Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכשיטים!!!

חברה בנות חולות על תכשיטים נ ק ו ד ה !

תקנה לה שרשרת זהב עדינה עם איזה לב או משהוא ועוד ישאר לך לאיזה ארוחה (במקדונלס)

הכי פשוט הכי יפה וזה גם השקעה לטווח ארוך! והכי חשוב לא קיטשי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אופיר- לא מתחילים לצאת עם בחורה חודש וחצי לפני יום ההולדת שלה, עדיף שבוע-שבועיים אחרי! :twisted:

אני יודע :-D .

ועוד לחשוב שאני פרסי... ככה זה שלא מקבלים חינוך טוב בבית.

למדתי דבר אחד מכול השירשור הזה :-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אז אתמול הלכתי לחפש כל מיני אופציות למתנות והנה לכם הרעיונות שראיתי:

1. פסל יפה של בחור ובחורה מחובקים אחד בשני, מחיר: 150 ש"ח.

2. עגילים מזהב 14 קראט, מחיר: 200 ש"ח.

3. שרשרת זהב ממש עדינה עם תליון די קטן, מחיר (לא ממש מוצדק לכזו שרשרת): 400 ש"ח. (!!!)

4. חשבתי על בושם אבל אין לי מושג בבשמים ורציתי לקבל מכם המלצות על בושם טוב לבחורה, משהו שהיא בטוח תאהב...

מה דעתכם על המתנות שציינתי? אגב, אני עדיין אובד עצות ולא כזה יודע מה לקנות, רציתי משהו שיהיה קצת יותר מיוחד ולא בנאלי ושגרתי כמו שאר המתנותש ציינתי למעלה אבל כל עוד לא יעזרו לי עם איזושהי הברקה - אצטרך להסתפק בהם.

תודה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אז אתמול הלכתי לחפש כל מיני אופציות למתנות והנה לכם הרעיונות שראיתי:

1. פסל יפה של בחור ובחורה מחובקים אחד בשני, מחיר: 150 ש"ח.

2. עגילים מזהב 14 קראט, מחיר: 200 ש"ח.

3. שרשרת זהב ממש עדינה עם תליון די קטן, מחיר (לא ממש מוצדק לכזו שרשרת): 400 ש"ח. (!!!)

4. חשבתי על בושם אבל אין לי מושג בבשמים ורציתי לקבל מכם המלצות על בושם טוב לבחורה, משהו שהיא בטוח תאהב...

מה דעתכם על המתנות שציינתי? אגב, אני עדיין אובד עצות ולא כזה יודע מה לקנות, רציתי משהו שיהיה קצת יותר מיוחד ולא בנאלי ושגרתי כמו שאר המתנותש ציינתי למעלה אבל כל עוד לא יעזרו לי עם איזושהי הברקה - אצטרך להסתפק בהם.

תודה, ליאור.

אני הייתי הולך על 3 לגבי בושם היפנוטיק, חברה שלי אהבה למרות שבושם זה שאלה של טעם.

פורסם
יש לך מושג כמה הוא אמור לעלות?

נדמה לי הוא בתקציב שלך עד 300 400 אם לא טועה,תיכנס לסופר פארם :-D

פורסם

אני לא מבין דבר אחד,

היא בת 28, אתה (אני מניח) באותו האזור, אתם ביחד כבר חודש,

אתם צריכים להיות חרמנים לגמרי, לא? (לפחות ככה אני זוכר).

אם אני טועה באבחנה, חבל על הזמן שלה ושלך ואני לא הייתי קונה לה מתנה כדי להיפרד בעוד שבועיים\שלושה.

אם אני צודק, אז, קנה לה תחתונים וחזייה סקסיים, שים בשקית גם את ה"שרשרת" וסע איתה לסוף שבוע התעמלות בצימר נחמד.

אם תקנה לה בושם עכשיו כשאתה עוד מתלהב מלקנות לה מתנה, מה תקנה לה בשלב מאוחר יותר? כשאתה בדרך הביתה מהעבודה וחבר\ה משותפים מזכירים לך בטעות את יום ההולדת שלה שנגמר עוד כמה שעות.

אני אומר תיהנה עכשיו, תקנה בושם אח"כ. (ואם כבר בושם אז בסטייל-

ENVI ME 2 - GUCCI)

בהצלחה

נ.ב.

גילוי נאות לפותח השירשור: דע ממי אתה מקבל עיצות לגבי בחורות.

כותב הודעה זו אינו שדכן ואינו פסיכולוג והינו בתול בן 33.5.

עכשיו תצליח,

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

בטח, אתה אפילו יותר חרמן.

תתאמן על לפתוח את החזייה שאתה קונה לה ביד אחת.

זה מרשים לאללה.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

סולי אמר לך את זה בעדינות אבל אני אהיה נחרץ יותר ואל תיעלב כי אני בדרך כלל לא מעליב אנשים (אף פעם - חוץ מאת יאשה כי הוא כבר לא נותן לי)

אתה לוקח את זה יותר מדי רחוק, שובר יותר מדי את הראש ואלו לא סימפטומים שמתאימים לגבר!

קח את עצמך בידיים, תקנה את הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה נכנס לקניון עם פתק החלפה וסגור את הפינה (המתנה של סולי הכי במקום!)

אם אתה תתחיל להתבכיין לה אחרי זה ששברת את הראש מה לקנות לה - היא תחשוב שאתה רכרוכי ו-הומו (ובעיקר תצחק עלייך עם חברות שלה - ראיתי איך הן עושות את זה מקרוב עם ידידות שלי)

אתה תשאר עם לב שבור - ותתחיל לחשוב על ילדות בנות 19 שוב

לך תהיה גבר ותתן לה ב*אש (אני מקווה שאתה מבין את הכוונה) - כי רק לזה היא מחכה ממך.

בחורה בגילה מחפשת או להתחתן או לז*** - תכניס את זה טוב טוב לראש שלך. (מקווה בשבילך שלא תיפול מהר כמו מנהלי פורום לאופציה הראשונה)

ההברקה הכי טובה שאתה יכול לתת לה בדמות מתנה - היא במיטה. נקודה. סימן קריאה! (ורצוי כמה שיותר מתנות)

בהצלחה!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
ההברקה הכי טובה שאתה יכול לתת לה בדמות מתנה - היא במיטה. נקודה. סימן קריאה! (ורצוי כמה שיותר מתנות)

לא הבנתי .

היא במיטה . נקודה.

ואח"כ רשמת : סימן קריאה!

מה קשור ? ( סימן שאלה :lol: )

החלטת ללמד אותנו את השפה העברית ? ( שוב פעם סימן שאלה... )

אם אמרת נקודה והוספת את ה - . אז למה רשמת סימן קריאה ? ( שוב פעם סימן שאלה ??? )

כאילו , מה הקשר ???

ל THE ONE ,

אל תיקח את מה שהוא מייעץ ברצינות . הוא סתם דוחף סימני קריאה ! נקודה .

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לא הבנתי .
שמע - אתה גם לא נותן בלילה, אתה גם חסר הבנה ובנוסף אתה מזלזל ביושרי.

בוש והיחלם לך ! (סימן קריאה אם לא הבנת)

בברכה

אליעזר הבן של יהודה

נ.ב: אני לא יודע לקרוא בלי נקודות :lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

דובר כאן על תכשיטים ממגנוליה.

פעם הבאתי לחברה שלי שרשרת עם תליון משם. העיצוב דווקא היה יפה, רק חבל שתוך כמה חודשים השרשרת פשוט התפרקה לחתיכות.

חזרתי לסניף ממנו קניתי את השרשרת והם ניאותו להחליף אותה באחת חדשה.

חזרתי לחברתי עם השרשרת, היא בשמחה ענדה אותה ו... תוך כמה חודשים שוב אותו סיפור: גם השרשרת הזאת התפרקה.

בקיצור, לא ממש ממליץ לקנות מהם תכשיטים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...