Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לכל מי שמחפש קליאו ספורט!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
TB אין לי בעיה עם קו המחשבה שלך אבל אצלי רכב שעבר "מכה קטנה" שבמסגרתה הוחלף מתלה מאוד חשוב לי לברר לעומק מה קרה.

בתולה היא לא.

אני לא מתיחס להחלפת כנף כמו להחלפת מתלה.......(ציר עאלק) הראשון=מכה. השני= בומבה.

או! עם זה אני כבר מסכים.

אני גם לא אתייחס באופן עיוור להחלפת מתלה כמו להחלפת כנף, זה ברור ורק קצת הגזמתי בשביל להבהיר את הכוונה.

הייתי חוקר את האוטו כמו לא יודע מה. עושה בדיקה מקיפה.

אבל אם אחרי שבדקתי הכל ואני משוכנע לחלוטין שאין שום הבדל בין הקליאו הזו לקליאו אחרת מבחינת המכה שהיא חטפה אז זה לא ישפיע עליי בקנייה או במכירה.

Back to the original - NC again.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברשד שוקל לקנות עוד קליאו? :shock:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
לא, שוקל לצאת לפנסיה :oops:

בקצב הזה אתה מכניס את עצמך לבית אבות בעוד 10 שנים גג.

חאליק,נהיית לי ישיש???

רק אתמול שמתי לך ג'ל בפוני..:shock:

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
ואם את הרכב ליקקו כל הבעלים?

מאיפה אתה יודע שלפני המכה הרכב לא היה שמור, מאיפה???

תאמין לי שבדקתי כל כך הרבה קליאו ספורט לפני שקניתי אותה, ואף אחת לא הייתה במצב כזה טוב, אף אחת!

ואין שום קשר בין המכה לבין זה שאני מוכר מתחת למחירון!!

סתם שתדע, את הרכב בזמנו קניתי מעל המחירון.

אז למה סתם לדבר??

ואיך לעזאזל אתה יודע שלא היה אפשר לתקן אותו??? למה סתם לצאת בהצהרות?

היה אפשר לישר אותו אבל אני לא הסכמתי רציתי ציר חדש(מקורי של קליאו ספורט, עם קבלות).

יש דבר כזה שנקרא ביטוח, אני לא שילמתי מכיסי (מחירו של ציר חדש עולה 10K).

באמת שאני לא מבין אותך.

לפי מה אתה קובע שהיא קיבלה "בומבה" ולא "מכה"?

אין לך שמץ של מושג, אתה סתם מדבר.

אתה לא ראית את הקליאו שלי בחיים שלך, לא לפני המכה ולא אחרי המכה.

אם הייתה בודק אותה אז הייתי יכול להבין, אבל אתה לא יכול לקבוע סתם, בגלל שאתה חושב או נראה לך שהרכב שלי קיבל "בומבה" עאלק.

אף אחד מכל המגיבים לא בדק\ראה\נסע על הקליאו שלי!

אז אני לא מבין מה כל הדיבורים האלה כאילו כל אחד ממכם עשה לה בדיקה וקבע שהיא עברה תאונה.

אף אחד כאן לא רוצה לפגוע לך במכירה. במקרה יצא שנתנו אותך כדוגמא.

ועם כל הכבוד, גם הפיג'ו 306 שהיתה לי לפני 5 שנים (הרכב הראשון שקניתי מכספי) היתה שמורה ומלוקקת ע"י כל הבעלים שלה, עד שקיבלה בומבה מאחורה

(מנהלי הפורום, אני שובר רצף של כמעט 3 שנים ללא פרסום התמונה)

גם כאן הוחלף מתלה אחורי ותוקנה כנף אחורית שאמרנו שזה זניח לא?

הרכב תוקן למצב שנראה חיצונית חדש.

היית רוצה לקנות אותו ?

(קיבלתי עליו אבדן להלכה אבל יצא לי לראות אותו מסתובב פה ושם)

306.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן לאף אחד לא הייתה כוונה לפגוע במכירת הרכב (אחרי הכל זה פורום בלאנו :-o ) אבל קשה לעבור לסדר היום לדעתי כאשר גולש ותיק יחסית נותן מידע חלקי ומגמתי מה גם שבעיניין החלפת המיתלה נפתח כאן בפורום תרד ביוזמתו כך שהמידע נודב על ידו.

אני מסכים שהחלפת המתלה האמורה סביר להניח שלא תכתים את הרכב אך חשוב לתת את המידע מראש ולא להעלים / להסוות אותו.

ההודעות הפרטיות שקיבלתי בהקשר לנ"ל שמלמדות על מצוקה לא ברורה של שולחן, איך אומרים באידיש....נישט גיפארלאך.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תיזהר! אני עוד אעלה תמונה של הטווינגו שלי כקונטרה לתמונה שלך. :wink:

MCS 2008

פורסם
בלאי טבעי זה כבר סיפור אחר. במקרה המדובר כאן הציר לא התבלה טבעית כתוצאה מהתאונה, אלא נהרס בדמי ימיו.

ציר אחורי שהתעקם כתוצאה ממכה חזקה שהרכב חטף יכול לגרור איתו צרות נוספות שיתגלו רק בהמשך.

לא ממש מסכים איתך.

מעלים את האוטו על ליפט של כיוון גלגלים ממוחשב (לייזר) ומגלים תוך שניה אם השלדה עקומה או שלא ואם ניתן להגיע עדיין לאיזון המפורט בתחום הירוק ע"י היצרן (או שהאוטו בכלל מלוקק ושמור ככה שהוא כבר מאוזן).

אין צרות נוספות.

או שהאוטו ישר ואז ההחלפה של הציר באמת לא משנה כלום, או שהאוטו עקום וגם עשרה צירים חדשים לא יישנו את זה.

אוטו עקום גם ייראה סימני שחיקה לא תקינים על הצמיגים.

מוטי

פורסם
אף אחד כאן לא רוצה לפגוע לך במכירה. במקרה יצא שנתנו אותך כדוגמא.

ועם כל הכבוד, גם הפיג'ו 306 שהיתה לי לפני 5 שנים (הרכב הראשון שקניתי מכספי) היתה שמורה ומלוקקת ע"י כל הבעלים שלה, עד שקיבלה בומבה מאחורה

גם כאן הוחלף מתלה אחורי ותוקנה כנף אחורית שאמרנו שזה זניח לא?

הרכב תוקן למצב שנראה חיצונית חדש.

היית רוצה לקנות אותו ?

(קיבלתי עליו אבדן להלכה אבל יצא לי לראות אותו מסתובב פה ושם)

אתה יכול להסיבר לי למה אתם כל הזמן אומרים "מתלה אחורי" ?

אני כל פעם מחדש מזכיר, הוחלף ציר, ולא מתלה.

אצלי הרכב לא קיבל מכה מאחור (כמו בתמונה שצירפת) , אלא מכה הרבה יותר קטנה מהצד, תמונה להמחשה:

אכן לאף אחד לא הייתה כוונה לפגוע במכירת הרכב (אחרי הכל זה פורום בלאנו :-o ) אבל קשה לעבור לסדר היום לדעתי כאשר גולש ותיק יחסית נותן מידע חלקי ומגמתי מה גם שבעיניין החלפת המיתלה נפתח כאן בפורום תרד ביוזמתו כך שהמידע נודב על ידו.

אני מסכים שהחלפת המתלה האמורה סביר להניח שלא תכתים את הרכב אך חשוב לתת את המידע מראש ולא להעלים / להסוות אותו.

ההודעות הפרטיות שקיבלתי בהקשר לנ"ל שמלמדות על מצוקה לא ברורה של שולחן, איך אומרים באידיש....נישט גיפארלאך.

זה שפתחתי את התרד בעצמי מעיד על כך שאין לי שום כוונה להסתיר שום פרט.

אף אחד לא מנסה להסוות את המידע הזה.

כאשר יגיע הקונה הרציני, הוא יקבל את כל המידע האפשרי על כל חלק וחלק ברכב.

מוטי, הוא כבר מאוזן.

P5190722.JPG

פורסם

אבקש להמנע מהתייחסויות לקליאו של ה-DJ, כולנו הבנו את העניין ואין טעם להכביר עוד במילים. כל הודעה נוספת על הקליאו שלו תימחק. תודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום יצא לי להתרשם אישית מהרכב של איתי,

התאפשר לי לצאת לנסיעה קצרה מגבעת שאול לכיוון מחלף מבשרת ציון וחזרה על הכביש המהיר כאשר הרכב הועמס כולל נהג בשלושה איש.

קודם הנסיעה הרכב נסרק ויזואלית ונדרשתי ע"י איתי שלא להקצין וזאת מכיוון שזו חלק ממדיניותו בשמירה על הרכב.

עקרונית, מילאתי אחר ההוראות והרכב לא נאנס או טולטל שלא לצורך ולמעט 3 משיכות סל"ד אל מעבר ל- 5400 סל"ד לטובת וידוי תקינות ה- VVT לא בוצעו משיכות מעבר ל- 5200 סל"ד.

אני חייב לציין שסה"כ הופתעתי לטובה, הרכב נראה יפה, שמור פנימית וחיצונית, המנוע מרגיש קצת פחות נמרץ מהיחידה שלי אבל זה יכול להיות תוצאה ישירה של טיולים ממושכים בתוך העיר וצבירת פיח (אני מאמין שהעסק הפיך בלי בעיה), לגבי הגיר, ההתנהגות שלי הייתה כמו עם הגיר ב- 172 שלי לא הקשיתי על הסינכרונים במיתכוון ועבדתי לכל אורך הדרך עם גז בינים, ההרגשה שלי עם הגיר היתה בדומה לקליאו שלי שום דבר מיוחד לחיוב או לשלילה, לגבי המתלה האחורי שהוחלף אני לא הרגשתי חוסר איזון כלשהוא (גם במהירויות גבוהות יחסית) אבל את זה צריך לאשר סופית מד ליזר (איש שלדות), פנס קידמי שמעבה אדי מים לפנים הפנס נובע או סדק או גומיה, הקלאץ קשה במידה מסויימת (יש לי נקודות השוואה) מצביע על בלאי סה"כ סביר ביחס לק"מ (קלאץ יצריך החלפה בטווח של 20K ק"מ תלוי באופי שימוש).

קצת שריטת ונגיעות בצבע, אין מה לעשות אנחנו בישראל.

לפי מספר הרכב אני מהמר שהרכב על הכביש 3.75 שנים מקסימום כך שהק"מ לשנה ממוצע.

אני התרשמתי לטובה, וחשבתי שמין הראוי להעלות את התרשמותי בפורום ולו רק בגלל התחושה שהתרד הזה גרם במידה מסויימת עוול לרכב.

באבא.COM

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...