Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול לדעת מה הלחץ אוויר שאני צריך למלאות בצמיגים ?

לפי הספר רכב מופיע לי 32 - קדימה 37 - אחורה , ועל הדלת מופיע לי משהו שלא הבנתי

2.0 - קדימה 2.4 - אחורה.

יש לציין שהצמיגים שלי הם 205/60/15 והרכב הוא במוו 328 קופה כמה אני צריך למלאות אם אני לא נוסע עם משקל אלא רק 4,3 אנשים והרוב לבד?

האם לחץ אויר של 37 הוא הגיוני לצמיגים כאלו?

אודה לכם אם תעזרו לי או תביאו לי קישור לאתר שיכול להסביר לי בתודה דניאל.

פורסם

המידות שציינת על הדלת נמדדות ב-BAR (יחידה למדידת לחץ), כדי לקבל את המידה ב-PSI יש להכפיל ב14.5, לכן ההמלצות הן:

קדימה: 29 PSI

אחורה: 35 PSI

מקווה שעזרתי.

(כמובן שכל זה תקף רק על המידות המצויינות בספר רכב)

פורסם

ה2.0 וה2.4 הם מידות בבאר, מכפילים אותן 14.7 כדי לקבל PSI, או שניגשים לתחנת דלק עם מד דיגיטלי ושם ניתן לשנות את יחידות מידת הניפוח.

המידות במדבקה מדברות על צמיגים במידות הסטנדרטיות שמגיעות עם הרכב, אם הצמיגים שלך הם לא הסטנדרטים של הרכב צריך למצוא בפורומים ספיציפיים לרכב לחצי ניפוח שנבדקו ע"י משתמשים אחרים.

פורסם

קודם כל תודה לאלו שענו לי , מה עדיף ללכת לפי מה שרשום על הדלת או לפי הספר רכב?

לפי מה שחישבתם לי

קדימה 29

אחורה 35 זה לפי מה שרשום על הדלת , נראה לי זה הכי הגיוני לפי מה שרשום על הדלת

אבל יכול להיות שמקדימה ומאחורה זה לא אותו לחץ אוויר?

פורסם

לפי מה שאני יודע הצמיגים הם אורגינל כמו שהם באו עם הרכב, וגם בדלת וגם בספר רכב מופיע את אותו המידה של הצמיג אז אני בטוח שזה אורגינל

• תוכן חדש...