Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ניסן פרימרה עם גיר טיפטרוניק. אחרי טיפול 60,000 כולל החלפת שמן גיר הרכב לא סוחב כמו בעבר

האם זה קשור לשמן גיר ?

האם זה הגיוני שבהחלפת שמן גיר יחייבו אותי ב 15 ליטר שמן גיר בעלות של 950 שקל לפני מע"מ ?

אשמח לשמוע ממי שנתקל בבעיה

אריה

פורסם

15 ליטר שמן גיר? האם מדובר בפולטריילר או בניסן פרימיירה?

דחפו לך את ה"אלמנט" כמו שאומרים.

950 שקל = גניבה,שדידה,עשיקה לאור יום.

איזה מוסך זה?

אתה היית לייד הרכב וראית כשרוקנו 15 ליטר, או שהשארת להם את הרכב שיעשו בו כרצונם?

פורסם

זה מוסך דני אמויאל בירושלים אחד משלושת המוסכים המורשים של ניסן בירושלים

ואני בטוח כבר לא אכנס למוסך הזה שילמתי שכר לימוד כבד 3300 שקל לטיפול והרכב לא סוחב מאז הטיפול

אריה

פורסם

אתה בטוח שמדובר ב 15? לדעתי מדובר בטעות מחשב והכוונה היתה ל 1.5...

950 ש"ח נשמע די הגיוני ל 15 ליטרים, לא ל 1.5. חזור למוסך ובקש הסברים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
עבודה 684

שמנים 186

פילטרים 260

נוזל קירור 118

שמן גיר 950

דיסקיות בלם 352

ועוד כל מיני קשקושים

סה"כ 2858 לפני מע"מ

כלום לא מובן,הכל ססמאות באוויר, מה זה שמנים בדיוק?כמה ואיזה סוג?

איזה נוזל קירור וכמה?

קשקושים?

לא כתוב לך בדיוק מה עשו?

איך הוצאת סכום כזה ככה? ועוד על ניסן ...עם 60 אלף בסה"כ.

פורסם

לפי החשבונית זה 5ליטר 3 יחידות

המחיר לליטר הוא סביר השאלה איפה נכנסים 15 ליטר

אולי שוטפים את הגיר מהשמן הישן עם שמן חדש

ואחר כך ממלאים מחדש

שמעתי גם שיש כאלה שמחליפים רק את השמן שבעוקה שזה בערך

3 ליטר

אני לא יודע מה נכון לעשות בכל הרכבים הקודמים שלי

לא הוחלף מעולם שמן גיר

פורסם

לא שוטפים ולא כלום,אין שם 15 ליטר וגם לא יהיה .

ונניח שכן שוטפים, רק הפדנטים ואלה שבאמת איכפת להם (לא במוסכים) עושים זאת ואם כבר עושים, אז לא עושים את זה עם שמן יקר אלה עם הכי זול שיש ורק בסוף שמים את החדש האיכותי יותר.

לא חבל?

פורסם

זה באמת נחמד שאתה כועס ומוחה על ההוצאה הכספית המטורפת הזו אבל אני כבר השלמתי עם זה ולקחתי את זה כתשלום שכר לימוד.

היום אני יודע שהמוסך הזה לא ישר, לא אמין ולא מקצועי וזה פחות נורא מאשר להשאר עם אותו מוסך ולתת לו לעשוק אותך במשך שנים.

השאלה הלא פתורה זה למה הרכב לא סוחב אחרי הטיפול כי אני חזרתי אליהם ואין להם תשובה.

גם בדיקת מחשב לא מצאה שום תקלה.

פורסם

הם טיפלו לך ברכב ,תיגש אליהם , ותבקש גם פירוט "שכר לימוד" ששילמת, ותבשר להם שאתה הולך עם הפירוט הזה לאיגוד המוסכים.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הסבר מדוע חייבו 15 ליטר. בגיר הרציף של פרימרה חשוב לבצע כל 60 אלף ק"מ פלאשינג לכל השמן הישן. עושים זאת ע"י מילוי וריקון בו זמנית כאשר דרושה כמות יותר גדולה ממה שהגיר יכול להכיל עד שמתקבל בצינור הריקון שמן נקי וטרי. לרוב זה דורש 12-15 ליטר שמן מיוחד שמחירו אכן יקר.

אי הקפדה על ביצוע פעולת תחזוקה זו או שימוש בשמן היחודי תגרום לבלאי לגיר והשבתתו תוך זמן קצר.

• תוכן חדש...