Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לפנות פודים למורל פולס 6.5 שכרגע אין לי ואני רוצה לדעת את המידה שצריך לעשות לחור.

אם יש שירטוט יותר טוב למען לא יהיו אי הבנות.

תודה מראש דביר.

פורסם

עדיף שתעשה סרטוט בעצמך כשתקנה אותם כבר.

אני אומר לך את זה מניסיון.

אתה בטוח שאתה רוצה לעשות בניה?

אני לא חשבתי לפני שקניתי קומפוננט 6.5 ואחרי שקניתי כבר לא רציתי לעשות בניה ואז הייתי צריך לחשוב על דרכים אחרות..

פורסם

אני רוצה לעשות בניה בגלל שבדלתות שלי המידה היא 4 או 5 ורבע ככה ש6.5 לא נכנס.

חוץ מזה שאני רוצה לבנות את הפודים רק בשביל להתנסות בבניות וללמוד משו חדש, כייף להכנס לאוטו ולדעת שחלק ממנו הוא פרי ידייך ודמיונך !

פורסם
אני רוצה לעשות בניה בגלל שבדלתות שלי המידה היא 4 או 5 ורבע ככה ש6.5 לא נכנס.

חוץ מזה שאני רוצה לבנות את הפודים רק בשביל להתנסות בבניות וללמוד משו חדש, כייף להכנס לאוטו ולדעת שחלק ממנו הוא פרי ידייך ודמיונך !

במשפט הזה אתה צודק. מסכים איתך ב-100%.גם אני ועוד חבר פורום עושים בניות לבד, בלי עזרה של מתקין או מישהו שמתמחה בזה, גם בגלל הסיבה שציינת וכמובן בשביל הסאונד (מאמינים שיהיה שינוי לטובה בסאונד). אבל הבעיה אצלך, שאין לך את הרמקולים ביד, ובמצב כזה, אין לך אפשרות להתחיל לעבוד, כי בלי רמקולים לא יעזור לך מה נגיד לך. חובה שרטוט דיי מדוייק של הרמקולים.

מקווה שהבנת, ובהצלחה בבנייה,

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני רוצה לפנות פודים למורל פולס 6.5 שכרגע אין לי ואני רוצה לדעת את המידה שצריך לעשות לחור.

אם יש שירטוט יותר טוב למען לא יהיו אי הבנות.

תודה מראש דביר.

אני, כמו כולם, חושב שיש לרכוש את הרמקול בכדי להתחשב בכל הפרמטרים במהלך ההתקנה (בעיקר העומק!). אם עדיין תרצה את הקטרים אוכל להעביר לך אותם מחר סביב אחה"צ. את העומק לצערי לא אוכל לספק כרגע היות והרמקול כבר מורכב.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אוקיי תודה רבה על התגובות כנראה שאני באמת יחכה עד שאני יקנה את הרמקולים,

בינתיים אני יתאמן עם הפיבר וינסה לבנות דברים כמו למשל גבות.

הפרוייקטים של סלבה מעוררים השראה וחשק להתחיל לייצר דברים לאוטו :-P .

פורסם
מה הבעיה להכנס לאתר של מורל ולבדוק?

עומק התקנה של הוופר - 63 מ"מ

קוטר החור - 141 מ"מ

לטעמי אתה מטעה את הבחור.

אמרת מה הבעיה? למה זה אמור לעזור לו בכלל מה שרשמת לו? רק הרמקולים יעזרו לו. נקודה. אין משהו אחר ולא חשוב איזה מידות תביא לו. משרטטים לפי הגודל של הרמקול, מה גם שצריך 2 עיגולים לשירטוט, הפנימי והחיצוני (על מנת לקבל טבעות). חובה רמקול. רק לפיו אפשר לשרטט.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא ביקש את קוטר החור.

בין אם תבדוק באתר ובין אם תמדוד לבד את הרמקול, זה ייצא 141 מ"מ.

אין פה שום קשר להטעיה - זו עובדה.

בכל הנוגע לבנייה של פודים, ברור שעליו לתכנן לבד, אבל לא ניסיתי אפילו לדבר על זה.

אז בברכה,

גל

פורסם

דביר, על תנסה להתחיל לבנות לחתוך או כל דבר אחר עם המידות האלה.

לא שהם לא נכונות אבל אתה צריך גם את הקוטר הפנימי, ובכלל זה יהיה יותר טוב אם תראה את הקומפוננט מול העיינים שלך.

פורסם
דביר, על תנסה להתחיל לבנות לחתוך או כל דבר אחר עם המידות האלה.

לא שהם לא נכונות אבל אתה צריך גם את הקוטר הפנימי, ובכלל זה יהיה יותר טוב אם תראה את הקומפוננט מול העיינים שלך.

סופסוף מישהו לא מדבר שטויות בת'רד הזה. בדיוק מה שאמרתי - צריך 2 שירטוטים - אחד פנימי ואחד חיצוני. לא לחתוך עד שהסט יהיה אצלך!

בהצלחה ובברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סופסוף מישהו לא מדבר שטויות בת'רד הזה. בדיוק מה שאמרתי - צריך 2 שירטוטים - אחד פנימי ואחד חיצוני. לא לחתוך עד שהסט יהיה אצלך!

בהצלחה ובברכה,גיא.

אין חכם כבעל ניסיון!

משפט לחיים:lol:

• תוכן חדש...