Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן..שוב חזרתי בשאלה מציקה:

איפה הכי כדאי לקנות דברים לאוטו כמו:

כיסוי להגה, רצועות גרירה, קומפרסור, מד לחץ אויר דיגיטלי, משענת יד שתהיה בין שני המושבים הקדמיים וכו'. דברים שהם מין מוצרי השלמה לרכב.

אני מרעננה, וראיתי שיש מבחר של מוצרים בחנויות כמו הום סנטר, אייס, אוטו דיפו, ולפעמים אפילו בסופרים.

מה לדעתכם הכי עדיף?

אני שואל זאת לא מעצלנות אלא מחיפוש שעשיתי באתר וראיתי לדוגמא שאוטו דיפו יקרנים..

פורסם

Ace, אוטו דיפו והום סנטר אותו דבר במחירים.

נסה לקנות אולי במקומות לאביזרי רכב(מתקינים וכ...) אולי הם יותר זולים!אהלן אהלן..שוב חזרתי בשאלה מציקה:

איפה הכי כדאי לקנות דברים לאוטו כמו:

כיסוי להגה, רצועות גרירה, קומפרסור, מד לחץ אויר דיגיטלי, משענת יד שתהיה בין שני המושבים הקדמיים וכו'. דברים שהם מין מוצרי השלמה לרכב.

אני מרעננה, וראיתי שיש מבחר של מוצרים בחנויות כמו הום סנטר, אייס, אוטו דיפו, ולפעמים אפילו בסופרים.

מה לדעתכם הכי עדיף?

אני שואל זאת לא מעצלנות אלא מחיפוש שעשיתי באתר וראיתי לדוגמא שאוטו דיפו יקרנים..

פורסם

הדבר היחידי שכיסוי להגה מועיל בו זה: לנגב את הלחות ביד.

חוץ מהיתרון הזה הוא סתם מגושם, ומקשה לסובב את ההגה.

פורסם
הדבר היחידי שכיסוי להגה מועיל בו זה: לנגב את הלחות ביד.

חוץ מהיתרון הזה הוא סתם מגושם, ומקשה לסובב את ההגה.

יכול להיות שאתה צודק, אבל אני כבר התרגלתי להיות עם כיסוי, וגם ההגה לפי דעתי קטן מדיי ולכן אולי כיסוי יעשה אותו יותרנוח.

פורסם

רז, אחרי חיפוש הבנתי שהדעה אומרת שהכיסוי יכול להסתובב "במקום" בזמן שצריך שליטה חזקה על ההגה - נאמר אם יש להסיט את ההגה לדוגמא.

לעניות דעתי, הדעה הזו נכונה לגבי מי שנוהג בצורה ספורטיבית / אגרסיבית באופן ממושך, אם אופי הנהיגה רגוע יותר - זה גם שומר על גלגל ההגה (מהתקלפות ומהשמש - וזה בוודאות), וגם מרכך את המגע.

פורסם

כיסוי הגה יחליק רק אם ההגה קטן יחסית.

אצלנו מהימים הראשונים של הרכב יש כיסוי - לא החליק לי אף פעם(לאלמרה יש הגה יחסית גדול).

אני בכל אופן אוהב את המסיביות שהכיסוי נותן להגה וכל פעם שאני נוהג ברכב אחר אני מרגיש שההגה דק מדי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תשאל בפורום תיפול ואחזקה!!

אבל לפי דעתי הכי כדאי לקנות באוטו דיפו למרות שהם מייקרים כל דבר. יש מבחר גדול לכל מה שאתה צריך ולא צריך

פורסם

אצלי באונו היה כיסוי של HR, ואמנם בתמרונים רגילים הוא לא החליק, אבל למשל בחנייה כשהצטרכתי לסובב את ההגה בחוזקה ולהפעיל כוח, הוא החליק ועוד איך החליק. עד שנמאס לי והורדתי אותו, בהתחלה התחושה הייתה קצת מוזרה וההגה היה נראה דק למדי, אבל אח"כ התרגלתי ובדיעבד טוב שנפתרתי מהכיסוי.

ROOONEEYY

פורסם

אם הכיסוי מסתובב לכם במקום אז הוא לא מתאים להגה נקודה

מאז שאני זוכר את האוקטביה (והיא משנת 2000) יש עליה את אותו הכיסוי (האמת היה אחד והמורה לנהיגה שלי רצה אותו אז נתתי לו ושמתי חדש זהה)

אף פעם לא הסתובב במקום

כמובן שלהכניס ולהוציא אותו זה שבעת מדורי גיהנום (לא פחות)

אבל שומר יופי על ההגה עצמו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...