Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים שורקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי לנטיס 2004 והברקסים האחוריים הם בנויים בטכנולוגית "תוף" ולא דיסק

והם שורקים לי כבר חצי שנה בערך - תחילה הם הופיעו מפעם לפעם אבל עכשיו כל עצירה הברקסים שורקים..

מה לעשות?

עוד חודש אני צריך להעביר טסט האם אני יכול לא לעבור את הטסט בגלל שהברקסים שורקים?( זאת הפעם הראשונה שאני מעביר טסט וזה האוטו הראשון שלי)

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מתי בפעם האחרונה הוחלפו הרפידות בבלמים האחוריים ?

ייתכן והשריקה מעידה על שחיקת יתר, בטסט לא מעניין אותם אם זה שורק, מצפצף, מחרחר או מקרקר. אתה עולה על מתקן שמסובב את הגלגלים, נותן ברקס ואם העוצמה מספיקה ביחס למשקל ברכב ושווה דיה בשני הגלגלים על הסרן - עברת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איך החלטת שהשריקה מאחור?

אם אכן מאחור , יש לתוח את התופים ולבדוק אם הסנדלים (סיד בנדים) לא נאכלו עד תומם. חבל להמשיך לנסוע ככה , אם אכן זהו המצב. בסוף תצטרך לחרוט או להחליף את התופים עצמם - ושכרך ייצא בהפסדך.

פורסם

אם תמשיך לנסוע כשהרפידות גמורות לגמרי, לא רק שאתה עלול לצאת ניזוק כספית, אלא שהבוכנות בתוף עלולות להישלף מהצילינדר, ובשלב הזה הדוושה יורדת לריצפה, ויש אפס בלימה או בלימה חלשה מאוד מהגיבוי של המערכת. לא נעים. קרה לחבר שלי.

פורסם

שלום.

לא למהר רבותי יש זמן לאט לאט.

יתכן והבלמים טובים ואפילו מצוינים .אמה מה לא מטפלים נכון ברכב כלומר, בטיפול לא פותחים את הדרמים

ומנקים את השחק [אבק] של הבלמים .השחק הזה נילכד ביין הנעלים לדרם ועושה אחלה מוזיקה.

דבר ראשון יש לפרק את הדרמים לבדוק בלאי ואים הכול תקין רק לנקות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני יכול לעשות את הטיפולים בעצמי או שאני צריך ללכת למוסך?

ממה שאני יודע לא החליפו את הבלמים קניתי מאוטו סנטר לפני שנה (קצת פחות)

יש לי עדיין אחריות יצרן..

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...