Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש פורד 29.9.06, כולם מתבקשים להגיע!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריאל יקירי

ברוך הופעתך בפורום שלנו

צודק בהחלט, אבל גם כך יהייה מפוצץ

שנה טובה לך יקירי

אירית

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לירון יקירי

הקדימו וסיימו בזמן והגיעו בהמונכם

אירית

פורסם
עידן ,צריך לאשפז אותך איפשהו...:lol:

חמוד, אותי אולי היה צריך לאשפז, אבל שני חברים המומים שראו אותי יוצא מהסיבוב בזריקה כמעט נזקקו לפחחות... (לא שזה יזיקו לפיאסטות שלהם)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עם מפגש של 10 מכוניות, עדיף ללכת לפאב לשתות בירה, מאשר לשבת בשמש:roll:

למה כל יום נפתח מועדון חדש? כאילו כל אחד רוצה לזקוף לעצמו התארגנות מסוימת, בזמן שמפגשים מהסוג הנ"ל, על פי התמונות כמובן נראים בדיחה.

אומנם אני לא מגיע למפגשים, כי אין לי זמן כבר לדברים האלו, אולי בגיל 17 הייתי נוסע לר"ג.

בכל אופן חבל שאתם עושים לעצמכם את זה. יש גוף מאורגן של מכוניות אספנות, או כאלו שבדרך, שזהו מועדון החמש.

אין בישראל עדין רמה שאפשר לפתוח מועדון פורד אירופה, בסגנון מועדון ה RS הארופאי. במקום זה מגיעות פיאסטות.

שבת שלום!

רמי מינץ

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

רמי, היכון למבול של תגובות...

אם עשרה אנשים מפיקים הנאה מלהיפגש, ואם יש להם "רק פיאסטה" ולא אסקורט RS2000 או קוזי אז מה אכפת לך שהם נפגשים ונהנים? בגלל איך שזה נראה בעיניך??

יא אללה אנשים, הפורום הזה הוא במה לכל אחד להביע את דעתו ולכל אחד במדינה מותר להגיד את שעל ליבו אבל לפעמים נמאס מהתגובות , ותסלחו לי, הדביליות, שאינן תורמות לשום דבר!!! לפעמים, ובעיקר אם אין משהו חכם ומועיל להגיד, אז עדיף לשתוק.

סליחה מראש על הגישה המעט תוקפת ולעידן ב.מ אומר שהפיאסטה נראית פשוט על הכיפאק, ממה שהזוית מאפשרת לראות.

שבת שלום לכולם ובמיוחד לרמי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בגלל שcarsforum זוהי במה, אני הצגתי את הדיעה שלי בנושא הזה.

זכותו של כל אחד לעשות מה שהוא רוצה, אבל אני לא מבין דבר אחד, למה עושים ביום אלף מפגשים, במקום לאחד את כולם. בכלל אותה סיבה שאתה אמרת שאין פה RS200 ועוד המון מכוניות שכיף להגיע ולראותם. אני אוהב את כל סוגי המכוניות, כל דבר שיש לו מנגנונים, מערכות משולבות, מה שמושך אותי זה לא ג'אנט מבריק או טורבו גדול, אלא אותה הרמוניה של מנגנונים שמתחברים ביחד ויוצרים את הדבר הזה, מכונית.

לא חיפשתי לתרום לאף אחד שום דבר, אני מטייל עם קשיש 4 פעמים בשבוע, (זאת התרומה שלי לאנושות).

ובגלל החוסר רצינות מהמארגנים, אנשים בעלי פורדים לא יגיעו, כי הם חושבים בדיוק כמוני!

לפני שנתיים, כשמועדון PSI היה צעיר, והיה בנוי על כמה אנשים שרצו לדחוף אותו קדימה, והייתי מגיע למפגשים כל שבת, כדי להשאיר מורשת של מועדון מסוים, בזמן שהנסיעה היית אורכת לי כשעה וחצי מהדרום. אנשים שגרו כ5 דקות משם התעצלו להגיע. היו מפגשים היינו יושבים 5 אנשים וצוחקים, ונכון שזה נותן את הסיפוק, אבל בדיעבד זה לא מה שחיפשתי, אלא יותר סביבה של אנשים ששותפים לחלום משותף, רצון ליצור משהו במקום שהוא לא קיים. אבל ההשקעה באה לידי ביטוי באופן ישיר בתוצאה.

פורד זה מותג, זה כמו שם משפחה בשבילי, יש לי 3 פורדים, ואני לא רוצה שהשם יהרס! וסילחו לי, אבל אתם בצורה כזאת הורסים את המותג! מפגש של 10 מכוניות תשאירו אותו לעצמכם, למה לפרסם דבר כזה, ועוד בפורום מועדון ה5. יש לכם פורום משלכם, תעלו לשם את התמונות שלכם, ותחייכו כשהרכב שלכם מופיע באינטרנט, וכל העולם רואה את הפיאסטה שלך.

זה כל מה שיש לי לומר בנושא הזה.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
עם מפגש של 10 מכוניות, עדיף ללכת לפאב לשתות בירה, מאשר לשבת בשמש:roll:

רמי, אם לא מתאים לך - אף אחד לא כופה עליך השתתפות. גם לא זכור לי שאי פעם באת למפגש של פורד.

לפעמים, ובעיקר אם אין משהו חכם ומועיל להגיד, אז עדיף לשתוק.

יודע מה אני אוהב בשביט? שהוא בנאדם חכם שקולט מהר. תלמד ממנו ותגיע רחוק.

מה בדיוק הבעיה עם המפגש הזה?

ארגנו את המפגש הזה בסופרלנד, יום שישי, רגע לפני שהשבוע נגמר, הגיעו כמה אנשים, כמה מתעניינים, דיברנו על פורדים, על חוויות, צחקנו, נהנו. אנחנו באמת חייבים למישהו או משהו הסבר?

איפה היינו נכנסים במפגש ה-5? עם שתי מכוניות אספנות (לא כולל ברנדה 79)

שהיו מעקמים פרצוף (כמו בכל פעם שאדון מסוים מעקם את האף שאני מזכיר ששפצתי פיאסטה?) ברגע שהיינו נכנסים?

ובאמת, אם לא יאה לך להגיע - אל תגיע. גם לא "החברים" עם הRS2000... שבינהם חוץ מאיציק ט. (שגם הוא נעלם) לא ראיתי אותם מגיעים בהמונים.

למועדון פורד אירופה (מועדון קאפרי לשעבר) יהיה קצת קשה להתאושש מהמכה שהנחתת עלינו, אבל אנחנו נתמודד עם זה כמו שרק בלוק ברזל יודע.

שבת שלום וגמ"ח טובה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...