Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרות ל live for speed

or213
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הכי טוב לכוון רכב לדריפטינג במשחק הזה .

אני בד"כ לוקח את ה RB-4 מנמיך אותה ומקשיח את הבולמים , מאחורה אני מקשיח את האנטי רול בר ומכוון כך שהרכב לא יקפוץ rebound והשני .

מקדימה מוריד אוויר בצמיגים וקמבר חיובי על המקסימום .

דיפרנציאל אחורי נעול . (לא טוב !)

מכוון גם את ההגה לפעולה מהירה יותר .

הבעיה היא שאני מצליח להיכנס לדריפט אבל מאוד מאוד קשה לצאת ממנו ולהמשיך לנסוע .

איך אני יכול לכוון את הרכב טוב יותר ?!

אה שכחתי גם לציין שהדיפרנציאל המרכזי מכוון לתת 70% לאחוריים . מלפנים הדיפרנציאל פתוח .

ים long time no

פורסם

למה RB4?

הפייבוריט שלי הוא XRT עם סט דריפט טוב.

מקום שני אצלי זה הLX6, עם מישקל קל והרבה כוח היא בהחלט לא קלה, אבל ברגע שתופסים את זה היא הדריפטרית הכי מהירה בשכונה.

מקום שלישי זה ה FZ50, אבל אני לא מישתמש בה ביכלל. פשוט זה לא זה.

הוספתי לך את הסטים הכי מועדפים עליי לדריפטים לשלושת המכוניות נ"ל. עצה שלי תנסה קודם כל עם ה XRT ואחרי שאתה בטוח שאתה טוב איתה תעבור ל LX6.

ולדעתי המקום הכי עדיך לאימון זה בלקווד ההפוך.

Drift.zip

פורסם

איך אני משתמש בסטאפ שהעלית? איך אני מכניס אותו למשחק?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

איך אתה רוצה שה-RB-4 תהיה דריפטרית אם היא הנעה כפולה?

הדבר הראשון שאתה צריך לעשות איתה בשביל שתהיה דריפטרית זה לקחת את 95 אחוז המומנט לאחור בשביל שיהיה זנב שמח, אבל ההתרשמות שלי ממנה שהיא לא מכונית לדריפטים.

הדריפטרית שלי היא ה-GT TURBO עם כיול גיר שונה, קיצרתי את ההילוכים בשביל שאני אוכל לקחת דריפטים בהילוך שני עם סל"ד גבוה. כל השאר בסדר מבחינתי.

DRIFR221112.JPG

gear.JPG

• תוכן חדש...