Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי סיאט איביזה FR שנת 2005.

שמתי לב כי האוטו התחיל לשתות יותר דלק, וזה על סמך בדיקות שאני מבצע בכל תידלוק (משווה מס' ק"מ וכמות ליטרים).

האם יכול להיות שיש לי נזילת דלק ?! ואם כן איך אני יכול לבדוק זאת ?

תודה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

כמה הוא נסע לפני על טנק מלא וכמה הוא נוסע עכשיו?

הבדלים של 20 עד 40 ק"מ לא מהווים בעיה כי לפעמים נוסעים בבין עירוני ו/או על סל"ד נמול וכד'

אולם אם אתה לא עשית שום שינוי בסוגי הנסיעות דלתות המוסכים תמיד פתוחות

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני נוסע לרוב באותה דרך (בית אוניברסיטה ובחזרה), אבל משום מה אני רואה שהאוטו פשוט שותה יותר דלק.

פורסם

שוב, תן נתוני צריכה מדוייקים.

ייתכן שסגנון הנהיגה שלך השתנה ככל שהתרגלת לרכב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יכול להיות שהחלפת תחנת דלק? התחנת דלק שאתה מתדלק בה רוצה לעשות עוד קצת רווח?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

משום מה 90% מהאנשים שמתלוננים על צריכת דלק מוגברת ברכב חדש - לא בדקו אותה בכלל בתקופה האחרונה, אולי רק מתי שהם קנו את הרכב...

תחזור עם נתונים מדוייקים ואז יוכלו לעזור לך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני בודק כל תדלוק !

הצריכה הרגילה היא 1:10.5

ובתקופה האחרונה הצריכה היא 1:9.5

זה ניראה לי הבדל די משמעותי.

פורסם

צריכת הדלק של הרכב שברשותך תקינה, ויתרה מזאת זה שיש ברשותך רכב חדש אתה נהפך להיות מעט 'רגיש' לכול רעש או שינוי בתפקוד הרכב שזה לפעמים נורמלי כול בעל רכב חדש מהחברה יגיד לך זאת.

בל נשכח שאנחנו בתקופת הקיץ והמזגן עובד שעות נוספות מה שמגדיל באופן משמעותי את צריכת הדלק וכמובן אתה לא ממש יכול לעקוב בצורה מדעית אחרי צריכת הדלק.

אתה זוכר מתי אתה מדליק את המזגן לכמה זמן ? לא.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...