Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה הטוויטרים של הפולס חזקים לי מדי והורדה של Treble דרך ה HU מורידה את הצלילים הגבוהים גם לרמקולים האחוריים שמחוברים ישירות ל HU ואת זה אני לא רוצה.

ניסיתי לשנות את הג'אמפר בקרוסים שאמור להשפיע על העוצמה של הטווירים אבל לא הבחנתי בשינוי כלשהוא.

השאלה שלי היא האם יש דרך לרסן קצת רק את הטוויטרים? למשל לחבר נגד לכבל שרץ לטוויטר.

אם זה אפשרי, איך לחבר את הנגד ואיזה נגד יכול להתאים?

פירוט של המערכת לפי החתימה.

תודה,

עמית

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב לא משנה כמה שתינסה לרכך אותם הם ישארו אותו דבר כי ככה הם יוצרו וזה הצליל שלהם..אני מכיר מישהו שאפילו הדביק אליהם לבד והם עדיין צורמים.... עזוב שטויות תחסוך קצת תביא כבר טוויטרים של היבריד

פורסם

לרסן את הטוויטרים?

הם במקרה ממוקמים כך שהם יורים ישירות לשמשה הקדמית?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לרסן את הטוויטרים?

הם במקרה ממוקמים כך שהם יורים ישירות לשמשה הקדמית?

*אני מתחיל לסבול מאותה בעיה*

וכן אצלי הם ממוקמים לשמשה הקדמית, לכוון אותם למקום אחר?

פורסם

ממליץ לנסות לשנות את הכיוון של הטוויטר

הרחק ממקור שהסאונד יכול להשתקף עליו.

לא לכיוון הדש-בורד, ולא לכיוון השמשה.

נסו בתור ניסוי רק למקם את הטוויטר ממש בקצה הדש-בורד

א. לכיוון מרכז הרכב

ב. לכיוונכם.

זה אמור לעזור

אם לא, אני לא יודע איך גרמתם לטוויטר לצרום בלי להשרף :)

בד"כ מה שצורם זה מיקום גרוע , השתקפות מהשמשות ופוקאל.:D

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אתה בעצם אומר פה שאם נתקין כבל יותר עבה הטוויטרים יפסיקו ליצרום?:shock:

אז אם אתה מתכוון לזה אז מחר אני קונה 20 מטר 4G ומחבר אותם ישירות לטוויטרי היבריד שלי בכדי לקבל צליל של סופרימו לא ככה?:lol:

פורסם

למה לא? הרי שווה לקנות 10 מטר VDH סילבר ב 130 שקל למטר בשביל טוויטרים שעולים 200 שקל

לא כך?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני יגיד לך למה הוא שאל את זה.

קניתי COMP HERTZ ESK 165 שבאו להחליף את הרמקולים שהיו מותקנים ברכב שלי MAGNAT החוט שהגיעה מהמגבר לרמקולים היה פשוט זועה. לאחר התקנת הסט החדש הטויטרים צרמו בצורה מטורפת.

החלפתי את החוטים בחוטים של SOUND QUEST והם התחילו לנגן אחרת לגמרי.

הוא רשם את זה מניסיון שהיה לנו ולא ירה מהמותן סתם איזה תגובה.

פורסם

האמת , באמת יצאתי מנקודת הנחה שהוא עשה התקנה "סבירה" והשתמש בכבלים של לפחות 16 גייג' סבירים.

לא ניסיתי לחשוב לכיוון אחר , אבל כן , אם משתמשים בכבל אלוהים-יודע-כמה-גייג' המקורי שיש ברכבים , שנועד להעביר משהו כמו 2 וואט מקסימום [1 וואט אראמאס] אז באמת איכות הסאונד תצא מחורבנת.

ושוב, יצאתי מנקודת הנחה שהתבצעה התקנה סבירה , כלומר כולל חיווט מחדש מהמגבר לרמקולים.

אם לא, יצאתי חומוס

אבל זה טעים.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

שמע, באמא שלי זה אחד הבולשיטים הכי גדולים ששמעתי בעודי יושב בלילה בפורום ועוד עם חום אחרי עוד פרק מאוד מאוד קשה של סופרנוס עונה 3 (כבר אמרתי שזו סידרה בת זונה והיא כבר 6 שנים באוויר ואני רק עכשיו גליתי אותה)...

יש לי באוטו 25 מטר של סאונד קווסט מחובר בביאמפ ל55 ואני מצטער עד היום ששלמתי 6 למטר ולא קניתי את אותו הכבל רק בלי השם סאונדקווסט בואדי ניסנאס .

פורסם

אז ככה:

הטוויטרים יושבים על המשולש של המראה (בקצה התחתון של החלון) ומכוונים לכיוון מרכז הרכב.

אולי לא הסברתי את עצמי נכון - זה לא שהטוויטרים ממש צורמים ולא מכוונים אלא שהם חזקים\דומיננטים מדי לטעמי.

הכבלים מהמגבר לקומפוננט אומנם חסרי שם אבל חדשים וברמה טובה.

אם אתם אומרים שלעובי הכבל יש השפעה אז כנראה שנגד יכול לעזור כי ככל שהכבל עבה יותר ההתנגדות שלו עולה.

יש למישהו הערכה מבוססת איזה נגד יכול להתאים?

• תוכן חדש...