Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216 - דגשים לפני רכישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"איך לומר בעלי מנת משכל נמוכה מהממוצע.}

כן, אין ספק שכולם בעלי מנת משכל נמוכה, להבא אני אבקש ממך לכתוב לי מאמרים, צורת הכתיבה שלך נותנת לי השראה, על בית ספר אני מבין שדילגת?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה.

לרובר בעיה במערכת הקירור עקב כך שאיזה צינור שם דק מדי. אחרי החלפת הצינור לעבה יותר הבעיה נפתרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לממזר השמן:

ראשית, סמלון מעולה.

שנית, אני לא משוכנע אבל נדמה לי שהבעיה היתה אחרת. אם אינני טועה נפח הקירור עשוי להיות גבולי, ואז במקרה שחסר נוזל קירור ולא שמים לב (או אם שמים מים במקום נוזל קירור ייעודי), הרכב עשוי להתחמם ויש צורך בהחלפת אטם ראש מנוע. אטם מחוזק כבר מיוצר על ידי לנד-רובר, אגב, לפחות לגבי חלק מהמנועים.

על הדברים האמורים כדאי להקפיד בטיפול בכל רכב, אבל כנראה שהבריטיות, כמו אירופאיות נוספות, רגישות יותר (שלא לדבר על הפולניות ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מנוע הרובר אכן קצת רגיש למים בתור נוזל קירור.

לי הייתה רובר 416 מודל 97 שרכשתי בסכום סימלי מהורי. האוטו מעולם! לא נזקק לטיפול רציני במוסך. לפני כחודשיים ראיתי רובר 25 למכירה והחלטתי בחלקיק שניה שאני מחליף את האוטו. לקח לי בדיוק יומיים למכור את ה416 שלי אשר הייתה שמורה מכאנית ומטופלת באלפיים ש"ח מתחת למחירון עקב תיקוניים קוסמטיים שאכן היו עולים כאלפיים ש"ח לתיקון והחלפה, למשל פגוש אחורי סדוק. את ה25 קניתי ב7 אלף מתחת למחירון יום אחרי שמכרתי את שלי. סה"כ מכרתי את שלי וקניתי חדש ב5 ימים!ולאחר שהאוטו ביקר בשלישי האחרון במוסך רובר בחדרה ועבר עידכון תוכנה במחשב הרכב (בעבר היו רעידות קלות בהילוך בזמן עמידה במקום כשהאוטו קר, בעיה שעלתה בעוד כמה מכוניות בעלות גיר רציף) האוטו נוסע וימשיך לנסוע כמו חדש עוד הרבה הרבה זמן.

בכל אופן לבחור השאול ולשאר החבר'ה שאי פעם יכתבו "רובר" במנוע החיפוש אני חוזר וממליץ בחום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

בהמשך לשיחתכם

אני רוצה לקנות רכב וראיתי באתר יד 2 רובר 216

היא מזכירה בצורה שלה את ההונדה הצ'בק

היא אוטומטית ורוצים עליה 9500 שח

חשוב לי להדגיש שזה אוטו ראשון שלי ואני לא ממש מבינה בזה

אשמח לחוות דעתכם

כי לי אמרו לא לגעת בשום פנים ואופן

תודה מראש

רוני

פורסם

ערב טוב.

תישכח מהדבר הזה רכב לא אמין! יש דבר כזה לא שומרים כראוי.

אני אתן לך דוגמא מהחיים.

יום אחד באה אלי למוסך גברת עם פיאט מריאה, שמתלוננת על תיפקוד הגיר האוטומטי לא טוב.

כגון: זינוק 2-3שניות, החלפת הילוכים לא סדירה עם משיכה קלה.

להזכירכם, האוטו יד 1 98.

אני מעלה את הרכב על ליפט, ומחליט לעשות טיפול גיר, שכולל החלפת שמנים ופילטר.

באת ניקוז השמן אני שם לב שהשמן לא בצבע אדום אלה בצבע כתום אדמדם. (שמן שלא הוחלף הרבה זמן).

אני שואל את הגברת, מתי עשית טיפול למנוע ולגיר בזמן האחרון?

ומקבל תשובה מקורית מעוד. מי עושה טיפולים לרכב בשנתון כזה? בקילומטרז מדויק. הטיפול האחרון שעשיתי זה הי לפני שנתים ואני חושב שזה מספיק. הרכב עשה 160000 אלף. זאת אומר שהרכב לא עשה טיפולים מעל ל35000 קילומטרים.

והיא לא זוכרת ביכלל מתי היא עשתה טיפול גיר.

נחזור לנושא.

תיבדוק טוב טוב את האוטו.

עצה שלי. תחליף את הנוזל קירור שמן מנוע ושמו גיר ותדירות גבוהה.

ממליץ על חלפים מקוריים. ברכבים ארופיים יש לזה חשיבות גבוהה.

תישתמש רק בנוזלים טובים. לדוגמא: שמן 10W40, שמן אדום לגיר מסוג CASTROL, ומים אדומים ותחליף אותם טיפול כן טיפול לא. וכל שנה שמן גיר. זה טיפ קטן מיתוך ניסיון. מקווה שעזרתי.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

תודה על ההתיחסות קודם כל

בנוסף נאמר לי כי חלפים מקוריים של רובר קשה מאוד להגיש ובנוסף הם מאוד יקרים

האם זה נכון????

איפה ניתן למצוא חלקים כאלה

האם קיים מוסך מורשה של רובר כמו שקיים לקיה פיאט או מאזדה

מחכה לתשובתכם

תודה...

פורסם

רכב חזק ומהנה לנהיגה ביחס למתחרות.

אחלה תמורה ביחס למחיר.

אמין אם מטופל כראוי (שלי לא ראתה מוסך כבר 50K חוץ מטיפולים שוטפים).

לך על זה.

פורסם

רוני אל תקשיבי למי שאומר לך שהרכב לא אמין.

ברשותי רכב כזה כבר שנתיים ועד עכשיו, לא היו בעיות שאין ברכבים אחרים אם לא אני יצרתי אותם :-P

הרכב מהנה מאוד לנסיעה, מגיב טוב ובעל מראה יפה.

תנסי לחפש רכב שעבר טיפולים בזמן וטופל כיאות, אם את לא מחפשת רק אוטומט יש פה בלוח רכב ידנית 1600 ירוקה שנראית מיליון דול וגם נוסעת ככה(לא אני המוכר).

תסתכלי בסמלון שלי ותביני כמה אני אוהב את הרכב הזה - מראות צד הוחלפו למראות של 25, נוסף ספוילר של MG ZR, סאנרוף הוחלף לשנתון 2005, גם ריפודי הדלת הוחלפו לריפודים של 25 ופשוט תענוג לנסוע על הרכב הזה במצבו הנוכחי ויהיה יותר כיף אחרי הפחחות שהוא יעבור בקרוב.

ד"א - איפה את גרה? אפשר יהיה להמליץ לך על מוסך טוב ואמין יש פה הרבה חבר'ה עם רוברים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני גרה באזור כפר סבא כבר ביררתי ויש מוסך מורשה בפתח תקווה

לא יודעת אם הוא טוב.

פשוט מפחיד אותי כי אני בעצמי עובדת במוסך מורשה וכל מי שעובד איתי אמר לי לא לגעת ברכב

שהחלקים יקרים יקשה למצאו אותם.

זה אוטו ראשון שלי לא בא לי לקנות אוטו ב10,000 ולהוסיף עוד 10,000 תיקונים

תיראה שחושבים על זה הרכב באמת ניראה פצצה והמחירים הנמוכים קצת מחשידים לא????

פורסם

מחירים נמוכים משקפים את זה שהחברת אם של הרכב פשטה את הרגל וכולם פוחדים שלא יהיו חלפים, אממה החברה הסינית מייצרת את אוטו הרכב בשם אחר בסין בשם אחר ככה שחלפים לא חסרים.

בקשר למה שהמכונאים שלך אמרו לך - היו בעיות, אפשר לחשוב שיש רכבים שאין להם בכלל בעיות, תראי את הקורולות משנת 2006-2008 לא קונים אותם בגלל הגיר הרובוטי ומישהו פה יגיד שזה לא רכב אמין ?

סתם יש לאנשים דברים רעים להגיד, כדי להראות עד כמה הם חכמים.

בסופו של דבר תעשי את החשבון שלך עם עצמך, בתור רכב הוא מצוין אם מחזיקים ומתחזקים אותו נכון.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...