Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מכשירים של ECLIPSE הכוללים מערכת ניווט GPS.

ה CD7000 גם כולל מערכת ניווט המציגה על גבי מפה נעה בחלון המכשיר שהוא בגודל סטנדרטי (1 DIN) - עולה בסביבות ה 500$

יש את המכשירים היותר מורכבים בגודל 2 DIN עם מסך 6'' ועולים כ 1500$ (קידומת AVN במודל)

גם ל ALPINE ולCLARION יש מערכות דומות בתצורת מכשיר משולב AUDIO, DVD ו- NAVIGATION במכשיר 1 DIN עם מסך 6.5'' נשלף. גם עולים בסביבות ה 1200-1400$

פשוט תכנס לאתרים של החברות הללו. אתה ממש לא צריך אותנו בשביל זה - חיפוש קצר בנט.

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש מכשירים של ECLIPSE הכוללים מערכת ניווט GPS.

ה CD7000 גם כולל מערכת ניווט המציגה על גבי מפה נעה בחלון המכשיר שהוא בגודל סטנדרטי (1 DIN) - עולה בסביבות ה 500$

יש את המכשירים היותר מורכבים בגודל 2 DIN עם מסך 6'' ועולים כ 1500$ (קידומת AVN במודל)

גם ל ALPINE ולCLARION יש מערכות דומות בתצורת מכשיר משולב AUDIO, DVD ו- NAVIGATION במכשיר 1 DIN עם מסך 6.5'' נשלף. גם עולים בסביבות ה 1200-1400$

פשוט תכנס לאתרים של החברות הללו. אתה ממש לא צריך אותנו בשביל זה - חיפוש קצר בנט.

בהצלחה

כן....אבל לא שמעת? אומרים שבכלל לא קיים דבר כזה....

לא קיים בכלל HU משולב מסך שתומך ב GPS(מפות) לארצנו כך שאין הרבה לאן לחתור בת'רד הזה.

גם לא ניתן להשתמש במפות או תוכנות פרטיות היות וחברות ה HU מיצרות מאגר מפות מותאם ל HU ואין כזה מאגר לארצנו.

עם תגובות כאלו באמת שהוא לא צריך אותנו....

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני קצת לא מבין מה קורה כאן - אנשים, במקום לערוך חיפוש פשוט באתרים של החברות השונות, אני כבר לא מדבר על חיפשו המלצות בפורומים בינלאומיים... פשוט מעדיפים לשאול כאן בפורום.

זה נהיה כמו 144 של הסטריאו במקום לחפש בדפי זהב....

קצת מבזה

פורסם

תגידו מה לא מובן? למה צריך לחזור על דברים כמה פעמים זה קשה להבין בפעם אחת?

טוב, בשבילך אביחי מיכוון שידוע לי על קיום קושי בהבנת הנקרא אז אני יסביר שוב:

יש עשרות מכשירים תומכי HU +GPS בשוק! טענתי שלא?

הטענה היתה בפעם השלישית: "אף אחד מהם אינו תומך במפות ארץ-ישראל" וזאת עובדה מחיפושים שגם אני עשיתי במעמד רכישת ה HU שלי!

אתה נוזמן לרכוש את המכשיר ולדמיין מפה אם אתה מתעקש.

ומה הקשר שהוא נמכר בארץ אצל אפריל?

רוב מכשירי ה HU+GPS כן נמכרים בארץ למרות שידוע שפונקצית ה GPS לא אקטואלית עקב המפות(ולא לא ניתן לשים כל תוכנת מפה) דוגמאות נוספות לתכונות במכשירים שנמכרים אך ללא שימוש:

הרדיו הדיגיטלי שנמך באירופה וארה"ב בלבד(למרות שקיים ניסוי שנים בארץ).שלא נדבר על רדיו הלוויני שנמתך רק בארה"ב נכון להיום.

אולי עכשיו גם תטען שה IVA-D310 שלי (אלפיין) הוא אחד המכשירים שלהם אתה מתכוון כאשר אתה מציין מכשיר HU עם תמיכה ב GPS לארצנו? פשוט בדיחה שהמדד שלך הוא המפרט הטכני בו רשום שהמכשיר כולל GPS מה לגבי מפות בדקת ,שאלת. זה הדבר העיקרי!

לגבי "הרמה" של "אנשיך" בפורום "המוצלח" ז"ל "שלך" אני מאמין שהיא באמת "גבוהה" לכן כמות ההודעות ליום בפורום ההוא הלכה ודעכה ולבסוף שאפה לאפס ולכן גם האתר נסגר שלא נדבר על הרמה המזעזעת שבא "ניהלתה" את העניינים שם (פשוט עבד כי ימלוך) מחפש להראות בכול ת'רד "אני המלך" פשוט מחריד.

מעבר לכך אינני חייב לך כל דין וחשבון. אולי בתור משמש בפורום הנוכחי הדבר יעזור לך לרדת מהעץ הגבוהה עליו אתה יושב.

פורסם

אני רואה שאשאלה שאלה עוררה וויכוח של ממש,לא רציתי שזה יקרה.

כנראה שאצתרך לרכוש מערכת לחוד וGPS לחוד

ובינתיים לחכות עם ה GPS כי התקציב שציינתי (5K) הינו סה"כ התקציב שיש לי :cry:

האם 5K יספיקו להרכבת מערכת ברמה טובה ?

(אני שומע בין היתר גם מוסיקה קלאסית ובמוסיקה קלאסית הכי כיף לאוזן,לשמוע את כל הצלילים ברמה גבוהה)

בינתיים וויתרתי על הGPS,בשביל שלא תריבו :-D

פורסם
תגידו מה לא מובן? למה צריך לחזור על דברים כמה פעמים זה קשה להבין בפעם אחת?

טוב, בשבילך אביחי מיכוון שידוע לי על קיום קושי בהבנת הנקרא אז אני יסביר שוב:

יש עשרות מכשירים תומכי HU +GPS בשוק! טענתי שלא?

הטענה היתה בפעם השלישית: "אף אחד מהם אינו תומך במפות ארץ-ישראל" וזאת עובדה מחיפושים שגם אני עשיתי במעמד רכישת ה HU שלי!

אתה נוזמן לרכוש את המכשיר ולדמיין מפה אם אתה מתעקש.

ומה הקשר שהוא נמכר בארץ אצל אפריל?

רוב מכשירי ה HU+GPS כן נמכרים בארץ למרות שידוע שפונקצית ה GPS לא אקטואלית עקב המפות(ולא לא ניתן לשים כל תוכנת מפה) דוגמאות נוספות לתכונות במכשירים שנמכרים אך ללא שימוש:

הרדיו הדיגיטלי שנמך באירופה וארה"ב בלבד(למרות שקיים ניסוי שנים בארץ).שלא נדבר על רדיו הלוויני שנמתך רק בארה"ב נכון להיום.

אולי עכשיו גם תטען שה IVA-D310 שלי (אלפיין) הוא אחד המכשירים שלהם אתה מתכוון כאשר אתה מציין מכשיר HU עם תמיכה ב GPS לארצנו? פשוט בדיחה שהמדד שלך הוא המפרט הטכני בו רשום שהמכשיר כולל GPS מה לגבי מפות בדקת ,שאלת. זה הדבר העיקרי!

לגבי "הרמה" של "אנשיך" בפורום "המוצלח" ז"ל "שלך" אני מאמין שהיא באמת "גבוהה" לכן כמות ההודעות ליום בפורום ההוא הלכה ודעכה ולבסוף שאפה לאפס ולכן גם האתר נסגר שלא נדבר על הרמה המזעזעת שבא "ניהלתה" את העניינים שם (פשוט עבד כי ימלוך) מחפש להראות בכול ת'רד "אני המלך" פשוט מחריד.

מעבר לכך אינני חייב לך כל דין וחשבון. אולי בתור משמש בפורום הנוכחי הדבר יעזור לך לרדת מהעץ הגבוהה עליו אתה יושב.

רק כשאני נזכר בת'רדים המשעשעים שפתחת ב"פורום המוצלח" שניהלתי - אני בעצם נזכר עם מי אני מתכתב...

כ"כ "מוצלח" עד שאפילו אנשים מכובדים כמוך הגיעו אלינו....

תיהיה בטוח שהגעת למקום הנכון בשבילך - לא חסרים פה אנשים שמרגישים שבשתי שורות שהם כותבים הם יכולים לסגור ת'רד, "כי הם יודעים הכול"...

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

פשוט פטתי :-) לא יאמן. טוב בכול אופן מה שבטוח שמוצלחים כמוך אין כאן הרבה לכן אולי הפורום הזה קצת יותר פופולרי ורציני מהבדיחה שהיתה בשארק.

יום מוצלח וכרגיל לא היתה ענייני לנושא ה GPS אולי בגלל שאץה מתחיל לגלות הבנה.

יום מוצלחה.

פורסם
פשוט פטתי :smile: לא יאמן. טוב בכול אופן מה שבטוח שמוצלחים כמוך אין כאן הרבה לכן אולי הפורום הזה קצת יותר פופולרי ורציני מהבדיחה שהיתה בשארק.

זה לא אתה שפתחת נושא על: " קניתי מערכת שלמה של רוקפורד בשווי 40,000 ש"ח - ואני מחפש מתקין עם דגש על איכות ולא התלהבות..??"

אל תשכח שיש כאן עוד מנהל משארקס שיאשר את הבדיחה הזו, אם כבר בבדיחות עסקינן...

יום מוצלח וכרגיל לא היתה ענייני לנושא ה GPS אולי בגלל שאץה מתחיל לגלות הבנה.

לפני שאני מקליד משהו - אני בודק וחושב...וכיוון שהיום יום שבת, אני אחכה עד למחר בשביל לוודא את עיניין תאימות המפות הישראליות מול המשווקים, למכשיר של JVC שעליו המלצתי.

יום מוצלחה.

יום מוצלח שיהיה....

פורסם

כהרגלך הינל ממשיך לסלף עובדות.בו נדדיק. פתחתי ת'רד וטענתי שאני מחפש מתקין אכותי למערכת אכותית וזאת בקשה לגיטימית מבלי לדון במחירים.

בהמשך הת'רד ההוא היתה חייב להוכיח שאתה קיים ומבין בהכל ולעמיד אנשים על "טעויותיהם" כי אתה חש מנהל כמובן ,רק אז להזכירך הגענו למחירים בלית ברירה. שגם זה היה טעות מצידי במבט לאחור.

יש פה מספיק משתמשים נהדרים בפורום הנוכחי שגם קצת מכירים מעבר לשורות פורום זה שיוכל להסביר לך כמה אינני אוהב לדון במחירים שלא נדבר על התלהבות מיותרת מענייני בניות ושאר ירקות.

לעניינינו:

אם אכן היתה כל כך זהיר בהמלצותך והיתה מבצע בדיקות מתאימות כפי שאתה טוען לעשות.

הרי כלל לא היתה מפרסם מלכתחילה בחוצות הפורום כמה אני טועה וכמה אתה מבין בעניין GPS ומפות.

אחרי שתבדוק נדבר אין צורך לקפוץ כדי להוכיח שאתה מבין.

וכן גם אני רציני מידי כדי לטעון טענות מופרחות, את הבדיקה שאתה הולך לעשות אני כבר עשיתי.

ולכן טענתי מה שטענתי.

פורסם
כהרגלך הינל ממשיך לסלף עובדות.בו נדדיק. פתחתי ת'רד וטענתי שאני מחפש מתקין אכותי למערכת אכותית וזאת בקשה לגיטימית מבלי לדון במחירים.

אתה יודע טוב מאוד שזה לא נכון..אבל יש גבול כמה אפשר להיות דקדקני איתך...

בהמשך הת'רד ההוא היתה חייב להוכיח שאתה קיים ומבין בהכל ולעמיד אנשים על "טעויותיהם" כי אתה חש מנהל כמובן

אם מנהל פורום, מתוקף תפקידו כמנהל, ומעצם היותו מנהל פורום אודיו לא בגלל שיש לו עיניים יפות, מוצא לנכון להעמיד בנאדם על טעות שעשה - הייתי אומר שיש לו איזשהו גב או תמיכה לדברים שהוא אומר...כנראה שבשביל אחד כמוך, שמראש יוצא מנקודת הנחה שאף אחד אחר בעולם לא יכול לחדש לו כלום בתחום, מראש רואה את ההתנהגות הטבעית של פורום והניהול שלו כדבר מוזר...וזוועתי...ועוד לא מעט ביטויים שלך במהלך הת'רד הנ"ל.

,רק אז להזכירך הגענו למחירים בלית ברירה. שגם זה היה טעות מצידי במבט לאחור.

יש פה מספיק משתמשים נהדרים בפורום הנוכחי שגם קצת מכירים מעבר לשורות פורום זה שיוכל להסביר לך כמה אינני אוהב לדון במחירים שלא נדבר על התלהבות מיותרת מענייני בניות ושאר ירקות.

על עיניין הבניות אין לי שום דבר להגיד - אבל בעיניין פירסום המחירים?? זה הדבר הראשון שדאגת להציג בתחילת הנושא שלך...ובעצם רק בגלל זה התחיל הוויכוח בינינו, שאני לא הבנתי על מה יש להוציא 40,000 ש"ח על רכיבים של רוקפורד.

לעניינינו:

אם אכן היתה כל כך זהיר בהמלצותך והיתה מבצע בדיקות מתאימות כפי שאתה טוען לעשות.

הרי כלל לא היתה מפרסם מלכתחילה בחוצות הפורום כמה אני טועה וכמה אתה מבין בעניין GPS ומפות.

אחרי שתבדוק נדבר אין צורך לקפוץ כדי להוכיח שאתה מבין.

וכן גם אני רציני מידי כדי לטעון טענות מופרחות, את הבדיקה שאתה הולך לעשות אני כבר עשיתי.

ולכן טענתי מה שטענתי.

על המכשיר הנ"ל שהצגתי - ספציפית זה, כמו שמופיע בפירסום בעיתון ע"י אפריל טקליין על כל תוכנת הניווט בשם NAV N' GO (הישראלית!!) בדקת ונאמר לך שבעצם אין שום קשר לפירסום ולמציאות?

זאת אומרת, שהתוכנה הנ"ל לא באמת מתאימה למכשיר?

אני חושב שלא...אבל בשביל להיות בטוח - אני יבדוק את זה ב 200% מחר.

לפותח הת'רד - האם 5000 ש"ח יספיקו לך לבנות מערכת טובה? יש כאילו שיגידו שכן ועוד ישאר לך עודף לאיזה סוף-שבוע באילת, ויש כאלו שיגידו ש 5000 ש"ח זה רק הסיפתח...

הכול תלוי בסטנדרטים שלך, ובמה שאתה מעדיף.

אבל אפשר בהחלט להגיד את זה - לא משנה לאיזו רמה של מערכת תגיע, 5000 ש"ח זה בהחלט סכום מאוד מכובד שיכול לספק לך מערכת או התחלה של מערכת טובה מאוד.

פורסם

לא שזה כבר רלוונטי - אבל עיקרון זה עיקרון, וכמו שזה היה ברור לי מההתחלה ולאורך כל הוויכוחים הכ"כ מבוזבזים והמיותרים האלו, אז כמו שציפיתי - עכשיו סיימתי שיחת טלפון עם מחלקת מכירות של אפריל טקליין, ומצצתי מהם את כל הפרטים האפשריים על המכשיר שהצגתי הנכלל בערכת הניווט שהם מציעים, ותראו איזה קטע...נאמר לי שמפות ישראליות כשרות למהדרין כולל התוכנה - רצות בצורה מושלמת על המכשיר...כמובן שאנטנת GPS לא כלולה בעיניין וזה מן הסתם חלק חיצוני שיתחבר למכשיר.

אז מה יש עוד לומר...

פורסם

שוב ערמה של סילופי עובדות זהו יש גבול לרמה שאני מוכן לרדת פשוט גנון. הצגתי את העובדות כמו שהם ואינני מתכוון לחזור אליהם. אם יש לך איזה ספק תחזור לת'רד הזה מהארכיון של הפורום ז"ל שלך ותבין לבד כמה שקרים אתה מריץ פה.לא היתה הצגה של מחיר בפוסט הראשון נקודה!

לגבי מכשיר ה JVC כמו שאמרתי עצם הבדיקה שלך והאי ידיעה שקיים בכלל עניין של מפות שחייב לבדוק (פרט מרכזי) מראה את רמת ההתלהבות הסתמית שלך בתור אחד שתיימר להבין.

לפי הנחת היסוד שלך כל מכשיר תומך GPS טוב לשימוש בארץ וזה כבר הצלחת להבין קישקוש.

לגבי העניין של המפות וכו' אני בספק גדול לגבי אמיתות הדברים מול אפריל. זאת לא פעם ראשונה שהמידע שלהם לא מדוייק. גם באשר ל IVA-D310 שלי הם טענו הרבה דברים בין היתר לכיול ופונקציות מה שהתברר כמחדל.

לגבי התוכנה הישראלית שציינת לפי מיטב ידיעתי זאת תוכנה למחשבי כף יד!

אם נכון הדבר הרי שאין סיכוי מבחינה תיפועלית להעלות דבר כזה ב HU היות שממחשב כף יד בניגוד HU מצוייד במעבד במערכת הפעלה דינמיט המאפשרת תמיכה במגוון תוכנות שתוכנתו לעבוד בפלטפורמה(סביבת עבודה) של מחשב כף יד.דוגמאת תוכנות ניווט תוכנות קול ותמונה וכו'..

תוכנה שניבנתה לתמוך בבמחשב ה PC שלך עם מערכת WINDOWS לא תעבוד עם מערכת הפעלה UNIX או במחשב כף יד לדוגמא (לא חידשתי הרבה). בניגוד למחשבים HU הוא בעל תוכנות מובנות ואין הרבה מקום למשחקים לכן צריכה להיות התאמה מוחלטת של היצרן לתוכנה!כתוצאה מעובדה זו ברוב המקרים התוכנה תהיה מובנת, פרי פיתוח של היצרן . התוכנה הישראלי לא ממש עומד בתנאים אלו.

אולי גם על זה אתה רוצה להתווכח? במקרה העיסוק שלי הוא פיתוח ותיכנות.

פורסם
שוב ערמה של סילופי עובדות זהו יש גבול לרמה שאני מוכן לרדת פשוט גנון. הצגתי את העובדות כמו שהם ואינני מתכוון לחזור אליהם. אם יש לך איזה ספק תחזור לת'רד הזה מהארכיון של הפורום ז"ל שלך ותבין לבד כמה שקרים אתה מריץ פה.לא היתה הצגה של מחיר בפוסט הראשון נקודה!

זו מילה שלי נגד מילה שלך - ואתה יודע מה? אז אולי לא בפוסט הראשון, מה זה משנה? הבדיחה נשארה ועדיין אותה הבדיחה, 40,000 ש"ח על מה שהצגת שם זה פשוט היה מגלגל מצחוק...

לגבי מכשיר ה JVC כמו שאמרתי עצם הבדיקה שלך והאי ידיעה שקיים בכלל עניין של מפות שחייב לבדוק (פרט מרכזי) מראה את רמת ההתלהבות הסתמית שלך בתור אחד שתיימר להבין.

לפי הנחת היסוד שלך כל מכשיר תומך GPS טוב לשימוש בארץ וזה כבר הצלחת להבין קישקוש.

חבוב, אתה חייב לעבוד על הבנת הנקרא בדחיפות...בגיל שלך זה נראה לי דבר שהוא MUST!

מעולם לא אמרתי שכול מכשיר שכתוב עליו את שלושת האותיות G.P.S ישר מריץ מפות של ישראל ומנווט אותך - מתחילת הת'רד ועד לרגע זה ממש, כל ההתייחסות שלי לעניין הייתה אך ורק למכשיר של JVC KD-AVX1 ולא מעבר לזה.

אז שוב, תן PUSH קטן, ותפנים באמת את מה שאני כותב...לא הכוווול שטויות, אני מבטיח לך.

לגבי העניין של המפות וכו' אני בספק גדול לגבי אמיתות הדברים מול אפריל. זאת לא פעם ראשונה שהמידע שלהם לא מדוייק. גם באשר ל IVA-D310 שלי הם טענו הרבה דברים בין היתר לכיול ופונקציות מה שהתברר כמחדל.

אין שום ספק שאתה צודק - באמת, זה לא שאני ימליץ לך להפסיק עם מה שאתה לוקח שנותן לך הרגשה כ"כ עילאית שגורמת לך להתחבר לפורום, להתיישב מול המקלדת ולשנן לעצמך: "אני יודע הכול...אני מבין בהכול...לא משנה מה יהיה כתוב שם - אני יודע את האמת..."

כנראה שמחלקת פירסום של אפריל טקליין, ומחלקת המכירות שלהם אלו שני גופים נפרדים בהחלט, שלא מודעים בכלל לקיום של האחר, וזה אומר מה שבא לו, והשני אומר גם כן מה שבא לו (ואני כרגע מדבר על המודעה בעיתון הגה שסרקתי והעליתי לכאן) והכול בלאגן שלם - אבל אתה!! אתה יודע מה באמת הם מוכרים...וזו קונספירציה שלמה!! אנחנו נפרסם את המכשיר עם תוכנת ניווט, אנחנו נכתוב שזו תוכנת ניווט ישראלית עם מפת ישראל, אנחנו נכתוב שהיא עובדת עם המכשיר הזה - יותר מזה! גם אם יתקשרו אלינו ויבררו - נגיד להם שכן! זה עובד!! ככה החבילה באה, ואז, כשהם באמת יקנו, הם יבינו שזה בכלל לא נכון...שהמפות הם בכלל של מדינה אחרת - וספק עם התוכנה הזו תרוץ על המכשיר הזה בכלל...כי אנחנו אפריל טקליין! אנחנו כל יכולים!! וקיים רק אדם אחד שיודע את האמת עלינו, שהכול שקרים!

מה אני יגיד לך שעוד לא אמרתי...באמת שהתעייפתי כבר...

לגבי התוכנה הישראלית שציינת לפי מיטב ידיעתי זאת תוכנה למחשבי כף יד!

אם נכון הדבר הרי שאין סיכוי מבחינה תיפועלית להעלות דבר כזה ב HU היות שממחשב כף יד בניגוד HU מצוייד במעבד במערכת הפעלה דינמיט המאפשרת תמיכה במגוון תוכנות שתוכנתו לעבוד בפלטפורמה(סביבת עבודה) של מחשב כף יד.דוגמאת תוכנות ניווט תוכנות קול ותמונה וכו'..

תוכנה שניבנתה לתמוך בבמחשב ה PC שלך עם מערכת WINDOWS לא תעבוד עם מערכת הפעלה UNIX או במחשב כף יד לדוגמא (לא חידשתי הרבה). בניגוד למחשבים HU הוא בעל תוכנות מובנות ואין הרבה מקום למשחקים לכן צריכה להיות התאמה מוחלטת של היצרן לתוכנה!כתוצאה מעובדה זו ברוב המקרים התוכנה תהיה מובנת, פרי פיתוח של היצרן . התוכנה הישראלי לא ממש עומד בתנאים אלו.

לזה חיכיתי!!! באמת שלזה חיכיתי!! ואמרתי לעצמי: "בטוח הוא ינסה ללמד אותי עכשיו מה זה מחשבי כף יד..."

אז קודם כל, אני מגיל 19 מחובר למחשבי כף יד עד היום. זה התחיל עם ה VX של פאלם, נמשך עם שתי סדרות של 39XX של IPAQ (לא זוכר את הספרות המדוייקות), התגלגל ל ZIRE 71 והיום אני עם ASUS 636 שבדרך גם היה לי לנסיון של תקופה מסויימת TREO של פאלם.

דבר שני - תרשה להכיר לך דבר חדשני ביותר!! תכיר:

http://www.navngo.co.il/

באתר הזה תגלה שאתה חצי צודק, אבל חצי לא יודע על מה אתה מדבר - אומנם "לפי מיטב הבנתך...." אתה יודע שהתוכנה הנ"ל היא אך ורק למחשבי כף-יד, אבל "לא למיטב הכרותך בכלל" אתה לא יודע שקיימת גירסאת תוכנה למסכים קיימים, או למכשירים מסויימים הבנויים עם מסך.

שלה אין שום קשר למעבד כזה או אחר, או לאפשרות של הרצת תוכנית כזו או אחרת וזה דבר נפרד לחלוטין ממה שנקרא "מחשב כף-יד".

אז מה אתה לוקח שנותן לך תחושות ביטחון כאלו מדהימות???

אולי גם על זה אתה רוצה להתווכח? במקרה העיסוק שלי הוא פיתוח ותיכנות.

אתה באמת רוצה שאני יענה לך על זה...:lol:

פורסם

שמעו, אני לא מתערב, אבל אתם מתחילים לדבר כאן על סמים ויש כאן ילדים שצופים במתרחש... מה הוא לוקח ועל מה אתה יושב כשאתה גולש בפורום... מתחיל "להתריד" אותי. :lol:

סתם. אני צוחק אתכם. אבל ח'ברה, האמת זה קצת לא מכובד...נראה לי שאפשר להפסיק .

• תוכן חדש...