Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכירים את זה שאתם מטפחים את הציפורניים והולכים לפדיקור?

זה כי אתה הומו.

הציפורן גדלה מהבסיס, אבל לא חושב שהיא רחבה יותר בקצה. הציפורן עוברת בתוך "מסילה" לאורן האצבע.

כך לפחות זה נראה לי.

יש לי רעיון, שים מדבקות על הציפורניים בסגנון מהיר ועצבני, או תעשה בנייה בסיגנון מהיר ועצבני.

ועכשיו, טירוף החורף

תחפש חברים שמבינים בזה בפורום ציפורניים

יש להן אפילו מפגשים :shock:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כן הן גדלות אבל חלשות.. אני חושב שהם איבדו מהחוזק..

אבל אני צריך שהם יהיו ממש ארוכות כדי שיכסו את אצבעות

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

1. אם יש לך נקודות לבנות נא לאכול יותר סידן (ראה ערך שוקו)
  2. תפסיד לנסות לנקות אותן בשלב הזה, מה שמתרחש הינו שאתה בעצם פוצע את עצמך מתחת לציפורניים, גם ככה המערכות שלך שם לא משהו, אז תניח להן לגדול.
  3. אתה מרגיש שמלוכלך שם - תגזור אותם, זה רק לטובה.

אפשר לשפוט אדם לפי הציפורניים שלו, אז עד עכשיו היה ברור מי אתה (אוכל ציפורניים = חסר סבלנות, עצבני, ילדותי וחסר יכולת איפוק מינימלית), אבל עכשיו עומדות בפניך הרבה אופציות, תחליט מי אתה רוצה להיות, ולפי זה הציפוריים שלך ייראו אחת מהאופציות הבאות :

• ארוכות ומלוכלכות.
  • קצרות ומלוכלכות.
  • כל אחת באורך שונה.
  • באורך שווה ונקיות

בהצלחה

פורסם
כן הן גדלות אבל חלשות.. אני חושב שהם איבדו מהחוזק..

אבל אני צריך שהם יהיו ממש ארוכות כדי שיכסו את אצבעות

תעשה בנייה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

הם באותו גודל...הבסיס והקצה

זאת אשליה.

030%20Finger%20nail.jpg

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אני אוכל ציפורניים מאז היותי קטן ולא יכול להגמל מזה כולם אומרים לי ולא עוזר כלום

איך אתה נפתרת "מהמחלה" הזאת!?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

גם אני הייתי בקבוצת כוססי הציפורניים, ונגמלתי. הציפורניים גדלות, אמנם לא כמו לכל בן אדם נורמלי אבל גדלות, ועם הזמן יחזרו לטעמי להיות בגודל נורמלי. הפתרון להפסקת כסיסת ציפורניים הוא פשוט לא לכסוס אותן. זה ממש כמו עישון, זה לא פסיכולוגי וזה קשה, זה פשוט עניין של החלטה. מחליטים להפסיק לכסוס ציפורניים וזהו.

ROOONEEYY

פורסם

הבנתי שיש לק מר כזה שמורחים "מרה" או משהו בסיגנון.

אגב חברים אמרו שזה איכשהו גם מגיע למה שאוכלים וכל דבר שנוגעים בו בדרך לפה, תקופה של חיים מרירים.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...