Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מחפש יפנית עד 40K מזה חודשיים. באמצע השבוע אין לי דקה זמן להתעסק חוץ מלהציץ בלוחות בשעות הלילה ולהעתיק מודעות. בסופי שבוע אני מתרוצץ (אין לי אוטו אז באוטובוסים) ברחבי הצפון לראות רכבים. 100% מהרכבים במצב סביר לדעתי (עד 120K עד יד 3 בבעלות פרטית ללא תאונות ) נעלמים עוד באותו יום בו הם מתפרסמים. ואז נשארים הרכבים הדפוקים. "230K שנת 2000 מצב מצויין", "רק פגיעות פח,וחלון אחורי והוחלף אגזוז ומשאבת מים".או האוטו על שם אחותי אני עוזר לה"

הייתי כבר ב2 בדיקות שמצאו פגיעת שאסי (המוכר כמובן שלא ידע מכלום והיו צעקות על מי ישלם את הבדיקה 1:1 עד כה).

באחד הימים החלטתי שאני עובד למגרשים ושם החלוקה היא ל3: רכבי ליסינג שנת 2003 ומעלה לא בתקציב. רכבים לא יפניים (פונטו וכאלו) שאני לא מחפש. ורכבים עם נתונים גרועים שרק משוגע יקח.

מה אני עושה לא בסדר? במה טעיתי?

לפני 7 שנים כשקניתי את רכבי הקודם הכל היה הרבה יותר פשוט מודעה בעיתון, פגישה, בדיקה קנייה.

אנא עצתכם.

תודה

The bit

practice what you preach for:beerchug:

פורסם

אתה עושה בסדר, בסה"כ יש לך בעיה של טיימינג, וודא שאתה מגיע לאקזמפלרים הראויים מוקדם ומקבל החלטה שקולה ומהירה.

בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הבעיה היא שאתה מסתובב באיזור הצפון, כשרוב הרכבים נמכרים באיזור המרכז. השוק של המשומשות חלש מאוד, לא ייתכן שכל רכב במצב סביר נחטף כי אין דבר כזה, אלא אם המוכר מוכן להתגמש מאוד במחירון. בחניה של מקום העבודה שלי אני רואה מידי בוקר מכוניות רבות שכבר שבועות ארוכים השלט "למכירה" מתנוסס על החלון האחורי ועדיין לא נמכרו. צריך לדעת לחפש, וכמובן להיזהר.

• אחראי פורום
פורסם

האמת שזה נכון. ההיצע בצפון קטן יותר וגם המרחקים גדולים יותר.

אני מחלק את השבוע בין המרכז ובין ההורים בצפון, בשני המקומות

אני מחפש מכונית קטנה- אין יום במרכז, בדרך לעבודה או סתם בסיבוב

שאני לא רואה מועמדת פטונציאלית, לעומת הצפון שדי מת מהבחינה הזו.

סתם מחוסר זמן שלי זה מתעכב.

אולי כדאי שתרחיב את החיפוש, קח יום חופש ותגיע למרכז עם

2-3 אנשים שדיברת איתם ותמשיך הלאה.

בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...