Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודש קיבלתי דו"ח על מהירות מעל המותר (עצרה אותי ניידת), 750 שקל ו8 נקודות :(

היום שנכנסתי לאתר המשטרה על מנת לשלם את הדו"ח קיבלתי הודעה כי מספר

הדוח שהזנתי אינו קיים. כמובן שניסיתי מספר פעמים ובדקתי טוב טוב שאני לא טועה.

האם יש מצב שהדו"ח נעלם לו?...

כמו כן, האם הדו"ח אמור להגיע גם בדואר?

יש לי 60 יום לשלם אותו לפני כפל קנס (שאני מאוד לא רוצה), אך כמובן אם הדו"ח

נאבד לו במשטרה אני אשמח לוותר על תענוג התשלום... מה עושים? קורים מקרים

כאלה שהדו"ח "נעלם"? יכול להיות שהשוטרת העלימה אותו אחרי שכבר נתנה לי עותק כי בכיתי הרבה :) ?

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

עם כמה שאני מקווה בשבילך שהדו"ח נעלם, אל תפסול את האפשרות שזו בעיה באתר של המשטרה או במאגר נתונים כלשהו, ויכול להיות שהדו"ח עדיין קיים במאגר נתונים אחר. אני מציע לך להתקשר ולבדוק.

פורסם
יכול להיות שהשוטרת העלימה אותו אחרי שכבר נתנה לי עותק כי בכיתי הרבה :) ?

לא סביר, יותר הגיוני שהדו"ח נשמט ו/או טרם עודכן, אני הייתי ממליץ לשלם אותו ולא לקבל אחר את הדו"ח בצירוף ריבית, הצמדה וקנסות.

פורסם

מאגר הנתונים באתר של משטרת ישראל , נכון לתקופת יזהר כהן.

כן כן חברה זה היה מזמן (למרות שיש כמה שעדין חיים אותו יום יום).

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

תיתקשר למרכז לגביית קנסות ותברר,הטלפון 026593333,שלוחה 5,תיתקשר ב 8 ודקה בבוקר המענה יהיה מהיר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא הייתי לוקח את הסיכון. כדאי לשלם.

אם בכל זאת הדו"ח נעלם, והסיכוי נמוך,אז הפסדת 750 ש"ח אך הנקודות והרישום לא יופיעו - גם משהו

• תוכן חדש...