Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216 - דגשים לפני רכישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת אוטומת אם אפשר אז מאוד רצוי שתיהיה שחורה

ראתי שתיים שחורות אחת רוצים עליה 16,000

והשניה 7000 כי יש לו בעייה בפולי מנוע הוא לא ידע לפרט לי יותר מידי מה התקלה

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער לקלקל, אבל אפילו אני כ רובריסט מושבע לא ממליץ על רובר כרכב ראשון, מיתוך ניסיון אישי.

האוטו הוא מצויין כשלעצמו אבל מצריך טיפול כירורגי מתמיד ואין בו מקום לטעויות אפילו הכי קטנות נקודה.

אלה בתנאי שאתה מוצא אחת שמורה אבל אני מיתכוון מאוד מאוד שמורה ,עים היסטוריה מי א-ת, וטיפולים קפדניים.

אני באמת ממליץ על להיתנסות לפחות כשנה על רכב אחר יותר סלחן וגם עים סחירות טובה כרכב ראשון , לבצעה עליו את הטעויות

של רכב ראשון ואז לעבור לרובר .

אני יודעה שזה מפתה אוטו כזה ברמה גבוה יחסית (באמת ברמה) יפה ,מאובזר,נוח,כיפי (עד שמתחילות הבעיות) במחיר אפסי שכזה ,אבל זה לא מתאים לכל אחד .

גבר מיצטער שככה אני מערער על ההחלטה שלך אבל בסוף היא רק שלך ,פשוט חבל לי שתשועבד לאוטו .

ROVER 600 TI

פורסם

כמה שטויות בשירשור אחד.

אומרים את המילה רובר וכולם קופצים להגיד משהו ששמעו מאיזה דוד של חבר שעובד במוסך של גיסו.

עזבו בחייכם כל רכב והמחלות שלו וכל רכב והחסרונות שלו,

עד לפני 7 חודשים הייתה ברשותי אחת יפהייפיה 216 שהחזקתי במשך 3 שנים

חוץ מטיפולים שוטפים, טיימינג, בולמים קדמיים, והחלפת צלחות ורפידות ברקסים הרכב לא ביקש שקל.

הכל תלוי באיזה מצב רוכשים את הרכב ואיך התנהגו אליו בעבר, נכון שהרובר רגישה להזנחה למשל, במערכת הקירור.

אז בגלל זה כל עם ישראל נסע בשנים האלו על סובארו (תדלק וסע) רובר מעניקה חווית נהיגה מובטחת

באיזה רכב תקבל כל כך הרבה פינוקים וביצועים במחיר שווה לכל כיס (חלונות חשמל, מראות חשמליים, ABS, ג'נטים מגנזיום,

צמיגים רחבים בעלי חתך נמוך, דש בורד דיפוני דלתות וקורות פנימיים בצבע קרם, ספויילר, להמשיך?

הבעיה שרוב הרוברים שאני רואה היום אם זה בחניות או בדרכים נראות מוזנחות וחסרות אהבה,

ובעלים שלוקחים את הרכב לכל מיני בעלי מקצוע שלא יודעים איך לגשת לרכב שהוא לא ממש פשוט לטיפול כמו מכונית אחרת.

אני מכרתי את הרכב שלי תוך שבוע שלא לדבר על עצירות ברמזורים במהלך השנים והצעות מגונות שארד מהרכב מיד,

קיבלתי מחירון פחות 400 ש"ח לא מאמינים תשאלו את הקונה.

הבודק במכון רישוי שבאמת ובתמים אין לי שום קשר אליו ובכל מקרה הקונה בחר היכן לבדוק, אמר לקונה מכל הרוברים שיצא לי לבדוק זאת באמת במצב מיוחד, ולי הבודק אמר אם הוא לא קונה אותה תבוא אלי אני מעוניין ברכב.

הא ועוד משהו הגיר הרציף (אוטו') ברובר נוטה להחליק, אני החלפתי שתי גירים והם לא החזיקו לבסוף התקנתי גיר ידני

והרכב נהיה רוצח שכיר אני לא השתוללתי איתו אבל זה תמיד בער לי ברגל ימין.

אז גם המכירה מתייחסת למחירון גיר ידני שזה 4K פחות מאוטו'

ולכותב התגובה מעלי, כל מילה בסלע.

1000.jpg

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

פשוט תענוג לעניים, מחזק את שניהם:mm_yeah:.

אבל אצלי הרובר הוא הרכב הראשון שקניתי.:wink:

ואני לא מצטער על זה לרגע.

אבל לשיקולך.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

טוב אז בוא נתחיל מזה, לכל המגיבים תודה על ההתיסחות. דבר שני כמה שקשה לקבל את זה בפורום שכזה אני בחורה, נכון רוני זה שם לשני הצדדים אבל במקרה שלי נו מה לעשות ככה יצא :wink:ולעניננו, הירהרתם לי עוד יותר את הביטחון , תיראו ראיתי אחת שחורה יפיפיה עם 70,000 ק"מ והבעלים שלה רוצה עליה 16,000. האמת שהיא כ"כ יפה שאין לי בעייה לחרוג מהתקציב שהצבתי לעצמי ולקנות אותה אבל לא בא לי לקנות רכב ב16,000 שקל ואז להוציא עוד 16,000 תיקונים. אם רובר לא מתאם בתור רכב ראשון מה כן הייתם ממליצים. בהתחלה הציעו לי מאזדה 121 שהיא חמודה אבל אין מה להשוות אותה בכלל לרובר. ואז אמרו לי ללכת על קיה פרייד נכון שזה בעצם אותו דבר כמו 121 רק בצורה אחרת אבל זה רכב אמין וחסכוני. אבל שניהם אפילו לא קרובים לעיצוב של הרובר. בקיצור מחכה להצעות שלכם.

שבוע טוב

רוני :-P

פורסם

תראי רובר רכב אמין כאשר מטפלים בו בצורה יפה

חלפים מקוריים טיפולים בזמן. רובר הוא כמו כל המכוניות תזניח תשלם.

ויש חלפים מקוריים בשפע ותמצאי שרוב החלקים המקוריים זולים מהחליפיים. מייצרים אותם חברת UNIPART,LAND ROVER,ונשאר הרבה מאוד מהמפעל של רובר

לי יש רובר כבר 3 שנים מרוצה מהאוטו עד הגג 216 99 ידני

עכשיו אני מוכר את שלי אפילו כדי לעלות ל MG ZR .

בחיים לא סבלתי מבעיות ברכב. עזבי מה שאומרים חלק מחבריי הפורום שהם שמעו מסבא של החבר של הדוד של הגיס של אח שלהם שרובר זה לא אוטו אמין.

תמצאי אחת שמטופלת היטב לא חייב להיות בחברה ..מצב תאונות (שלדה), מנוע חלקי פנים הרכב.

אני מוכר את שלי מתוקתקת במצב חדש את מוזמנת לראות.

ואני לא אומר את כל הדברים האלו שכאילו אני מפרסם את הרכב שלי.

בלב שלם רק רובר.

אם תרצי אני מוכן לעזור לך במציאת אחת שמורה ולתת חוות דעת.

הנה שלי:

478ap3yw1qx67956k5i3_thumb.jpg

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
כמה שטויות בשירשור אחד.

...

חוץ מטיפולים שוטפים, טיימינג, בולמים קדמיים, והחלפת צלחות ורפידות ברקסים הרכב לא ביקש שקל.

... אני החלפתי שתי גירים והם לא החזיקו לבסוף התקנתי גיר ידני.

.

שני גירים בפחות משקל? עיסקה טובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הנה עוד אחד עם הערות בונות

גם בהונדה גם במיצובישי וגם באודי וגם בפולסווגן ודי הרבה מכוניות הגיר האוטומט ,רציף, טיפטרונק ושלל גירי האוטומט נוטים לשבוק חיים במהלך חיי המכונית

בין אם ננהגה באגרסיביות או בעדינות.

זה שבהונדה 90% מהאוטומט שמחזיקים הם פשוט בועטים בהעברת ההילוכים כמו שחקני כדורגל.

זה הבלאי באוטומט למות מהר אגב זה גם בידני למי שלא יודע לנהוג כמובן.

פורסם

לא הערה בונה.

אם אתה כותב שלא הוצאת שקל על האוטו אל תספר לנו שהחלפת שני גירים.

דה פקטו, ובלי להשוות מותגים הוצאת קצת יותר משקל ואפילו די הרבה כסף על אחזקת הרכב.

רובר זה אוטו נפלא, מרגש, מגניב, צעיר... (מחק את המיותר) אבל לא מתאים לכל אחד/ת

לפותחת השרשור, אם את לא מבינה גדולה במכונאות ולא בא לך להכניס לחיוג המהיר את הטלפון של שגריר חפשי חלופה אחרת.

אגב. לחמי יש סיביק 92 (יד שניה) עם גיר ומנוע מקורים והרכב נוסע נפלא אחרי כמעט....250000 ק"מ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל אתה מדבר שטויות בטונות - הגיר הרציף בעייתי זה נכון, אבל במידה וטופל נכון אין לו שם סיבה להתקלקל.

בכל זאת גירים של GOLF גם התקלקלו להם על ימין ועל שמאל האוטומטים והרבה יותר מאשר של הרוברים ואף אחד לא אומר שGOLF לא בסדר, דוד שלי השקיע על הרכב שלו יותר מ15K על הוצאות של גולף בחצי שנה וזה בלי כל מיני חיישנים שקיבלו קורוזיה והשד יודע מאיפה קיבלו אותם.

הרכובר רכב פצצה ואין לי מילה רעה אחת להגיד עליו ושלי נמצא אצלי כבר שנתיים.

גם אני מוציא הרבה כסף על האוטו - מה לעשות שספוילר של ZR עולה כסף,מראות של 25 עולות כסף, פחחות וצבע עולה כסף, ריפודי דלתות חדשים של ה25 גם כן עולים כסף והכי חשוב שאני נהנה להוציא עליו את הכסף הזה כי הוא משרת אותי יותר טוב מכל אוטו אחר ואני יכול להרשות לעצמי לקנות יותר טוב זה פשוט הערך המוסף של הרובר לא יעזור כלום - כל מי שהיה לו פעם את הרכב יכול להגיד שיש בו משהו שאין באחרות ותשאל את.

סתם לידע כללי - הוצע לי עליו יותר מהמחירון כדי למכור ולא הסכמתי ולמען הסר ספק גם כפול מהמחירון שלו הוא לא יימכר לאף אחד.

28032009(006).jpg

28032009(008).jpg

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אתה מכניס למשוואה הונדה 92.

בלי ABS או כריות אויר ואם איכות פנים של סובארו ג'סטי.

שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב הונדה פשוט לא מהשנים האלו.

ואני בטוח שהגיר של ההונדה בועט יפה יפה.

פורסם
לא הערה בונה.

אם אתה כותב שלא הוצאת שקל על האוטו אל תספר לנו שהחלפת שני גירים.

דה פקטו, ובלי להשוות מותגים הוצאת קצת יותר משקל ואפילו די הרבה כסף על אחזקת הרכב.

רובר זה אוטו נפלא, מרגש, מגניב, צעיר... (מחק את המיותר) אבל לא מתאים לכל אחד/ת

לפותחת השרשור, אם את לא מבינה גדולה במכונאות ולא בא לך להכניס לחיוג המהיר את הטלפון של שגריר חפשי חלופה אחרת.

אגב. לחמי יש סיביק 92 (יד שניה) עם גיר ומנוע מקורים והרכב נוסע נפלא אחרי כמעט....250000 ק"מ

זה שהגיר הרציף אצלי שבק חיים בפעם הראשונה לקחתי בחשבון בבדיקת הרכב והמוכר הוריד 5K מהמחיר רק על בעיית הגיר.

הגיר השני שהבאתי מפירוקיה החזיק חודש וחצי אחרי שהשקעתי עליו תוסף שמן לגיר אוטו' של BG ושמן גיר אוטו' איכותי ביותר

שנייהם ביחד 200 ש"ח, הכסף על הגיר מהפירוקיה הוחזר לי במלואו, נשארתי עם חור של 700 ש"ח על פירוק הגיר הראשון(שהמכונאי הוריד לי 300 ש"ח עבור מכירה למתכת) והרכבת השני, אז גמלה בליבי החלטה ללכת על גיר ידני שהתמזל מזלי והרכב שהגיר הידני היה מורכב עליו היה במצב נסיעה

בפירוקיה (ירד מהכביש עקב מכה מאחורה), שילמתי על הידני 1400 ש"ח שמתי שמן גיר ידני איכותי ותוסף של BG שוב 200 ש"ח ,נתתי לסנדלר לתפור לי שק ידית הילוכים חדשה מעור אמיתי 100 ש"ח, שילמתי 1000 ש"ח על פירוק והרכבת הגיר הידני שגם הוריד ממשקל הכללי של הרכב.

בעל הפירוקיה היה ממש נחמד אלי והחלפנו ללא תמורה סטרטר, ציריות ועוד כמה חלקים אבל בגדול לקחתי כל מה שצריך עד רמת הבורג, למזלי גם הקלאטץ' היה ממש חדש.

שהוצאתי את הרכב מהמוסך המכונאי שלי עלה איתי לסיבוב וכמובן שאני נהגתי, בהילוך שני עברתי 120 קמ"ש הרכב נהיה חיה.

הרכב של יוגב נראה שמור וגם קראתי קצת על הרכב, חבל שאת מחפשת רק אוטו' הרכב שלו היה יכול להתאים לך.

לא כל יום רואים רכב כזה שמור למכירה, זבל יש בלי סוף.

לרוני יש טעם טוב ברכבים ואתה מנסה להפיל אותה על סיוויק 92 250K נו באמת?

נו רוני משלושת הרוברים שבתמונות מי הכי יפה בעיר?

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

דבר ראשון שלא תביני לא נכון אני לא אמרתי להיתרחק מי רובר בשום פנים ואופון,רק אמרתי שאת צריכה להשקיעה בחיפושים אחר אחת שמורה עד כמה שאפשר .

בהחלט ממליץ להתחיל לחפש אחת כזאת, ואים במידה מצאת אז מברוק לכי על זה , ואים לא ונימאס לך לחפש אז :

מיצובישי קולט שנת 97

פיאט פונטו ספייס 2001

פולקסוואגן פולו 5 דלתות 2000

סיאט איביזה בין 97-99

פיאט מריאה 99

כולם בתקציב של הרובר שהציעו לך בערך , ומבחינת מראה הם הכי נורמאליות שיכולתי לחשוב עכשיו וכולם באותו הגודל פחות או יותר .

ROVER 600 TI

פורסם
אתה מכניס למשוואה הונדה 92.

בלי ABS או כריות אויר ואם איכות פנים של סובארו ג'סטי.

.

בואו לא נלכלך על סובארו ג'אסטי, טוב? :lol:

מצד שני, בואו לא נלכלך על רוברים.

כמו שכבר אמרו כאן, רובר זה רכב מעולה לכשעצמו, אבל גם אני, בתור בעלים של רובר לשעבר, וסביר להניח שכבעלים גם לעתיד, לא ממליץ עליו כרכב ראשון.

יש רכבים שיעשו את אותה העבודה אבל עם קצת יותר נחת.

מה הצרכים שלך? מה את מחפשת ברכב? לפי זה נוכל להמליץ לך ולהגיד לך מה יותר מתאים.

justy 10.jpg

1998.rover.200.arp.jpg

Justy 13.jpg

פורסם
נו רוני משלושת הרוברים שבתמונות מי הכי יפה בעיר?

חכה נוסיף גם את שלי.

05042009(006).jpg

05042009(007).jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...