Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבית הזה נראה מתוסבך מדי.לי נראה "שהאומן" שתיכנן אותו היה על סמים וזה מה שהיתקבל....

זה כמו RADIOHEAD הם כותבים שירים(טובים אני חייב לציין) תוך כדי סימום עמוק, אתה מקבל סמים בצורה של מוזיקה(או מה שעבר לאומן ברגע הלקיחה).

והבתים הכי מכוערים הם בדרך כלל של ארכיטים קטנים שרוצים לעשות משהו יפה ובסוף מתקבל בית כנסת במקום בית מגורים.

גלעד-ברגע של סימום.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לדעתי הבית מאוד מיוחד ואם מסתכלים בצורה מסוימת הוא יפה

הוא גם שובר את כל הבתים שנראים כמעט אותו דבר

הבית באמת נמצא ליד יד לבנים (צופי רמת גן)

גרים שם כמה משפחות

והוא מכונה ע"י חלק מהאנשים הבית המשוגע

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אני מכיר את הבית ...

ואכן הוא מיוחד מאוד !....

כבר יצא לי להסתובב סביבו חצי שעה כדי להבין מה הולך שם...

בכל מקרה... הבית מרשים למרות שיש כמה נקודות שנראה כאילו הפסיקו את הבניה באמצע... :?

פורסם

אה כן, אני אוהב לנסוע לשם... זאת מהסיבה שמיד לבנים שם למעלה יש נוף פנורמי של ת"א, וחוץ מזה הבניינים עיניינו אותי... ואני אומר ביניינים בגלל שלידו יש עוד ביניין, משעמם יותר אך גם לא רגיל בצורתו... הם ממש אחד ליד השני... אכן הבית מכונה "הבית המשוגע" ואם אני לא טועה מספרו 13...

אולי לא רבים מכם יודעים, אבל האדריכל בשיא הרצינות סבל מהפרעות בבריאות הנפש שלו...

הבית עצמו מצופה בשברי מראות ובנחשים מבטון, ליצירת אפקט של אימה ואופל... הוא בנוי בצורה כזאת שלכל דירה או כמה דירות יש גישה נפרדת, ובאמת אפשר ללכת שם לאיבוד....

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כל כמה חודשים אני עובר ברח' הזה רק כדי לראות את הבית הזה, מדהים לדעתי.

בדיוק מולו יש בית בית נוסף "משוגע" אבל ישן יותר שבנוי ממש על הצלע הגבעה שעליה בנוי בית יד לבנים, מה שנחמד הוא שלדייר בקומה העליונה יש גישה עם האוטו ממש עד לדת הבית וזה בקומה שמינית/תשיעית!!! הוא פשוט מגיע מראש הגבעה יש לחלק העליון של הבית.

הביתצ החדש בנוי כך שלכל דירה יש חלל ותיכנון שונה, אין שם אף דירה זהה.

הבית הזה לא נפגע מסקאד, אלא הבניין שנמצא שני בניינם לידו. דרך אגב...מערכת ירחון "אוטו" נמצאת לקראת סוף הרחוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הבית הזה נראה מתוסבך מדי.לי נראה "שהאומן" שתיכנן אותו היה על סמים וזה מה שהיתקבל....

זה כמו RADIOHEAD הם כותבים שירים(טובים אני חייב לציין) תוך כדי סימום עמוק, אתה מקבל סמים בצורה של מוזיקה(או מה שעבר לאומן ברגע הלקיחה).

והבתים הכי מכוערים הם בדרך כלל של ארכיטים קטנים שרוצים לעשות משהו יפה ובסוף מתקבל בית כנסת במקום בית מגורים.

גלעד-ברגע של סימום.

תתפלא, רדיוהד ממש לא כותבים שירים תחת השפעת סמים... לא שהם לא משתמשים (חלקם) אבל השירים ברובם נכתבים בצלילות הדעת.

ומעניין שיצא לי לבקר מספר פעמים ברחוב הזה, אבל אף פעם לא שמתי לב לבית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גלעד-ברגע של סימום.

תתפלא, רדיוהד ממש לא כותבים שירים תחת השפעת סמים... לא שהם לא משתמשים (חלקם) אבל השירים ברובם נכתבים בצלילות הדעת.

רוני

רוני....אתה מזכיר לי את חבר שלי שלא מצליח להשיג זיון גם בבורסה/תל-ברוך.

:lol:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גלעד-ברגע של סימום.

רוני

רוני....אתה מזכיר לי את חבר שלי שלא מצליח להשיג זיון גם בבורסה/תל-ברוך.

תראה, יש אנשים שלא משיגים זיון גם באזור מלא זונות, ויש כאלו שצריכים לשחק טאקי בשביל זיון...

:twisted::twisted::twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

צפוי....

פורסם
צפוי....

נו, ברור שצפוי...

תגיד, במקום לקחת כפול שתיים, היא הורידה את החזייה?

ג'נטלמן לא רץ ומספר לחבר'ה.

פורסם
צפוי....

נו, ברור שצפוי...

תגיד, במקום לקחת כפול שתיים, היא הורידה את החזייה?

ג'נטלמן לא רץ ומספר לחבר'ה.

נכון. הוא כותב את זה בפורום שכולם יוכלו לדעת :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גלעד-ברגע של סימום.

רוני

טוב, אני מרגיש איך החדר שלי הופך לבנג ענק כשאני שומע את המוזיקה של רדיוהאד...

סתם,ברצינות,יש להם שירים שממחישים לבנאדם איך זה להיות בסימום עמוק.

מישהו ראה את העטיפה של הדיסק של KID A ? מה זה אמור להיות בדיוק???

אני זוכר שהתחלתי לאהוב אותם ניתחתי כל מילה מהשירים שלהם,כן גם ניסיתי להבין את הקונספט של העטיפה הזאת ,בזמן האחרון אני אפילו לא מקשיב למילים.....העומק שהאנשים האלו הגיעו יותר מדי בשבילי.

אני מעדיף להנות מהמוזיקה שהם עושים בצורה כלכך מקורית וטובה.

רוני,רק תדע לך שרוב השירים הגדולים נכתבו תוך כדי השפעה של סמים, ואני מדבר בכלל על להקות כמו הביטלס, נירוונה.... שהיו מוצפים בסמים מעל לראש.

BEATLES-LSD:והמבין יבין

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...