Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי שיש לק מר כזה שמורחים "מרה" או משהו בסיגנון.

אגב חברים אמרו שזה איכשהו גם מגיע למה שאוכלים וכל דבר שנוגעים בו בדרך לפה, תקופה של חיים מרירים.

המשכתי למצוץ אצבע בלילה עד גיל מאוחר יחסית, ובין השאר ההורים שלי ניסו לטפל בזה באמצעות מרה.

התוצאה: מוצץ את האצבע כמו גדול, והטעם לא יוצא מהפה עד הצהריים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המשכתי למצוץ אצבע בלילה עד גיל מאוחר יחסית, ובין השאר ההורים שלי ניסו לטפל בזה באמצעות מרה.

התוצאה: מוצץ את האצבע כמו גדול, והטעם לא יוצא מהפה עד הצהריים.

אולי לא היית צריך לספר לנו את זה...:idea:

פורסם

אולי תעבור לשחק בשקיק שלך ... זה יותר נעים , יותר נחמד ... ואני חושב שאחרי משחק ממושך שם אתה תשקול שוב אם להכניס את האצבעות האלה לפה שלך . :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
אני אוכל ציפורניים מאז היותי קטן ולא יכול להגמל מזה כולם אומרים לי ולא עוזר כלום

איך אתה נפתרת "מהמחלה" הזאת!?

כמו שאמרו - פשוט מחליטים, עד כמה שזה נשמע מטופש.

מה שקרה אצלי - חבר שיכור זיין לי את המוח על כמה זה מכוער. הוא עשה את זה בפאב במשך חצי שעה שלמה במקום להתרכז בבחורות. עד שלבסוף נשבעתי שאני אפסיק, רק שלא יבלבל יותר בשכל.

הבנתי שיש לק מר כזה שמורחים "מרה" או משהו בסיגנון.

אגב חברים אמרו שזה איכשהו גם מגיע למה שאוכלים וכל דבר שנוגעים בו בדרך לפה, תקופה של חיים מרירים.

זה הדבר הכי נורא בעולם. אי אפשר לגעת בכלום אחר כך, אז מה שקורה זה שמפסיקים למרוח את זה מרוב גועל, ולא נגמלים.

אולי תעבור לשחק בשקיק שלך ... זה יותר נעים , יותר נחמד ... ואני חושב שאחרי משחק ממושך שם אתה תשקול שוב אם להכניס את האצבעות האלה לפה שלך . :wink:

לא יודע איך השקיק שלך, שלי אבל בסדר גמור מכל הבחינות...

Passt scho...

פורסם
כמו שאמרו - פשוט מחליטים, עד כמה שזה נשמע מטופש.

מה שקרה אצלי - חבר שיכור זיין לי את המוח על כמה זה מכוער. הוא עשה את זה בפאב במשך חצי שעה שלמה במקום להתרכז בבחורות. עד שלבסוף נשבעתי שאני אפסיק, רק שלא יבלבל יותר בשכל.

זה הדבר הכי נורא בעולם. אי אפשר לגעת בכלום אחר כך, אז מה שקורה זה שמפסיקים למרוח את זה מרוב גועל, ולא נגמלים.

מחזק אותך ואת השרשור המבורך אך דבילי הזה.

גם אני נמנה מעדת כוססי הציפורניים ואני לא מצליח להגמל, זה לא מצחיק...

זה מכוער והאצבעות נראות מזעזעות.

מרה לא עזרה, הגעתי למצב שגריז דווקא דיי טעים ומוסיף ארומה לציפורן. מה עושים?

פעם אחת מתעצבנים והופ! חוזרים לכסוס ציפורניים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...