Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוסף למתנה שתקנה לה שלח לה את השרשור הזה- אני בטוח שהיא תאהב אותו ,במיוחד הקטעים עם המוט המייצב וכלי נשיפה...

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

רק הערה -

חברה שלי רגישה למתכות לא טהורות

מניסיון שלה כבר פעמיים - לא כל התכשיטים במגנוליה הם כסף טהור.

גם אם הם טוענים לכך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
גדו!

אבל זאת תהיה המתנה הראשונה והאחרונה שהוא יקנה לה...

זה מה שנקרא חוסר בטחון בעצמך...אם אתה טוב, שום מכשיר לא יוכל להוות תחליף קבוע.

בכל זאת אני חושב שארוחה רומנטית והפתעה קטנה בסיום מסאז' לעורף ולכפות הרגליים יכול להוות בסיס טוב לערב מצויין ולמתנת יומולדת אחרי חודש ביחד(ולמתמידים בקשר גם לאחר כמה שנים).

אם אתה רוצה להיות אמיץ במיוחד תביא 'חברה' שתבצע את המסאז' ברגליים בעוד אתה מעסה את העורף.

שום דבר כחול, הכל תמים.

בריאות לכולם!

פורסם

אני אוותר על ה"חברה" המסייעת...

בכל מקרה, הכל טוב ויפה אבל אני מחפש לקנות לה משהו, חשבתי אפילו על איזשהו תכשיט - מה אתם אומרים? משהו שימושי, שתוכל לעשות איתו משהו ולא רק איזו ארוחת ערב איפשהו... צריך גם מתנה כלשהי...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני בדיוק באותו הסרט שלך. חברה חדשה מזה כחודש וחצי. יום הולדת 22 מחר. הלכתי אתמול לקניון לבד במטרה למצוא מתנה. הסתובבתי שם אובד בערך כחצי שעה. אני גרוע בלבחור מתנות וממש סובל בחנויות וקניונים. בסוף עצרתי בדוכן של מגנוליה (קניון הזהב). הייתי בטוח שלקנות תכשיט יהיה ממש פשוט. מסתבר שלא. יותר מידי אופציות וסגנונות.שיגעתי שם את המוכרת ובסוף קניתי שרשרת וצמיד. מקווה שקלעתי לטעם שלה. סביר להניח שלא, מזל שיש פתק החלפה. נראה לי שזה גם יהיה הפתרון בשבילך.

אסף

פורסם
אני בדיוק באותו הסרט שלך. חברה חדשה מזה כחודש וחצי. יום הולדת 22 מחר.

לא מתחילים לצאת עם בחורה חודש וחצי לפני יום ההולדת שלה, עדיף שבוע-שבועיים אחרי! :twisted:

פורסם

אופיר- לא מתחילים לצאת עם בחורה חודש וחצי לפני יום ההולדת שלה, עדיף שבוע-שבועיים אחרי! :twisted:

אני יודע :-D .

ועוד לחשוב שאני פרסי... ככה זה שלא מקבלים חינוך טוב בבית.

פורסם
אם רק הייתי יודע :(
אתה תמיד יכול להיפרד ממנה, או לעשות הפסקה כמה ימים לפני ולבקש לחזור כשבוע אחרי.

אם להפרד לא נראה לך, ואתה קמצן (לפחות כמוני), אז תכין לה דיסק עם מוזיקה שהיא ואתה אוהבים וככה היא תוכל להקשיב לשירים שלכם כשהיר נוהגת בפונטו חסרת המגנזיום שלה.

בכל מקרה אם אתה קונה לא את ה"שרשרת" שהציע שמר, תיזהר! אל תשב עליה.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...