Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתייעץ אתכם לגבי מתנת יומולדת לבחורה שתחגוג 28 בקרוב. אני יוצא איתה כמעט חודש ואני אמנם מכיר אותה ממש טוב אך עדיין מתחבט בשאלה של מה לקנות לה ליום ההולדת. אני צריך את עזרתכם מכיון שלא היתה לי בעבר סיטואציה שחברתי היתה גדולה ממני ב-5 שנים, ז"א אינני יכול לקנות לה משהו קיטשי וילדותי שאפשר לקנות לבת 19 למשל (הבחורה הקודמת שיצאתי איתה), ואם זה היה המקרה - לא הייתי שואל מלכתחילה, לכן אשמח לקבל הכוונה ועזרה.

יש לציין, הבחורה נהגת פשוט מעולה - יותר מכל נהג או נהגת שיצא לי לראות, באמת תופעה (נוהגת אף יותר טוב ממני, אני מודה) ומבינה דבר או שניים במוטוריקה כך שגם עצות למתנות הקשורות למוטוריקה יתקבלו בברכה.

היא נוהגת בפונטו ספייס שנת 2001 16V ידנית, ולפני כמה ימים רמזה לי ש: "אילולא היו לה חישוקי מגנזיום לרכב" - הוא היה נראה הרבה יותר טוב. האם למישהו יש מושג עד איזה מחיר יכולים להגיע ארבעה חישוקי מגנזיום לפונטו ספייס? אגב, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, פחות או יותר.

נ.ב - ידוע לי שזה לא פורום מתנות או בני זוג אך יצא לי לקרוא בעבר שאלות דומות ומכיון שזה הפורום היחידי שאני פעיל בו ואוהב לגלוש בו ולהגיב בו, החלטתי כן לשאול בסופו של דבר.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חייבים להיות חישוקי מגנזיום, סתם נתתי דוגמא. יכולים להיות עוד דברים שימושיים לרכב (עד 500 ש"ח כמובן במגבלות התקציב).

פורסם
לא חייבים להיות חישוקי מגנזיום, סתם נתתי דוגמא. יכולים להיות עוד דברים שימושיים לרכב (עד 500 ש"ח כמובן במגבלות התקציב).

מוטות מייצבים....:)

קו---------------------------------------

פורסם

אין לה צורך במוטות מייצבים, יש לה אחד שמספק אותה ;)

ברצינות, האם יש לפונטו ספייס תוספות כלשהן כמו חצאיות, ספויילר או דברים קוסמטיים עדינים ולא צעקניים מדי, שיוכלו לעשות את הרכב יפה יותר למראה עין?

כל מי שמריץ דחקה - בכיף, רק שיתן לי בנוסף לכך רעיון\עצה\תגובה עניינית של משהו שבאמת אפשר לקנות לה...

פורסם

בנאדם, אתה יוצא איתה רק חודש, אל תשתולל יותר מדי

אם אתה שואל אותי (אם אתה באמת רוצה להשקיע) - הייתי שולח אותה לעשות קורס נהיגה מתקדמת (או קארטינג)

גם אם היא נהגת טובה (לפי מה שרשמת) - היא תהנה מזה ובוודאי תלמד דבר או שניים.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

a.c - כבר הצעתי לה בלי קשר אם בא לה שנעשה יחד את הקורס והיא טענה שבגדול כן ואף התלהבה, רק לא בזמן הקרוב מכיון שהיא מעט קצרה במזומנים.

ofir - הרגת אותי בנאדם :lol:, לא בקשתי עצות ורעיונות על דרכים להיפטר או להיפרד מבחורה...

פורסם

האמת חפשתי משהו שיהיה בשבילה בלעדית... לא אוהב לקחת חלק במשהו כאשר למישהו אחר יש יומולדת. המתנה צריכה להיות אך ורק בשבילה ולמענה!

פורסם

קורס קארטינג ביחד זה מתנה מגניבה.

זה גם בדרך כלל משאיר סימנים כחולים על בחורות ככה שתלך לים תוכל להשוויץ שאתה מכה אותה.

פורסם
האמת חפשתי משהו שיהיה בשבילה בלעדית... לא אוהב לקחת חלק במשהו כאשר למישהו אחר יש יומולדת. המתנה צריכה להיות אך ורק בשבילה ולמענה!

מה קשור ?

אתה נותן לה מתנה קורס קארטינג... ומצטרף אליה כדי להגן עליה מפני אנשי קארטינג מטורפים .

בינינו , אתה לא חייב להצטרף .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

500 שקל מתנה לחודש ראשון :drinking:

תכין 1000 לחודש הבא וכוליי...

אתה יודע עם הזמן אתה לא יכול ללכת אחורה, וזאת ע'פ המדד לצרכן הנשי בו חוגגים כל חודש, חג ועצרת .

ואפילו אחרי שנה שכבר חגיגת חודשים באמת נהיית עצרת אז הם חוגגות שנה וחודש... וחודשיים ...שנתיים וחודש... עד עצם היום הזה :silly:

עצתי היא ללכת למיסעדה יוקרטית או לבילוי ולאו דווקא מתנה מוחשית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...