Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב פעם שאלה על 44K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב שלי עבר 150K ללא תוספים בכלל (לא בגללי, אני יד שנייה).

אני רוצה להוסיף לו 44K אבל לפי מה שקראתי פה בפורום, זה קצת מסוכן על רכב שעבר כלכך הרבה ק"מ ללא תוספים.

מה אני יכול לעשות?

האם כדאי להתחיל עם תוסף דלק "עדין" יותר קודם כל ורק אחר כך לעבור ל-44K?

פורסם
למה אתה רוצה להוסיף 44K?

נכשלת בטסט על זיהום אוויר? אתה רוצה לנקות פיח מהמערכת?

לא. למעשה הרכב עבר טסט לפני שבועיים.

מכיון שהרכב עבר ק"מ גבוה ללא שום תוסף אני חושש שהמנוע מלוכלך מאוד ובנוסף, אני רוצה לטפח את הרכב (80 שקל על פחית זה כלום).

פורסם

השאלה היא איך הרכב עבר את ה 150K (זה לא המון כמו שאתה מציין)

עשו לו טיפולים בזמן? החלפת שמן מנוע כל 10K ופילטרים מקוריים? יש שמן מינרלי או חצי סינטטי.

לא נראה לי שתהיה בעייה להשתמש בתוסף, רק תקנה בנוסף לתוסף גם פילטר דלק ואחרי שאתה גומר את הטנק דלק תחליף.

(אני אתמול קיבלתי בחינם את ה GOLD LABEL) עוד בערך חודש אבצע אינפוזיה עם התכשיר ויהיו תמונות איך עושים זאת על לאנטיס BJ

שתהיה שבת שלום

פורסם
לא. למעשה הרכב עבר טסט לפני שבועיים.

מכיון שהרכב עבר ק"מ גבוה ללא שום תוסף אני חושש שהמנוע מלוכלך מאוד ובנוסף, אני רוצה לטפח את הרכב (80 שקל על פחית זה כלום).

הרכב סוחב היטב?

יש קרטועים, חוסר נשימה בסל"ד גבוה, משהו?!

לדעתי - If it ain't broken, don't fix it.

תטפח דברים אחרים, תשקיע את ה80 ש"ח בעץ ריח וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לעשות אינפוזיה עם חומרים של BG/ניקוי מזרקים או שיפוץ וכיוון קרבורטור (תלוי מה יש לך)

ולהשקיע בחלקים מקוריים ושמנים מתאימים ומוכרים.

פורסם
הרכב סוחב היטב?

יש קרטועים, חוסר נשימה בסל"ד גבוה, משהו?!

לדעתי - If it ain't broken, don't fix it.

תטפח דברים אחרים, תשקיע את ה80 ש"ח בעץ ריח וסע לשלום.

למעשה, כן - הרכב מקרטע לפעמים.

הרכב עבר את כל הטיפולים בזמן במוסך מורשה.

פורסם

אנחנו חושבים שרצוי להמנע מכך, תוסיף עוד 12 שקל ותקנה אפטר שייב ברשתות הפארם, ותטפח את פנייך, ותריח טוב, ואז כוסיות ירדפו אותך, לא עדיף כך.

בברכת שנה טובה

וגמר חתימה טובה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין מה להגיד, צביקה=מלך

מילים כדורבנות, פשוט מוציא פנינים מהפה... עזוב אותך תוספים

תעשה טיפולים בזמן, תדאג לא לסוע רק בעיר תעשה גם נסיעות מחוץ לעיר ותתן למנוע לעבוד בסל"ד גבוה מדי פעם והכל יהיה בסדר גמור ללא תוספים.

בכסף הזה אתה מוזמן להזמין אותי לכמה כוסיות של ג'ק דניאלס איכותי... מה דעתך? (-:

פורסם
אנחנו חושבים שרצוי להמנע מכך, תוסיף עוד 12 שקל ותקנה אפטר שייב ברשתות הפארם, ותטפח את פנייך, ותריח טוב, ואז כוסיות ירדפו אותך, לא עדיף כך.

בברכת שנה טובה

וגמר חתימה טובה

צביקה

כבר נמאס לי מהלשקיע בבחורות, אני רוצה להשקיע ברכב, וחוץ מזה, מי קונה אפטר שייב ב-12 ש"ח ? :-D

וצביקה, עם אתה כבר פה, יש איזה מוסכניק טוב שאתה ממליץ עליו בנתניה ?

בשביל טיפול ראשון של הרכב מאז שקניתי אותו (לפני שבועיים).

פורסם
(אני אתמול קיבלתי בחינם את ה GOLD LABEL) עוד בערך חודש אבצע אינפוזיה עם התכשיר ויהיו תמונות איך עושים זאת על לאנטיס BJ

שתהיה שבת שלום

אין מה להגיד, צביקה=מלך

מילים כדורבנות, פשוט מוציא פנינים מהפה... עזוב אותך תוספים

12345

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...