Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, טוב קודם כל אני יפתח בזה שאני לא מעוניין לקבל תשובות ציניות או מגילות!

תשובות קצרות וענייניות.

חבר ביקש שאני יבנה לו מערכת נתן לי תקציב 2000 שקל למגבר (או שניים)

ו 1200 שקל לקומפוננט ו6X9 (ייעצתי לו לוותר עליהם הוא די נעול)

בכל מקרה הדילמה שלי היא אם לקנות 4 ערוצים חזק כמו המאק זד4200

שיילך לקומפוננט וסאב (מאגנאט 300 וואט RMS)

או לקנות מגבר 4 ערוצים פשוט יחסית (כמו קזטק וקטור\לייטנינג האודיו בולט-) ולהשאיר תקציב למגבר 2 ערוצים חזק או מונו

אני בכיוון של מגבר בודד לקומפוננט וסאב ולחבר את ה 6X9 לרדיו

הערות תגובות מענות הכל יתקבל בברכה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אני הייתי בוחר מבין שתי האפשרויות הבאות:

1.לקנות מגבר 6 ערוצים כדוגמאת הJBL 755.6 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=128526

מגשר את שני הערוצים של ה107 לסאב (יוצא 300 בדיוק) ועוד 4 ערוצים הייתי משאיר לרמקולים כשב1200 שקל הייתי קונה קומפוננט מורל פולס וגם 6 9 של פולב וזה יוצא פחות מ1200.. יותר קרוב ל 900.

2. הייתי קונה מגבר 4 ערוצים חזק כמו לדוגמא ה PHASE RS4 שעולה בסביבות ה2300 ומגביר איתו בגישור את הסאב ואת הקומפוננט הקדמי (פולס) וה6 9 ישארו על הרדיו דיסק (גם פולס).

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425703

בכל מקרה זה מה שאני הייתי עושה עם תקציב כזה יהיו הרבה שיעשו אחרת ויהיו כאלה שיסכימט איתי.. זו רק המלצה שלי.

פורסם
אהלן, טוב קודם כל אני יפתח בזה שאני לא מעוניין לקבל תשובות ציניות או מגילות!

תשובות קצרות וענייניות.

חבר ביקש שאני יבנה לו מערכת נתן לי תקציב 2000 שקל למגבר (או שניים)

ו 1200 שקל לקומפוננט ו6X9 (ייעצתי לו לוותר עליהם הוא די נעול)

בכל מקרה הדילמה שלי היא אם לקנות 4 ערוצים חזק כמו המאק זד4200 תמיר כתב שזה הפולס האודיו , אז תבדוק אולי כדאי את מה שהוא כתב

מכול מקום , האיכות האמיתית של המגבר מתגלית ביחס שבין עוצמה לעוצמה בגישור ועוד כמה בדיקות , אבל אם לומר ע"פ זה הרעידת אדמה TNT600 אוכל את המקאודיו בלי מלח , אומנם הוא רק 65 W , אבל שווה לקנות אותו ב1000 ולקנות מונו שלהם גם בכ1000 או את הפייל(אם אתה רוצה מונו חזק של לנזר)

שיילך לקומפוננט וסאב (מאגנאט 300 וואט RMS)

את דעתי והמלצות רשמתי באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לא הבנתי אם הוא מתכוון לפולס של מורל או לחברה פולס האודיו

לגבי המגבר של הפייס, נראה לי שטותי להשקיע במגבר איכותי יחסית לשאר הרמקולים

בכל מקרה אני כנראה בודק עוד אופציות ומחכה לעוד המלצות, תלוי גם בו מה הוא יחליט בסוף

אני אך ורק בודק ומייעץ :) הוא הבוס

פורסם

אין שום סיכוי שאתה מוריד אותו מה6X9 ?

רמקולים אחוריים סתם יהרסו את הבמה הקדמית.

הכוונה היא לפי דעתי למורל פולס כמובן.

לגבי המגבר 2 דברים.

1.אף פעם לא שטותי להשקיע במגבר איכותי,מגבר ב600-700 שקל יצא לך רק יקר בסוף,כלומר יש סיכויים יותר גבוהים שיהיו איתו תקלות וגם ההצהרות ברוב המקרים לא נכונות.

2.האמת שלפי דעתי 2300 שקל זה מוגזם. הייתי שם באיזור ה1300-1600 שקלים על מגבר איכותי ויש מגוון אופציות בשוק :

LOGIC PLX4400 ב1300 שקלים.

Mac Audio z4200 ב1300 שקלים.

JBL GTO75.4 ב1500 שקלים.

Lightning Audio s4.400.4 ב1600 שקלים.

Lanzar HTG424 ב1200 שקלים.

אם אתה מצליח להוריד אותו מהאחוריים.תרשום בדיוק כמה יש לך לקומפוננט כמה לסאב וכמה למגבר(כן,תוכל גם לחסוך מגבר!).

אני אישית הייתי הולך על הלוגי'ק או המק אודיו,יורד מה6X9,משקיע בקומפ' קדמי ובסאב.

בהצלחה.

בברכה,

מושיק.

פורסם

מורל פולס מוגברים בהחלט יספקו את הסחורה בתקציב כזה..

וזה לא שטותי זה איכותי עם פתח לשיפור המערכת בעתיד (שידרוג הרמקולים)

פורסם

אתם מדברים שטויות.

מה זאת אומרת לוותר על 6X9 מאחורה, מה עם השלמת הסאונד האיכותי מאחורה ?

נוסעים מאחורה צריכים לשמוע רק דפיקות של הסאב.

שמע לי אלירן, תגיד לחבר שלך שיוריד קצת מהתקציב של המגבר וישקיע בפיוניר הצהובים, רמקולים מעולים להפליא.

פורסם

מושיק

אם הייתה רואה בהודעה הראשונה שלי, התכוונתי ללכת על המאק האודיו Z4200 או משהו בסגנון לא מתכוון לשים לו איזה משהו שנכנס לקטגוריית הזבל הסיני

השאלה אם לקחת לדוגמא קזטק וקטור (שניתן להשיג חדש סביב ה 800,אז מה אם הם פשטו רגל:)

יספיק לקומפוננט בסיסי, אני את האמת פחות בכיוון של הפולס ויותר בכיוון של הקומפוננט של ג'יי בי אל

בכל אופן סאב כבר יש

התקציב נועד למגבר וקומפוננט

עד 1800 למגבר (רצוי פחות)

קומפוננט 800

המגבר צריך להרים סאב מאגנאט 300 וואט RMS ככה שגם עוצמה צריכה להיות למגבר

אשמח לקבל עוד המלצות

תודה

פורסם
אתם מדברים שטויות.

נוסעים מאחורה צריכים לשמוע רק דפיקות של הסאב.

שמע לי אלירן, תגיד לחבר שלך שיוריד קצת מהתקציב של המגבר וישקיע בפיוניר הצהובים, רמקולים מעולים להפליא.

באמת חבל שאנשים כמוך שלא מבינים רושמים עצות כאלה ואחרות שעלולות לגרום לטעויות

הפיוניר הצהובים עולים סביב ה 1200 שקל זה נראה לך סכום סביר להשקיע על רמקול ביצה?

במיוחד שזה בערך 40 אחוז מהתקציב

פורסם

אלירן יא קופיקו

תגיד לשלומי שירד מה 6X9 וילך על רמקולים 6.5 אינץ טובים

והוא דפוק שהוא לקח ממני את המגבר של הJBL 755.6 ב1000 שקל זה היה מחיר זנותי

בקיצור כמו שאני חושב חבל לבזבז כסף על שני מגברים ה JBL עולה חדש בין 1800 ל2000 שיקח אותו והוא יהנה מעוצמה וגם קצת מאיכות אתה יודע איך הסאב דופק על המגבר הזה מניסיון ותאמין לי תחסוך הרבה כאב ראש עם יותר מידי עצות ע מגברים

קומפוננט לא חסר ואתה יודע...

בקיצור שיפסיק לזיין את השכל שלומי ויתחיל לשפוך כסף בנתיים הוא רק מדבר עדיין לא ראיתי את הכסף שלי אני מקווה שהסאב עדיין אצלך?...

פורסם
מושיק

אם הייתה רואה בהודעה הראשונה שלי, התכוונתי ללכת על המאק האודיו Z4200 או משהו בסגנון לא מתכוון לשים לו איזה משהו שנכנס לקטגוריית הזבל הסיני

השאלה אם לקחת לדוגמא קזטק וקטור (שניתן להשיג חדש סביב ה 800,אז מה אם הם פשטו רגל:)

יספיק לקומפוננט בסיסי, אני את האמת פחות בכיוון של הפולס ויותר בכיוון של הקומפוננט של ג'יי בי אל

בכל אופן סאב כבר יש

התקציב נועד למגבר וקומפוננט

עד 1800 למגבר (רצוי פחות)

קומפוננט 800

המגבר צריך להרים סאב מאגנאט 300 וואט RMS ככה שגם עוצמה צריכה להיות למגבר

אשמח לקבל עוד המלצות

תודה

1.מצויין,רק לא זבל סיני.

2.לא יודע לגבי הזטק(כן ככה אומרים את זה!!!) אבל לך על המק אודיו (1300) או הלוג'יק! (1300)

חסכת קצת כסף,וכך תוכל ללכת על המורל דוטק,או אפילו הפוקאל V1 באיזור ה1100 עד ה1300 שקל.

המגבר ירים סאב עד 400+- RMS ואת הקומפוננט.

Shazzz,מכיוון שאתה כל כך חכם,אולי תדע שעדיף להישאר בשקט ולהראות טיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שזה נכון.

השלמת סאונד איכותי מאחורה ע"י 6X9 ?? טוב,למדתי משהו חדש היום.

רמקול 6X9 מאחורה רק יהרוס את הבמה הקדמית. מה פסול בקומפ' קדמי + סאב ?!?

בברכה,

מושיק.

פורסם
אתם מדברים שטויות.

נוסעים מאחורה צריכים לשמוע רק דפיקות של הסאב.תגיד לי אתה שפוי או מה ? , כמה פעמים אתה נוסע עים נוסעים מאחורה ? כול הסטסטיסטיקות בכול המדינות מראות שקרוב ל90% מהפעמים ברכב יש את הנהג ו/או נוסע מקדימה . אז בשביל המעט פעמים שהוא מסיע נוסעים הוא יהרוס את מירכוז הבמה וישמע כול ימי חייו מוסיקה מאחורה?!!!!!

ממתי הלכת להופעה והפנית את הגב לללהקה ?

שמע לי אלירן, תגיד לחבר שלך שיוריד קצת מהתקציב של המגבר וישקיע בפיוניר הצהובים לא מצאת משהו יותר טוב?!!!! פיוניר פיחס, רמקולים מעולים להפליא.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אתם מדברים שטויות.

גבירותי ורבותי, הגיע גורו הסאונד התורן, עכשיו בטח נשמע הרבה: "אחש'לו אין על הפיוניר דופק משהו בנ"ז לא רואה את הקאנווד ממטר, שמע לי אני יש לי דאבל סאב פירק לי ת'אוטו"

בשיפוצים

פורסם

עדיין לא נשאלו שאלות מאוד רלוונטיות, כך למשל:

איזה אוטו יש לחבר שלך,

איזה סוג מוזיקה הוא שומע,

האם הוא רוצה עוצמה על חשבון איכות או איכות על חשבון עוצמה.

איזה סוג טוויטר הוא אוהב, האם הוא שמע את ההבדלים בסוגי הטוויטרים של הקומפוננטים השונים והאם חיווה את דעתו?

ענה /שהוא יענה ונתקדם.

יש אפשרויות טובות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...