Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הונדה אקורד, מודל 2001,נפח 2.0 סנרוף.

כרגע נכנסתי לאוטו כדי לצאת מעט מהבית ולהביט על הבחורות בחוף פלמחים.

לא הניע, .אין ניצוץ בדקתי פיוזים לא שרוף.סטרטר יש, בקונקטור של המפלג מגיע זרם עם הדלקת הסוויצ'

אין באוטו קוייל.הקודנית חדשה באוטו,כשלחצתי עליה היא אמורה היתה לצפצף 3 פעמים ואז האוטו היה צריך להניע.לא ציפצפה .ניתוק כבל המינוס ל-10 דקות שיפר את המצב ,הקודנית מצפצפת האוטו לא נידלק

אין ניצוץ. הזמנתי את הגרר יש לי ביטוח.נראה מה יעשה ?

אם יש למישהו מהחברים רעיון הוא מוזמן להעלות אותו.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם

יש באוטו קוייל,רק שהוא נמצא מתחת למכסה המפלג כומ גם המודול.

במידה ומגיע מתח מצבר לחוט שחור\צהוב(או כחול בחלק מהדגמים) בתקע של המפלג סביר להניח שהמודול או הקוייל שרופים.

אורן

פורסם

עידכון, "המכונאי המומחה" של חברת הגרר בא אלי, דבר ראשון בדק ניצוץ.נו אמרתי לעצמי אם הוא מתחיל בלבדוק ניצוץ כנראה הוא יעלה על הבעיה .עמדתי בשקט כמו אחד האדם,והתבוננתי במעשיו.אין ניצוץ אמר,

לא עניתי.בדק פיוזים ואמר תביא מפתח רזרבי המפתח הזה לא בסדר.הבאתי ,לא הניע.

יש לך בעיה במחשב אמר,צריך לגרור למוסך.לא בדק אם מגיע זרם לקונקטור של המפלג.

האמת שלא ציפיתי ממנו לפתרון הבעיה.

ידידי מרק כתב: "איך אתה תמיד נופל על רכבים בעייתים ?" אם אתה תראה את הרכב הנ"ל,ואת ספר הטיפולים שלו, אני בטוח שתשנה את דעתך.את הרכב קניתי לפני כ-8 חודשים מיד ראשונה רופא עם 80K

ק"מ.הרכב מטופל במוסך מורשה יבואן הגדול באזור הדרום" רפי את רפי". אני רק באוטו הזה משלם מחיר

אסטרונומי לטיפולים בחריקת שיניים, רק כדי להמשיך ולרשום בספר טיפולים.בשבילי לבצע לבד את הטיפולים, זה כמו בשבילך לשתות כוס מים.

בברכה דוד.

פורסם
יש באוטו קוייל,רק שהוא נמצא מתחת למכסה המפלג כומ גם המודול.

במידה ומגיע מתח מצבר לחוט שחור\צהוב(או כחול בחלק מהדגמים) בתקע של המפלג סביר להניח שהמודול או הקוייל שרופים.

אורן

עידכון, היום בבוקר גררתי את האוטו למוסך מורשה יבואן "רפי את רפי" ברחובות.

האוטו חובר למחשב ,תוך רבע שעה אמר המכונאי קוייל נדפק.פורק המפלג נפתח המכסה, נבדק

הקוייל (מרובע בגודל קופסת גפרורים) עם רב מודד,התגלה נתק. הוזמן קוייל יגיע מחר.

המחיר 700 ש"ח כולל עבודה.באותה הזדמנות עושים לי טיפול 110K ק"מ אני מעריך עוד 500-600 ש"ח.

רפי לין ,אתה היית אמור לדעת את זה,במקום לפזול לעבר הבחורות בחוף פלמחים. icon_biggrin.gif

בברכה דוד.

פורסם

דוד, חבל שאתה לא מנצל קצת קשרים בפורום ;-)

באקורד שלנו היתה לי בעיה דומה (שנת 93 שחצתה את קו ה 200,000 ק"מ) ונעזרתי בשרותיו של מיודענו, בני ל, שהביא לי מפלג כזה (קומפלט) במחיר שלא לפרסום בפורום.

אגב, במפלג הקודם היה סליל הצתה תקין (עם התנגדות של 20 אוהם כמדומני, בדקתי...) שכנראה הלך לו "רק" המודול הצתה. אם היית אומר, הייתי מחפש את החלק הישן ומוציא לך את הסליל :p

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
חוף ים? בחורות? מכונית ?.

עדיין חושב לנסוע לשם?

אם כן אני מצטרף אליך.:lol:

ירון מאיר

ידידי ירון, נראה שלא קראת טוב את ההודעה הראשונה שלי,ולא חשבת מספיק על "ולהביט על הבחורות "

לא להתחיל, ולא להכיר.אני בטוח שההתלהבות שלך ירדה,אתה עדיין מצטרף ?. :-D

איציק, תודה על הרצון לעזור,בכל מקרה אני באוטו הזה לא מתקן כלום לבד,מאז שהוא חדש טופל

אצל "רפי את רפי" הכל נרשם בספר הטיפולים,וכך גם אמשיך כדי לשמור על ערכו.שלא לדבר על זה שאני מתקבל שם בכבוד מלכים.

בברכה דוד

פורסם

חברים יקרים,עדיין לא הבנתם איזה נכס יש לנו בפורום.אני קלטתי אותו מההתחלה,לפני חודש הזמנתי אותו אלי להניע אוטו, ששני בעלי מוסך לחשמל לא הצליחו.

זה עתה קיבלתי ממנו ה.פ. וכך כתב:

ערב טוב !

שתהיה לי בריא למה אתה לא מדבר ????

כוהל חליפי לא עולה יותר מ160 שח להחליף אוטו זה 10 דקות ולבדוק אותו זה 5.

בברכה !

KamiTech

עכשיו אני מבין שעשיתי טעות שלא הזמנתי אותו,וגררתי את האוטו למוסך.

הטעות נובעת מיזה שהפסקתי לעשן,הראש נידפק.חברים אל תפסיקו לעשן. :-D

בברכה דוד.

נ.ב. קמיל גם לקח תיקן והחזיר את המחשב של האופנוע ים של הבן שלי ,לאחר שהמחשב הוחלף בחברה,בטענה שהוא הלך.התיקון היה חינם אין כסף.לאחר התיקון בדקנו על האופנוע נמצא תקין.

פורסם

דוד..

אין ניצוץ? נורית בקורת לד בין ה+ של הכוייל (מס' 15 ) לבין המינוס של הכוייל (מס' 1 ) -- יש היבהוב, אין ניצוץ, הכוייל ב 99% תקול.

אין היבהוב? לבדוק שמגיע פלוס בזמן סטרטר מלא ( 10V) , ואז אין פולס מהמודול, או מחשב או תלוי בדגם של האוטו.

שמור וזכור.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...