Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Supremo - חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורווין - אני לא אוהב פוקאל... הם ממש לא לטעמי - זה אומר שהם בינוניים??? בחיים לא אמרתי כזה דבר...

לדעתי עם כל זה שיש להם צליל מדהים - הוא לא לטעמי - אני לא יכול לאמר אבל שהצליל שלהם או יותר נכון הרכיבים שלהם בינוניים בעיניי - בשום צורה.

אין ספור אודיופילים שהאזינו לסט הזה טוענים שרכיבים של מורל מאוד נאמנים למקור, יש עדר לא קטן כאן בפורום לגבי מורל ואני גאה להתשייך לפורום הזה - מה גורם לך לחשוב שהציוד שלהם "בינוני" (אני מדבר על הסופרימו כמובן)?

מבחינתך הוא בינוני - הוא לא קולע לטעם האישי שלך ולכן אני גם מעריך אותך כל כך - כי באותה הצורה אני יכול לאמר לך שאני לא הייתי מוציא שקל אחד על סדרת הבריליום של פוקל...

אבל אתה יודע היטב שמדובר כאן במוצר מאוד איכותי ומאוד מושקע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ודעתי היא שהסופרימו הוא טוויטר בינוני וזהו. לא יותא ולא פחות. בעל מחיר מופרז . ויכולים עד מחר לנפנף לי ביכולות המספריות שלו. אצלי את מבחן התוצאה, הוא וכל הרמקולים של מורל לא עברו !

בברכה,

קורווין.

אם הייתי קטנוני הייתי כותב לך:"אנא פרט איך בדיוק בחנת את המוצרים של מורל והגעת למסקנות החותכות שאתה מגיע אליהם?".

אך בגלל שאני לא קטנוני אני יגיד לך משהו אחר:

אתה צודק,כל העולם טועה, וסתם ללא כל קשר למציאות איכשהו מורל התברגה בצמרת יצרני הרמקולים בכלל ולרכב בפרט.

היא גם אחת החברות המוערכות בעולם גם בגלל שהיא פועלת ומשקיעה משאבים כדי לחדש, וסתם זכתה שנתיים ברציפות בפרס החדשנות של CEA.

איך אומרים?" מילארד סינים לא טועים!".

אז כנראה שהמשפט הזה ימשיך להיות נכון, אחרת הם לא היו מגיעים למה שהם מגיעים היום.

ותסלח לי שאני אומר את זה, אבל אני לא ממש מצליח להבין את העקשנות המיותרת הזאתי שלך כי אין לה כל בסיס .

ניר

under construction..

פורסם

חבר'ה, על מה כל התלהומת?

קורווין לא אוהב מורל - זכותו. יוסי לא סובל אלפיין - שיבושם לו. מוחמד חולה על פיוניר - מעולה.

סאונד זה עניין של טעם אישי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואני חובב של קליפורניה בום!

תתפלאו עם איטום לאיזה תוצאות אפשר להגיע עם הסטים שלהם!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא חושב שמדובר במוצר איכותי ככ.

אז מה אם זה עשוי מחומרים איכותיים ועולה הרבה כסף?

זה אומר שזה איכותי?

וGREEN MONSTER ההתקטננות שלי ? זה מצחיק כי אתה לא שם לב שאתה בעצמך כל הזמן מנסה להצדיק כמה הם טובים. נשמע כאילו אתה עובד במורל או משהו כזה.

ואם היית שואל הייתי עונה אבל לא פה כי אין לי כח לכתוב .

על המשפט הבא :

היא גם אחת החברות המוערכות בעולם גם בגלל שהיא פועלת ומשקיעה משאבים כדי לחדש, וסתם זכתה שנתיים ברציפות בפרס החדשנות של CEA.

איך אומרים?" מילארד סינים לא טועים!".

הייתי נותן לך את פרס איש השיווק של השנה. למה שלא תעשה להם גם פרומו בטלויזיה.

העובדה היא שכל מערכת ששמעתי של מורל הייתה בינונית לטעמי.

אני לא אוהב את איך שהם נשמעים.

זה הכל.

זה הטעם האישי שלי , וכמו שאחד לא אוהב בננות אני לא אוהב מורל, לא לבית ולא לאוטו (שזה אותם רכיבים אבל לא חשוב).

לדעתי מגנט אקסטרימה יותר טוב מההיבריד שלהם אפילו והוא עולה חצי.

זו דעתי , זה הטעם שלי ומי שלא אוהב את הטעם שלי לא חייב .

בברכה, ובבקשה לנעול את השרשור הטיפשי הזה,

קורווין.

פורסם

corwin

אתה עוד אומר לנעול את השרשור הטיפשי הזה? תעבור על השרשור הנ"ל שוב ושים לב ממי הגיעו כל התגובות הטיפשיות! אולי תמצא תכינוי שלך מימין...

סך הכל אנשים מנסים בשרשור הנ"ל להביא עניין בסט הנ"ל של מורל ואולי לתת תגובות וחוות דעת על הסט..כפי שפותח ההתרד ביקש..

וזה שאנחנו רבים זה רק גורם לשרשור להיות מעניין יותר...הריי הוא לא מחקר מדעי :roll:

בקיצור תפסיק להראות חוסר הערכה למוצרים רק בגלל שהאוזניים שלך לא אהבו אותם...

אגב: מישו כבר שמע את המידים של סופירמו? איזה סגנון יש להם... רך כמו לאליט או יותר הדוק וחזק.. כמו פוקל נגיד...?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בינתיים הם רק יושבים אצלי בבית

אני בתהליך הבנייה של הפודים שלהם כרגע

מקווה לתשובות בזמן הקרוב

אבל מבחינת הבדלים ביניהם

הוופר של הסופרימו שוקל 300 גרם יותר מהוופר של האילייט [שמתי אותם אחד ליד השני :) איזה כיף]

זה אמור להביע על הבדל כלשהו ,לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הוופר של הסופרימו שוקל 300 גרם יותר מהוופר של האילייט [שמתי אותם אחד ליד השני :) איזה כיף]

זה אמור להביע על הבדל כלשהו ,לא?

יותר משקל יותר טוב לא? :lol: חח

אני מאמין שהמשקל אמור להעיד על שוני כל שהוא בין הסאונד של המידים של סופירמו ואליט..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

המשקל יכול להעיד על דבר אחד,שזה רמקול שונה...זהו.

בקשר לסופרימו,מותקנים אצלי כאלה ולא ממש התלהבתי מהם,הם נשמעים מצויין,הם חזקיים ומפורטים בטירוף,אבל חסר להם החדות בקצה העליון כמו שיש בMT22,וזה הכי מציק לי.

הם ממש נשמעים כמו מידים שמשולבים עם טוויטרים,אני אולי יחליף לטוויטר מתכתי כלשהו אני רק צריך להתייעץ קצת ולשמוע קצת...ואז להחליט.

פורסם

blackmazdaf

FOCAL" פשוט לא איכותיים, לא משנה איך תסתכל על זה... :lol:

(תן לדם לזרום למטה חזרה מהראש גיא)"

אני מקווה שצחקת כאן

עם האופי ה"חי" של המורל אפשר לערוך לוויות

אגב תתחדש על ה MT22

פורסם
הם ממש נשמעים כמו מידים שמשולבים עם טוויטרים

1,400 זה אכן תדר של מיד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבי - הניחוש שלי לגבי הטעם שלך בטוויטרים הוא יותר לכוון הזה

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=974&CatCode=251

eton cvx-280v

הם "קצת" יותר vivid (מלאי חיים) בקצה העליון... והם מפורטים ומדוייקים להפליא.

קורווין - לדעתי גם אתה תגדיר אותם כאיכותיים...

בנוסף לכך קורווין - אתה תמיד מוזמן לחשוב לכוון הבא:

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=5103021.28177&pid=1283

אלו הם טוויטרים "יהלום" של אקוטון - כל אחד עולה 2600 דולר - משהו אומר לי שלא הייתי מצליח לשבת ברכב עם טוויטרים כאלה בזמן שהם עובדים...

ועד כמה שהסופרימו מנגן מיד ולמען האמת גם רוב הטוויטרים של מורל בכלל מנגנים בצורה מאוד יפה תחום של מיד - צריך להשאיר את התחום הזה לרמקול שהוא יעודי לו ובגלל זה אני שואף בסופו של דבר למערכת שלושה חלקים. אני לא חושב שטוויטר מסוגל לנגן מיד ברכות כמו רמקול מיד יעודי - זה תמיד יהיה קצת צעקני או כואב - כדי שטוויטר ינגן מיד בצורה מורגשת צריך להגביר אותו בצורה שגורמת לתחום הגבוה להיות כואב יותר - אני אשמח אם למישהו יש דיעה בנוגע לתיאוריה שלי כי זה מעניין אותי וגם מעסיק את המחשבות שלי לגבי מערכת שלושה חלקים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...