Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ישמח מאוד לראות את החלק.

ובאמת תודה על הטיפים ועל העזרה..

אני יבדוק מה שאמרת לגבי הראש מנוע.

שוב תודה.. :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יכול להגיד שבפעם הראשונה שזה קרה, לקח למכונאי ולחשמלאי כמעט יום שלם לעלות על הבעיה.

אם תעשי חיפוש בפורום, תמצאי המון סיבות וגורמים לכך שמודול הצתה נפגם.

תדווחי לי מה הממצאים שלך מבדיקת ראש ההמנוע.

פורסם

כרגע הרכב במוסך בלאו הכי.

אבל אני ידבר איתו על הנושא של המודול הצתה ובהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני יבדוק את נושא הראש מנוע.

ואני יעדכן אתכם בכל התפתחות..

הדפסתי לי את התמונה של החלק וכל הדברים שאמרת..

שוב תודה על כל העזרה..

פורסם
אם את רוצה לוודא שהלך ראש מנוע או אטם ראש מנוע, תפתחי את מכסה השמן ברכב, ותראי אם יש קצף לבן, שהוא אמולסיה של שמן ומים, בטמ"פ גבוהה.ב- 95% הבדיקה הזאת אמינה.

ממש לא בהכרח.

תלוי איפה הפריצה של אטם הראש.

אם המים יילכו לתוך הצילינדר - לא יהיה ערבוב של מים ושמן.

פורסם

אחרי שהדייהו בילתה יומיים וחצי במוסך הטיפול היחידי שהיא קיבלה זה מס' שטיפות למנוע. המוסכניק שלי טוען שהתקלה היתה שהשמן במנוע לא היה נקי מספיק וזה חסם את המרימים ההידראולים ולכן היה צורך בשטיפות של המנוע..

נקווה שבאמת בזה הסתכמה התקלה.. למרות שאני קצת סקפטית..

• תוכן חדש...