Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול שלטי אזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש מקום בתל אביב שמשכפל שלטי אזעקה בעלי "רולינג קוד" - קוד מתחלף.

אם יש עלויות ואו המלצות אני ישמח

תודה

צום קל וגמר חתימה טובה לכולם

Mazda 3 2004

פורסם

לצערי אני לא מכיר מקום מסויים לרולינג קוד אינקודינג אבל מה שאני בטוח יודע זה צריך לעלות יקררר

העסק של אבא שלי משכפל כל סוגי השלטים חוץ מרולינג קוד וזה מה שאני יודע עד כה על מחירים מופקעים בשיכפול רולינג קוד

מה שכן. קיימים מכשירים ממוחשבים שעושים את זה....השאלה למי חוץ מהמוסכים המורשים יש אחד כזה

שנה טובה

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

מערכת האזעקה היא של Advanced Vehicle Security System

מדגם AM-777. אני לא בדיוק בטוח שזה רולינג קוד.

כי פשוט הלכתי לעמדות האלה לשכפול מפתחות שיש באייס והמוכר שם את השלט על מין מכשיר כזה שמראה מספרים. לאחר בדיקה קצרה הוא אמר לי שאי אפשר לשכפל את השלט - אך ורק בחברה.

Mazda 3 2004

פורסם
מערכת האזעקה היא של Advanced Vehicle Security System

מדגם AM-777. אני לא בדיוק בטוח שזה רולינג קוד.

כי פשוט הלכתי לעמדות האלה לשכפול מפתחות שיש באייס והמוכר שם את השלט על מין מכשיר כזה שמראה מספרים. לאחר בדיקה קצרה הוא אמר לי שאי אפשר לשכפל את השלט - אך ורק בחברה.

כי יש לו מכשיר סטנדרטי....המכשירים האלה לא יודעים לקרוא רולינג קוד (השם: רולינג קוד) אומר הכל

באמת קשה לדעת מה לעשות עם השלט מבלי לדעת את היצרן של האזעקה

נסה למצוא את שם היצרן של האזעקה

במידה וזו פירמה לא מוכרת תהיה לך בעיה לדעת האם זה רולינג קוד או קידוד אחר וגם למי שינסה לשכפל לך את זה יהייה קשה לבצע את העבודה

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

תנסה בחנות שמתמחה בשיכפול שלטים לרכב /חניה,

בחלק מן המקרים , ניתן להעתיק שלט לתוך שלט (גולם ) , למרות העובדה

שהשלט המקורי הוא "רולינג-קוד".

לעיתים ניתן לשכפל "רולינג-קוד" בצירוף של שני כפתורים (או יותר)

שכל אחד מהם הוא קוד קבוע בפני עצמו (הצירוף יוצר "רולינג-קוד").

(במידה וניתן, עלות של שלט כנ"ל נעה בין 90-120 ש"ח).

בברכה, חיים.

-

• תוכן חדש...