Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גור מעורב מחפש ביית חם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגור הגיע לידי מאת חבר לעבודה.

אם מישהו מעוניין לאמץ אותו, או שיודע להיכן אני פונה ומוסר את הגור לאימוץ, מוזמן לסייע

מדובר בגור לברדור מעורב, פרווה שעירה,כנראה זכר.

הגור שחור כולו, מלבד כתם לבן סימטרי על החזה, וקצת על כפות הרגליים.

אם מישהו מעוניין לאמץ מוזמן להתקשר אלי (לא בשבת), או לשלוח הודעה פרטית.

צירפתי תמונות של הבונבון.

057-8127691 אריאל.

DSCF4630.JPG

DSCF4632.JPG

DSCF4636.JPG

DSCF4637.JPG

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

יש ימי אימוץ בעמותות השונות

כנס לפורום כלבים בתפוז ותבדוק איפה ומתי יש ימי אימוץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם הוא לעולם לא יגדל, אני מוכן לקחת אותו!
לפי כפות הרגליים שלו אפשר לראות שהוא לא ישאר בגודל הזה, אלה יתפתח עוד קצת להיות כלב בגודל בינוני עד גדול..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מספיק לך ? :roflmao:
פורסם
מה הכוונה: "כנראה זכר"

?!

בהיותם בני חודשים מעטים או לחילופין שבועות , איברי המין של כלבי האשפתות אינם מזוהים ואינם נבדלים אחד מן השני בצורה קריטית והחלטית , היות והמשקל הסגולי את האיברים אינם קבוע ומשתנה מעת לעת (מה שקורה שהקרבורטור נופל לתוך הרדיאטור ונוצר סבתוחה שם עם כל הפלאגים) לכן אי לכך ובהתאם ולזאת , אין על הבחור את הסמכות להחליט וכבר לקבוע את גורלו של הכלבלב/כלבלבה .

כל הכבוד על אומץ הלב והדאגה לפקודים .

בברכה ,

האגודה לז***ני מוח

מרחב השרון

זה נכון

פורסם

אני עוד לא ראיתי גור שלא רואים את האיבר מין שלו, אפילו בגיל שבוע הוא צריך להשתין מאיזה מקום!

תאמין לי גורים חרמנים לא פחות מהבוגרים (רק היום הגור שלי התחיל עם העוזרת של הוטרינר והיא התלהבה כמו ילדה בת 14)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני עוד לא ראיתי גור שלא רואים את האיבר מין שלו, אפילו בגיל שבוע הוא צריך להשתין מאיזה מקום!

תאמין לי גורים חרמנים לא פחות מהבוגרים (רק היום הגור שלי התחיל עם העוזרת של הוטרינר והיא התלהבה כמו ילדה בת 14)

ובת כמה היא היתה...? 14??

• תוכן חדש...