Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pulse audio 4400

amit20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למעשה מדובר רק על הEXL שהוא לימיטד אדישן בעל שאסי נחושת ועוד כל מיני נקודות נסופות שלא דומות ל9255 הסטנדרטי ול9255EX.

והחלק שבו שכן תואם את המקינטוש הוא העינית לייזר, מלבד זה מדובר על מכשירים שונים.

אתה בטוח בזה ? כי קראתי בכמה פורומים ובכמה אתרים שהם זהים

ואגב אם כבר EBAY ואם כבר קלריון ואם מסדרת הHX אז למה לא לרכוש את הHX-D1 במחיר של 349 דולר:).מה באמת ההבדל אם תוכל להרחיב ? והיכן ראית אותו במחיר הזה?

קצת יותר חומר למחשבה:).

.

יותר מכך, ביפן קלריון נקראת בשם "אדז'סט". מכשיר ה 9255 של אדז'סט נמכר באי-ביי בחצי מחיר (!) מתאומו מבית קלריון, וזה בדיוק אותו מכשיר.יש לך אולי קישור לזה ? וקישור לאתר שמוכר באיביי? או איך בדיוק לחפש אותו שם ?

קצת חומר למחשבה.

איתמר.

בתודה מראש

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

את הלינק לאתר יש לי במחשב השני. זה אישזהו בחור יפני עם כל מיני מציאות ששולח לכל העולם. אולי ניר יכול לצרף לכאן את הלינק?

אם לא אני אשלח לך אותו בה"פ שבוע הבא.

אם אתה מעוניין ב 9255 של קלריון ממישהו כאן בארץ - צור איתי קשר בה"פ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מתכוון ל THOMAS AUDIO?

http://search.ebay.com/_W0QQsassZthomasaudioQQhtZ-1

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לא, קוראים לו משהו koyoto exports או משהו דומה.

אבל החנות הנ"ל מאוד דומה. נראה שיש לו שם דברים מעניינים :yum:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה KYOTO EXPORTS

http://search.ebay.com/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZkyotoQ2dexports

בד"כ יש שם בעיקר שיפורים ל"סילביות" ולמיאטות

אבל, לפעמים מופיעים דברים כמו:

http://cgi.ebay.com/MCINTOSH-MPM4000-POWER-OUTPUT-METER-MX406_W0QQitemZ300059745558QQihZ020QQcategoryZ4950QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

דווקא היו לו שם שלושה 9255 בגרסאות שונות. נמכרו כנראה.

מצחיק שלינקים כאלה מופיעים בת'רד שכותרתו pulse audio 4400 :-D

עכשיו אפשר ללכת לישון בשקט ולחזור לנושא הת'רד המקורי.

איתמר.

פורסם

תאמת שלי היה ניסיון מצויין עם הפולס אודיו

ומעבר לכך קניתי לחבר שלי פולס אודיו ליומולדת שלו

התקנתי לי והוא מבסוט עד השמיים

יותר מזה?

אני חושב שהוא מותר איכותי וקוסט אפקטיב - זבל סיני? אולי

אבל זבל סיני יעיל :)

למי שלא רוצה להשקיע יותר מדיי

אז למה לא

אדרבה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...