Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפסק של החלון השמאלי מקוצר או משהו ואני מחפש לקנות מפסקים חדשים (ככה זה כהדבר היחידי שלא חוסכים בו בארץ זה סלוטייפ).

איפה ניתן להשיג בפ''ת? ובאיזה חנויות זה אמור להמצא? מה בערך המחירים? (המחיר פחות מעניין אלה אם כבר אז בדרך...)

תודה מראש, עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הייתי בטוח זה נפוץ מאוד ובכל חנות של חלקי חילוף יש אך הסתבר לי שלא.

בכל מקרה, יש לך מושג מה סדר גודל המחיר?

אני אחפש את הטלפון אך לא חובה בשבילי טלפון, יש לך מושג היכן הוא נמצא? אני גם ככה אהיה שם בשבוע הבא או אולי לפני אז אין בעיה לעבור בדרך.

תודה רבה שמר!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תנסה אצל מ.י.ר חלפים, הם הספקים הרישמיים של קבוצת פיאט בארץ. אני מאמין שיהיו אצלהם מפסקים לספרינט. תעשה חיפוש בפורום ותמצא את הטלפון שלהם, הם נמצאים בתל אביב.

הערכה שלי סדר גודל של 100-200 ש"ח למפסק. וגם זה בהגזמה.

מאיפה אתה כל כך בטוח שמדובר במפסק? פירקת אותו ובדקת מגעים? מגיע אליו מתח בכלל?

ROOONEEYY

פורסם

חבר'יה לא אכפת לי פיאט או לא פיאט וממה המפסקים ולמה... רק שיתאימו לח''ח, הספרינט במקור באה ללא חלונות חשמל לכן אין כזה דבר מפסקים לספרינט ולכן לא אכפת לי איזה לשים (רק שאני אהיה צריך להתאים מקום)

אולי בכלל שווה לבדוק בפירוק?

ולגבי המתח, כן בדקתי, מפסק אחד טוב והמפסק השני מקוצר.

100-200 ש''ח למפסק? גורם לי לחשוב מה אני עושה במכאני עם 400 ש''ח שיעלו לי 2 מפסקים :shock:

רפי המכונית היא הספרינט שלי.

אגב במקום שבו ישבו המפסקים עד עכשיו הרי נעשו חורים וכל המקום הזה גם ככה יוחלף ככה שגם לא אכפת לי מהי צורת המפסקים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...