Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש כלב לאימוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש...!

אני מבין שהדילמות שלך ניפתרו בדרך כזו או אחרת... אז מי גר במלונה, הכלב או??? ;)

בכל אופן, ניראה חמוד (כמו כל הגורים)... תשקיע באילוף טוב., וזהו.. תהנה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי בסוף אף אחד לא ישן במלונה, הם מסתדרים מצויין!

אגב, למישהו פה יש ספקות וחושב שזה לא פיטבול? יש כמה אנשים שראו תמונות ואמרו לי שלדעתם זה לא פיטבול.

גילי כרגע האילוף היחידי זה לגרום לו להישאר לבד בלילה, אתמול ישנתי על הספה בסלון יחד איתו כי הוא בכה בלי הפסקה כשסגרתי אותו לבד בחדר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גילי בסוף אף אחד לא ישן במלונה, הם מסתדרים מצויין!

אגב, למישהו פה יש ספקות וחושב שזה לא פיטבול? יש כמה אנשים שראו תמונות ואמרו לי שלדעתם זה לא פיטבול.

גילי כרגע האילוף היחידי זה לגרום לו להישאר לבד בלילה, אתמול ישנתי על הספה בסלון יחד איתו כי הוא בכה בלי הפסקה כשסגרתי אותו לבד בחדר

אין ספק שכלב שהופרד מאמא שלו ומשאר האחים שלו סובל מבדידות וטראומה...

למשל, כשלקחנו את סמית שלנו הבאנו קרטון גדול כדי להניח אותו בפנים, שמנו שם נקניק וצעצעים...

בהתחלה הוא שמח שלקחנו אותו על הידיים, אבל אחרי כמה דקות הוא הבין שהוא לבד ושאין לו את החברה שהוא היה רגיל ליראות, אז הוא התחיל לבכות...

ליטפתי אותו והנחתי אותו בקרטון...

אחרי 5 דקות הוא התחיל לילל בטונים שלא חשבתי שכלב יכול להוציא!

עצרתי בצידי הדרך, הוצאתי אותו, ליטפתי אותו וכשניסיתי להחזיר אותו לקרטון הוא כמעט נשך אותי...

הנחתי אותו עלי, וליטפתי אותו כל הדרך עד הבית (שעה וחצי של נסיעה :|)...

עד היום כשהוא רואה קרטון הוא מפחד...

בקיצור, זה לא הזמן להרגיל אותו לישון לבד... תן לו להיתרגל לרעיון שהוא בבית וכו'... אחרי זה תקנה/תכין לו מקום משלו...

סמית למשל אוהב להרדם בחוץ, ואחרי פרק זמן מסויים הוא עובר ליד המיטה שלנו...

אני לא חושב שזה משמעותי איפה הכלב ישן כל עוד הוא מיועד להיות כלב בית... אם הוא מיועד להיות כלב שקשור רוב הזמן בחוץ, עדיף להרגיל אותו להיות בחוץ עכשיו כי אחרי זה הוא לא יהיה מוכן...

אגב, גם לי הוא לא ניראה פיטבול...:mm_tongue

פורסם

כל הדרך לבית הוא ישב עלי בשקט, זאת היתה האפשרות היחידה מבחינתו ולי לא היה אכפת.

הוא הקיא לא מעט (את כל הבונזו שאכל שם) ושילשל כמה פעמים, היום בבוקר אחרי שנתתי ל יוקונובה גורים הוא כבר לא שילשל ולא מקיא.

יש לו הליכה של פיטבול אבל נראה בהמשך מה יהיה.

גילי אני אשמח לפרטי בהודעה פרטית על המרפאה בגדרה, לפחות בשביל האמפולות לכל המזיקים (התחילו כבר לבוא אליו) ואם יש לך המלצה לחומר ריסוס לגינה כי כרגע לשם הוא יוצא (עדיין לא מחוסן אז לא יוצא לטייל ברחוב), אני אשמח גם לזה.

אני חושב שאני אקרא לו צ'ייס (אמא שלי רוצה לקרא לו חוליו או דון, מסכן)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אמנם באיחור ( :oops: ), אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם - תתחדש על הכלב החדש! :)

מקווה שהוא יוכל להשלים לאט לאט את החור שהשאיר הכלב הקודם שלך... :(

פורסם

צ'ייס אחלה שם... מהיר וקליט...

זו המירפאה בשדמה

shdema.gif

כיום המקום ניראה אחרת טיפה, יש כל מיני כלובים עם שפנים/אוגרים וחיות אחרות..

כמו כן יש שם חדרי ניתוח וכו'... זו לא מירפאה אלא ממש בית חולים, אם זה קרוב אליך (לדעתי 10 דק' נסיעה) שווה לך לטפל שם, גם בסדיר, וגם למיקרי חרום (והרי הם קורים, וכשהם קורים ומתחילים לפתוח את הכיס עדיף להכיר את הבעלים ושהוא יק(כ)יר אותך כדי "ליסחוט" עוד הנחה:wink:)

בקיצור, אני ממליץ, ולא רק ביגלל שאישתי עובדת שם...

גילי

פורסם

אני הבאתי את הכלב שלי (רועה גרמני+דני ענק) מדימונה, דרך חבר של אבא שלי.

הוא היה באיזו כלבייה והבנתי שמרוב שיש להם גורים אם הם לא נמסרים הם מורדמים :(

רק המחשבה הזו מעלה בי צמרמורת מה קרה לשאר הכלבים שלא נמסרו.

פורסם

אני בעד שמות עדינים ובעלי פאסון. בוצ'ר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני קראתי לכלב שלי סקאד :-D (זה לא בגלל סאדם חוסיין- באנגלית זה הבזק אור...) . זה נבע ממושפעות מהסרט "צעצוע של סיפור 1" שכך ניקרא שמו של הכלב של סיד, הילד הרע.

אני חושב שעכשיו עם המצב באיראן ועם חיזבאללה אולי תקרא לכלב שלך שיהאב, זילזאל, צאעקה (ברק בפרסית :wink: זה הטיל החדש שעשו בו ניסוי) או אולי בשמות אמריקאים כמו טומהורק, פופאיי, בלק הוק, סקיי-הוק/פאנטום (למרות שהם ישנים) הם עדיין נחשבים/נחשבו למטוסים טובים8)

תתחדש על הכלב! ממש חמוד! :) אל תשכח לאלף אותו כי זה עוזר מאוד שהוא גדול.

פורסם

מדבריו של מבין בתחום, הבנתי שבמידה והכלב אינו גזעי ושייך ישירות לגזע תוקפני, לא נופלות עליו גזרות הסירוס וכולי, כלומר במידה והכלב מעורב הרווח הוא של שתיכם.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...