Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמי אבי, אני אזרח שמתגורר הן בארץ והן בחו"ל.

כהרגלי קפצתי לביקור בארץ (אין כמו ישראל.) ובארוחה דיברתי עם קרוב משפחה לגבי יעוץ לקנית רכב חדש, הוא הפנה אותי לכאן ואני מקווה לקבל יעוץ מקצועי.

אומנם אני חובב מוטוריקה אך לצערי אין לי אפשרות להנות בחו"ל מהכבישים ומהענף (מפאת חוסר זמן) ולכן החלטתי לרכוש ולהחזיק כאן את הרכב שלי כאן ולהנות בו בזמן החופשות שלי בארץ.

אני מעוניין ברכב מהנה לנהיגה, זו דרישה שאיני מוכן להתפשר עליה!

מעבר לכך אני מעוניין ברכב אמין וחזק שיספק הגנה טובה במקרים שלא נדע.

וכמובן רכב מפנק בעל לא פחות מ4 מקומות ישיבה.

הגעתי לארץ עד ה10/1, כלומר שעד התאריך הנ"ל אצטרך להגיע להחלטה ולביצוע הזמנת הרכב.

מסיבות שלא תלויות בי כרגע אין לי חיבור לאינטרנט ולכן איני אהיה זמין, מקווה שתבינו אותי.

את העניין הכספי לא שכחתי אך הוא לא פאקטור בקבלת ההחלטה ומסיבה זאת לא ציינתי טווח מחירים, אני מוכן לשים כל סכום שידרש ע"מ לקבל את הרכב שארצה בו.

בתודה, אבי נגר.

פורסם

התקציב לא משנה.?

עם אפשר להזמין לארץ מרסיליגו אז זה רכב שאמור לתתחווית נהיגה. (אם אני כותב את השם נכון)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני הקרוב משפחה של אבי שהמליץ עליכם :)

אני בכל מקרה גולש פה אז אני יעקב אחרי האשכול הזה ויעדכן אותו........

ובקשה מכם הוא בן אדם עסוק שהזמן החופשי שלו להנאה הוא רק בארץ אז תעזרו לו כי הוא לחוץ לקנות רכב עד ה10 לינואר!

פורסם

תשמע, גם S65AMG יכולה לענות על הדרישות (רק חבל שהיא עולה 2 מליון ו200K ש"ח :) )

מכונית מהנה לנהיגה יכולה להיות 330 קופה (החדשה), מרצדסים למינהם וכ'ו.

עם אתה מעוניין בידני יש את האלפות, אבו ואסתי.

תן עוד דרישות שאתה רוצה מהרכב כמו גיר, מכונית פאר\מנהלים וכ'ו

גם תקציב יעזור לנו (ומאוד)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אם אתה מעוניין בתשובות ענייניות, פתח שרשור חדש, ציין בו את תקציבך, את דרישותיך מהרכב וכדאי שתוסיף גם על מה אתה נוהג בחו"ל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...