- RCA עובר ליד כבלי חשמל שנמצאים מאחורי התא כפפות וקירוב והרחקה של הכבל פותרים את הבעיה.

פורסם

אצלי הוא גם ליד איזה כבל מתח בתא כפפות אבל בדקתי וזה לא עזר

וניחשת לא נכון כי כן ביצעתי חיפוש בנושא יותר מ5 פעמים אני מבטיח לך בעיניים עצומות

היום בדקתי ונישארה רק אופציה אחת המגבר מחובר לפח של האוטו עם 4 ברגים של7-9 מלימטר אופציה אחרונה לדעתי אבל מה שכן אני חושב שהמקום שבו נימצאים הברגים במגבר הכוונה לחורי הברגים על המגבר הם ניראה לי מבודדים כי יש עליהם מין ציפוי ניקל יש אופציה לבדוק אם זאת הבעיה בלי להוציא את המגבר?

• תוכן חדש...