Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בממיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.לפניי יומיים פתחתי תרד ונעלו אותי מבלי לקבל תשובה לשאלה שלי גם אחרי חיפושים.כאשר אני יוצא לכביש מהיר במזג אויר קר הממיר בגיר לא ננעל.כן אני יודע מתי הוא ננעל ומתי לא וגם יודע איך הוא עובד ולכן לא צריך הסברים איך/למה/באיזו צורה הוא עובד.השאלה אולי בגלל שטמפרטורה של שמן יורדת אז הוא מפסיק להינעל,כי בתחילת נסיעה(אחרי עצירה לקראת רמזור) הוא כן ננעל ואז אחרי כמה דקות משתחרר?גם טמפרטורת מנוע יורדת אחרי כמה דקות נסיעה רצופה. האם זה מעיד על בעיה או שמצב תקין,דרך אגב בקיץ כשחם יש תמיד נעילה גם בכביש מהיר. תודה על סובלנותכם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ננעלת כי לא עשית חיפוש אמיתי, ואם היית עושה היית מבין שיש קשר בין טמפ' נוזל תיבת ההילוכים לנעילת הממיר.

ואולי תפרט לנו באיזה רכב מדובר?

פורסם

מצטער על התגובה העוקצנית שלי - אתה יודע הכל, מבין הכל ובכל זאת לא שואל בצורה נורמלית?

השלם את החסר, ואולי תענה ע"י דניאל או ספי.

ברשותי הונדה סיביק מודל 98, דגם מנוע ______ (ואולי גם דגם גיר _____).

האם ברכב זה ישנה מניעה של נעילת ממיר המומנט בגיר האוטומטי כששמן הגיר קר?

בנוסף, ברכב ישנה תופעה של ירידת מחוג שעון החום בנסיעה רציפה ומהירה עד לקו ה ____ בשעון, גם אם קודם, בנסיעה עירונית או בעצירה ממושכת ברמזור המחוג הראה טמפרטורה של ____ (או שנמצא במרכז השעון וכדומה).

מקווה שאחרי ההערה שלי אתה כבר מבין יותר משהבנת קודם לכן.

אוף.

יוסי

פורסם

אתה לא צריך להצטער על התגובה שלך ,ניסוח לא מוצלך זאת לא סיבה ללעג,שאלתי ועדיין לא נענתי,וכן מדובר בסיוויק 98 נפח 1600,אין מושג מהו דגם של מנוע. אם יש אפשרות לתשובה האם זו תקלה או לא אשמח מאוד אם לא כנראה אנשים מדברים פה "גבוה" מדי בשבילי,אני שואל בפורום בתקווה לקבל תשובה רצינית ולא עקיצות בנוסח "תחשוב לבד". מודה שוב פעם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הרעיון הוא לא לעקוץ ולא להתנשא. הרעיון הוא להסביר לך שככל שתשקיע בשאלה מפורטת ומדוייקת כך תקבל גם תשובה מפורטת ומדוייקת שתוכל להסתיים בתשובה אחת בלבד. לכן במקום לרשום שאין לך מושג באיזה מנוע מדובר קח את רישיון הרכב ותסתכל מהו קוד המנוע שמופיע שם.

• תוכן חדש...