Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216 - דגשים לפני רכישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ילדים, ילדים להרגע!

אין לי דבר ולו חצי דבר נגד או בעד הרובר.

לא היתה לא רובר וכנראה שלא תהיה לי אחת.

כתבתי שאתה מטעה את הבחורה. להגיד "שלא הוצאת שקל על האוטו" ולספר שהחלפת שני גירים, באותה הנשימה זה לא מה שאני קורא "אמת בפרסום" וזה לא משנה אם כל הגירים של כל החברות בעולם עושים בעיות, היות ושאלו אותך על רובר ואתה הגדלת לעשות לענות על זו שלך. אז בבקשה אם יש עלויות ואתה מעונין להיות אמיתי אז ספר את כל הסיפור. כל סיפורי הקומבינה עם המוסכניק ומחסן החלפים מרתק אבל הסבירות שבחורה תעבור את הסיפור הזה בלי להשקיע את הפנסיה שלה בהחלפת גיר הוא כמו הסיכוי של ביבי לשרוד 4 שנים עד הבחירות הבאות ושכל אחד יפרש את זה איך שהוא רוצה.

היתה לי גולף (VR6) וגם פולו (16V) דנדשות ואת שתיהן אני יכול לכנות "זוועה" (מבחינת אחזקה)

אבל ששואלים אותי על האוטו שלי אני לא מתחיל להשוות אותו לגולף כי זה פשוט לא רלוונטי.

נתתי את הדוגמא של הסיוויק כאוטו אמין. אני לא מכיר הרבה רכבים שעוברים 250000 ק"מ על גיר ומנוע מקוריים.

לכן המלצתי לאותה עלמת חן, שאם כל האהבה שלכם לרובר, האמינות שלה לא תשתווה בעולם לאמינות של רכב יפני ואם היא מוכנה להוריד מכבודה ולהתפשר על הספויילר, המגנזיום ודיפוני העץ יטב לה לקחת משהו "עממי" יותר מארץ השמש העולה ולא מהאימפריה הבריטית השוקעת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יוגב אתה יכול לפרק מהכסוף - על הלבן זה נראה יותר יפה :-D ( הספוילר שלך מחר אצלך הכחול ).

בכל מקרה סולל אני רואה שאתה עדיין לא מבין משהו, זה לא קשור לספוילר ובטח שלא לדיפוני דלתות וגם בטוח שלא לסאנרוף או למגנזיום. האוטו פשוט כייפי לנהיגה ברמות מטורפות, אני נהנה מכל רגע איתו ולא יצא לי לראות הרבה רכבים שעולים ויורדים את בית אורן ונשארים במהירויות שאני נוסע בתוך תחומי הנתיב שלהם, תאמין לי שנהגתי על כמה רכבים בחיים שלי, אם זאת סובארו GX 4*4 מנוע 2.0 שפשוט תענוג לנסוע עליה אבל אין מה להשוות בין 4*4 לרכב רגיל אם זאת BMW 325 טורבו ועוד כמה רכבים שאפשר להגדיר כספורטיבים, יש להם את הפלוסים שלהם והמינוסים שלהם, אבל ברובר יש משהו מיוחד פשוט אי אפשר להסביר את זה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

לכבוד מר הסולל בדרך.

זה שמישהו החליף פעמים גיר אצלו ברכב, זה לא אומר שזה יקרה בכל רכב, אצלי לא הוחלף גיר מעולם.

אם תבדוק טוב טוב, תגלה שגם למי שיש רכב כמו שלך, החליף פעמיים גיר.

הרכב שלי אצלי כבר שנה וחצי, וחוץ מהשיפורים שהוא עובר {בקרוב גם מנוע של ה-220+גיר},

לא היה שום דבר יוצא דופן משאר הרכבים.

חוץ מראש מנוע, שנעשה פעם אחת והוחלף לאטם ראש מחוזק והבעיה נגמרה.{בעייה ידועה ברובר}

בשוטף טימינג, שנעשה כמו בכל רכב ועלות כמו ברוב הרכבים.

טיפולים שוטפים בחלפים מקוריים 250ש"ח {לבד בבית}.

נחזור לגיר, חוץ מהבחור פה שהחליף פעמיים, לא נתקלתי או שמעתי על מישהו שזה קרה לו גם.

יש לך פה את אלעד, שנוסע כבר שנתיים על רובר 200 אוט' ולפי מה שידוע לי הוא לא החליף גיר.{אלעד תעבור כבר לידני:twisted:}

תמיד יש מקרה חד פעמי או בעייה יוצאת דופן, אבל אני בטוח שזה קורה אחת ל ולא רק ברובר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מאור, אני נוסע על רוברים כבר מספיק זמן והייתה לי גם 200 מדובר ברכב מהנה אבל הבעיה בגיר הרציף ידועה ויקרה והרכב לא מומלץ בתור רכב ראשון לבחורה .

Peugeot 208GTI

פורסם
שהוצאתי את הרכב מהמוסך המכונאי שלי עלה איתי לסיבוב וכמובן שאני נהגתי, בהילוך שני עברתי 120 קמ"ש הרכב נהיה חיה. ועכשיו נצא מהסרט- אם עברת 120 בהילוך שני אז כנראה שהספידומטר שלך מקולקל

דבר ראשון שלא תביני לא נכון אני לא אמרתי להיתרחק מי רובר בשום פנים ואופון,רק אמרתי שאת צריכה להשקיעה בחיפושים אחר אחת שמורה עד כמה שאפשר .

בהחלט ממליץ להתחיל לחפש אחת כזאת, ואים במידה מצאת אז מברוק לכי על זה , ואים לא ונימאס לך לחפש אז :

מיצובישי קולט שנת 97

פיאט פונטו ספייס 2001

פולקסוואגן פולו 5 דלתות 2000

סיאט איביזה בין 97-99

פיאט מריאה 99- את הפיאט הייתי מוריד מפני שהיא גדולה, כבדה יחסית ולא חסכונית בגירסה האוט' ביחס לכל האחרות ברשימה.

כולם בתקציב של הרובר שהציעו לך בערך , ומבחינת מראה הם הכי נורמאליות שיכולתי לחשוב עכשיו וכולם באותו הגודל פחות או יותר .

מאור, אני נוסע על רוברים כבר מספיק זמן והייתה לי גם 200 מדובר ברכב מהנה אבל הבעיה בגיר הרציף ידועה ויקרה והרכב לא מומלץ בתור רכב ראשון לבחורה . בעלי הרוברים- לי אישית לא הייתה רובר מעולם למרות שגם לי הרכב קרץ לא פעם. אכן לרכ יש ערך מוסף והוא נותן תמורה טובה יותר כמעט מכל רכב אחר במחיר שלו. אבל, וזה אבל די גדול, מי שלא יודע בדיוק למה הוא נכנס (כמו במקרה הזה), הייתי מציע לו לפנות לרכב שלא כל כך רגיש ויש לו היצע מוסכים רחב יותר.

הערותי באדום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יעקב אני יודע שרובר לא מומלץ בתור רכב ראשון, גם הצדקתי את השניים שאמרו את זה בדף הקודם.

אבל מה, לא אני ולא אתה נחליט אם היא תקנה או לא, אבל בכל מקרה נעזור לה.

רוני כל עזרה שתרצי את מוזמנת לפנות בהודעה פרטית ואפילו להתקשר.

לגבי ה-120 קמ"ש בהילוך שנ,]י {נראה קצת מוגזם באמת} איזה רובר זאת 214/216?

אצלי אני יכול להגיע ל-85-90 בהיולך שני אם אני מושך ראשון ושני עד 7K.{שלי 214 1400סמ"ק}

פורסם

לא ניסיתי להחליט בשבילה אבל שנינו יודעים שרובר זה לא רכב שמתאים לכל אחד ועל אחת כמה וכמה בתור רכב ראשון.

ולמרות כל זאת רובר שמטופל כראוי רכב תענוג.

תתחדש על הספוילר נראה טוב.

Peugeot 208GTI

פורסם

יקעב מסכים איתך 100% עוד במיוחד למי שאין ידע בסיסי ברכב.

ותודה על המחמאה אתמול הרכבתי אותו {עד עכשיו יש לי 2 ברגים ו2 בוקסות 10 בתוך הדלת האחורית:?

}

פורסם
יקעב מסכים איתך 100% עוד במיוחד למי שאין ידע בסיסי ברכב.

ותודה על המחמאה אתמול הרכבתי אותו {עד עכשיו יש לי 2 ברגים ו2 בוקסות 10 בתוך הדלת האחורית:?

}

חחח מאור אצלי נשאר רק אחד בפנים :D

בכל אופן עם הסאנרוף נראה יותר טוב.

יעקב - אני לא מבין למה לא מומלץ בתור רכב ראשון ? האם רכבים אחרים בשנתונים האלו נוטים להתקלקל פחות? ממש ממש לא, כל רכב והמחלת גיל שלו, גולפים והגירים שלהם, פונטו והראשי מנוע שהולכים להם, רנו קנגו שראשי מנוע אחרי 150K זה כמו להגיד אני הולך לעשות קניות בסופר ולא חסרות דוגמאות.

אישית ממליץ על הרכב ואם את צריכה עזרה ממקור ראשון שחי ונושם את הרכב ומכיר כל מחלה שקיימת בשנתונים האלו במיוחד באוטומטיות ( מה לעשות הבולמים שלו אחרי 10 שנים מתפגרים ) רק תבקשי ונעזור לך.

נראה לי צריך לפתוח פה סניף של צוות רובר....

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

רובר דורש השקעה וטיפול מעבר למה שרוב הרוכשים מוכנים להשקיע ולכן רוב הרוברים בארץ גמורים, וזו הסיבה שבגללה לא מומלץ לקנות רובר כרכב ראשון אלא אם מדובר במי שמודע להשקעה הנדרשת.

לא יודע לגבי סניף של צוות רובר אבל מפגש יכול לצאת מזה

Peugeot 208GTI

פורסם
לא יודע לגבי סניף של צוות רובר אבל מפגש יכול לצאת מזה

יעקב בוקר טוב כרמיו, חשבתי שלא נשמע את המילה הזאת ממך.

במיוחד אחרי שהברזת מאיקאה:wink:.

אפשר גם להזמין את רוני, שתבוא להתרשם.

אבל נצטרך לחכות לפחות 3 שבועות, אני נכנס לפחכות וצבע כללי שבוע הבא. {Xpower Grey}:lol:

• תוכן חדש...