Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך השוואה בין רגל קלה לכבדה...

אותו רכב, נהג שונה...

פיאט פנדה... אני עשיתי עליה 1-12 אישתי 1-16/7...

פוקוס, אני עשיתי עליה 1-9 אישתי 1-13 (!)

הכל תלוי בכמה אתה מוחץ את המנוע...

היו על הנושא הזה המוווון דיונים לאחרונה, חפש אותם!

לי ניראה שיהיה לך יותר זול לקנות רכב כמו מזדה 121 במצב טוב ולינסוע איתו כל מקום, ואת החיפושיט תשאיר ליציאות ותענוגות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מצורפת דוגמא מפורטת לרגל קלה

http://www.doorsurgery.com/Vein_care/Front%20of%20Leg%20Vein%20Anatomy.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין שום הגיון שחיפושית עם מנוע 2 ליטר שיש לה נהג עם רגל "סופר קלה" תצרוך 1:7.

הורד את בעלי הרגל הכבדה מהאוטו וסביר להניח שתראה שיפור מיידי ומשמעותי.

אם לא, משהוא לא תקין ברכב.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנוע מונע בגז חלש יותר.

ההסבה לגז עולה כ-10,000 ש"ח (בערך).

כמות המכוניות המונעות בגז עדיין קטנה, ויש מעט תחנות תידלוק לגז. כאשר הכמות תגדל, ממשלת ישראל, שאינה פראיירית, כידוע, תטיל אגרת רישוי גבוהה על המכוניות המונעות בגז (כפי שהיה עם הדיזל), ובהמשך תמצא דרך להעלות את מחיר הגז.

כל עוד אין מכוניות המונעות על ידי תא דלק (מימן) עדיף לנסוע בדיזל (חסכוני יותר מבנזין ועדיין משתלם למרות שמחיר הסולר דומה למחיר הבנזין) או ברכב היברידי (שהוא עדיין יקר מדי, וזה לא מותיר הרבה אפשרויות...).

גם הכנסת מנוע קטן יותר לחיפושית אינה ערובה לחיסכון משמעותי. המנוע החלש יותר יצטרך לעבוד קשה יותר, תצטרך "למשוך" את הטורים כדי להאיץ (ולא התכוונתי לתחרויות...) והמחיר: יותר דלק.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...