Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר של ATM עם ארבע יציאות 560 WATT MAX.

חשבתי על אפשרות של חיבור סאב למגבר הזה, אבל אני ממש לא יודע אם הוא מספיק חזק כדי "לדחוף" סאב.

אם מישהו מכיר את המגבר ויודע אם הוא מספיק חזק כדי לחבר אליו סאב, ואם כן אז איזה??

הבחור שקניתי ממנו את המגבר אמר שהוא היה מחבר אליו סאב של CERWIN VEGA, אני לא זוכר איזו עוצמה...

בתודה מראש,

:lol:

נ.ב

אין לי כרגע אפשרות לקנות גם מגבר חדש בנוסף לסאב, אז למי שחשב להציע לי לקנות את שתיהם - זה לא אפשרי..

פורסם

יש לי רדיו דיסק של סוני עם שתי יציאות למגבר (front,rear)

4X40

במגבר יש ארבעה ערוצים כל ערוץ 140W MAX כל ערוץ.

פורסם

כרגע הקדמיים מחוברים ל2 ערוצים והאחוריים מחוברים ל2 ערוצים - אבל אני לא מרוצה

מהסאונד בכלל.

אני אוהב איכות, לכן מה שחשבתי לעשות (דבר שיקח זמן עקב מגבלות כלכליות...) זה לקנות קומפוננט קדמי, ולשים סאב מאחורה, ולפי מה שהבנתי התצורה הנ"ל אמורה לספק איכות סאונד טובה, אני צודק? :?:

פורסם
כרגע הקדמיים מחוברים ל2 ערוצים והאחוריים מחוברים ל2 ערוצים - אבל אני לא מרוצה

מהסאונד בכלל.

אני אוהב איכות, לכן מה שחשבתי לעשות (דבר שיקח זמן עקב מגבלות כלכליות...) זה לקנות קומפוננט קדמי, ולשים סאב מאחורה, ולפי מה שהבנתי התצורה הנ"ל אמורה לספק איכות סאונד טובה, אני צודק? :?:

בפשטות....כן

זו תצורה שתיתן לך איכות רבה.

• תוכן חדש...