Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216 - דגשים לפני רכישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא לא כל כך בטוח, אני שוקל למכור בעוד איזה שנה ולהביא 25R.

ולהשתיל בה T16 עם PG1 .

אולי אני יעשה את זה בזאת, אבל אני עדיין לא סגור על זה, כי אצלי צריך לשנות את התושבות.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא זה לא בעיה, אם אתה יודע מראש שלא יאשרו.:wink:

חוץ מזה גם אין בניהם כזה הבדל גדול שבוחן ישים לב.

רק צריך להוריד את הכיתוב טורבו מהסעפת.:lol:

פורסם

חבר'ה אני יתחיל בחג שמח שיהיה לכולנו.

לא הייתי פה יומים וכמה כתבתפ יפה....

טוב אז קראתי את כל התגובות וניראה לי שאני פשוט ילך על משהו פחות מסובח כמו למשל מיצובישי קולט

נכון זאת אכזבה כי כבר דמינתי את הרובר השחורה שלי אבל נו מה לעשות לא כל הרצוי מצוי

נ.ב תודה לכולכם על התגובות

פורסם

יעקב הסיכוי לעשות את זה בארץ שואף בערך לאפס, לך תביא את כל החלקים שצריך לעשות את זה, אם באנגליה מישהו נתקע וחסר לו חלק - קופץ לפירוקיה הקרובה לביתו והופה יש לו, פה בארץ אפילו להזמין אי אפשר מהחברה כי אין ועד שיגיע מאיביי יגיע יותר מהר.

סתם דיברתי היום עם יוגב כבר עליתי על בעיה שחסרות לי שטנגות של הגיר הרגיל של ה PG1 הן יותר ארוכות מהרגילות של הR65

ככה שכבר תקלה שצריך להזמין מחו"ל, לא קלה לא קלה דרכנו.

אני חייב לוודא חמישים פעם שהכל בסדר לפני שאני משבית את האוטו ועוד בעיה יותר גדולה יש לי מחשב מנוע וצמות של הVVC 160 אבל אין את ה5AS ובמוסך שאני עובד איתו אין להם מחשב כי הלך הפלאג ולך תסדר שהשלט יעבוד והמנוע יניע, עכשיו לך תגרור את האוטו עד למוסך רובר שלא בחיפה או תביא מישהו אליך הביתה שיתחבר עם המחשב והופה הלכו להם 1000 ש"ח ויום עבודה, עוד אחת מהסיבות שאי אפשר לעשות פרויקטים במדינה הזאת. הכל HU LI HU TU

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אלעד אם תרצו אין זו אגדה או כמו שאמר לי חבר שהיה במג"ב אם רוצים גם מטאטא יורה.:-D

לרוני עזבי אותך מיצובישי קולט, בתקציב הזה תוכלי למצוא אחת שנת 94 שבורה.

תלכי על איזה פיאסטה שנת 98-00.

פורסם

אני מודע למגבלות ולכן רשמתי שאם הוא יעשה את הפרוייקט, בארץ אין טעם להתחיל פרוייקט כזה כי להלחם בבוחנים ובדרדסים זו מלחמה בטחנות רוח וחבל שזה המצב.

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...