Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יודע מה זה המתקן הזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ישב על מנוע Willys (ראש שטוח) שהיה מחובר לגנרטור.

יש לו פולי שמקבל סיבוב מהפולי-מנוע, ובפנים שתי משקולות שמתרחקות זו מזו בגלל הכח הצנטריפוגלי ועל ידי כך דוחפות (דרך מיסב לחץ) ידית שנמצאת בחלק האחורי. הידית מתנגדת באמצעות קפיץ חיצוני.

לכאורה זה מתקן להפעלת ידית קדימה-אחורה לפי סל"ד של המנוע. הבעיה שיש גם כניסה ויציאה של צינור לחץ מברזל.

אז מה זה? משאבה? המשקולות לא נראות כמו להבים של אימפלר של משאבה, ובנוסף לא נראה לי שיש צורך במשאבה על גנרטור.

מישהו יודע?

T

Unknown3.jpg

Unknown2.jpg

Unknown1.jpg

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

לא ממש יודע אבל מחובר לזה צינור גז

בטח מנוע של מקרר או משהוא כזה

יפניות - התמורה הכי טובה לכסף שלך

פורסם

T יקירי - האמת, אין לי מושג מה זה, אבל נראה לי שאם נחבר את הקצה שלו לאיזה מכשיר ביתי חשמלי (על סוללות) שנשים אוהבות להשתמש בו אפילו יותר מאשר בבן-הזוג שלהן, התוצאות תהיינה מדהימות... נסה ותהנה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ידעתי שתגיע לזה.... זה היה רק עניין של זמן.

אגב, מנוע בוקסר שטוח של גיהה , ב 6,000 סל"ד , מייצר אפקט הרבה יותר יעיל. וטוב ...

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

לפי דעתי "המלומדת" הרעיון כנראה הוא ויסות מהירות המנוע לפי עומס.

דבר דומה קיים במכסחות דשא כאשר המנוע מקבל התנגדות (של דשא) סיבובי המנוע יורדים ולכן המערכת מגבירה את כמות התערובת שנכנסת למנוע.

בגנרטור אנו לא רוצים שיעבוד בסל"ד גבוה ללא צורך ולכן ברגע שיש צריכת זרם הדבר יגרום לירידה בסיבובי מנוע ולכן יש צורך להגביר את כמות התערובת בצורה אוטומטית.

לגבי המשאבה אין לי מושג (אולי קידום הצתה?!).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...