Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב מוזר, מ כ ו ע ר

אצלי במושב מישהו בנה בית בצורת אוניה, יצא לו ממש ליפה אבל לדעתי לא פרקטי בכלל

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
בית הנמצא ברחוב צל הגבעה ברמת גן, מה שאתם רואים בתמונה זה לא בניין קומות, זה בית פרטי, בנוי כמו בניין והוא מוזרררררררררררררררררררררר!!

בית מדהים

פורסם

חברה בתור עתודאי אדריכלות ... משהיא מהכיתה שלי עשתה על הבית הזה...

אני לא זוכר את שם האדירכל.. אבל הוא מתוכנן נורא מיוחד... הוא לא בית פרטי אלה כמה משפחות אבל הייחוד שלו שלהגיע מקומה לקומה עוברים דרך הבית של השכן (או משהוא כזה) כלומר נכנסים לתוך חלק מהדירה שלו להגיע לקומה אחת מעל.. וכו'....

1.6 206

פורסם
בית הנמצא ברחוב צל הגבעה ברמת גן, מה שאתם רואים בתמונה זה לא בניין קומות, זה בית פרטי, בנוי כמו בניין והוא מוזרררררררררררררררררררררר!!

זה פשוט מגעיל, איך אפשר בכלל לעצב כזה בית? :roll::shock:

פורסם

לפי דעתי התכנון מדהים, ואקסנטרי.

מבחינת הביצוע, חבל שהוא לא מצופה באבן יפה, ובנוי מחומרים יפים.

נא לא להסיק מהמראה החיצוני על העיצוב המדהים של הבניין.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
חברה בתור עתודאי אדריכלות ... משהיא מהכיתה שלי עשתה על הבית הזה...

אני לא זוכר את שם האדירכל.. אבל הוא מתוכנן נורא מיוחד... הוא לא בית פרטי אלה כמה משפחות אבל הייחוד שלו שלהגיע מקומה לקומה עוברים דרך הבית של השכן (או משהוא כזה) כלומר נכנסים לתוך חלק מהדירה שלו להגיע לקומה אחת מעל.. וכו'....

מה מיוחד בזה זה טמטום לעבור דרך הבית של השכן ..... סתם אדריכל רצה לעשות משהו מיוחד אז קישקש על דף וזה מה שיצא

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

ואני בתור שליח פיצה, איך אני אמור למצוא את הדיירים שגרים למעלה? מה, לעבור קודם אצל השכנים? :mad:

ומה אמור לעשות מחלק העיתונים? והאינסטלטור? והחלבן? ( :shock: )

:puzzled:
פורסם
ואני בתור שליח פיצה, איך אני אמור למצוא את הדיירים שגרים למעלה? מה, לעבור קודם אצל השכנים? :mad:

ומה אמור לעשות מחלק העיתונים? והאינסטלטור? והחלבן? ( :shock: )

ואם אתה גר בקומה התחתונה ושוכב עם חברה שלך וכל השכנים מלמעלה עוברים ואומרים שלום?

:roll:

פורסם
הוא נראה פחות רע במציאות. אם אני לא טועה, זה הבית שנמצא ברחוב למרגלות\ליד

בית יד לבנים בר"ג.

אכן, הבית נמצא ליד בית "יד-לבנים" בר"ג.

ונכון, הבית במציאות מדהים(לדעתי) ביופיו ובמיוחדותו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...