Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אתמול גיליתי לשמחתי (ממש שמחה) שיש ליח נזילה ברדיאטור עצמו על הצלעות שלו למטה ככה שתוך לילה נעלמו לי בערך 4 ליטר של נוזל ירוק!. עכשיו השאלה המתבקשת היא מה לעשות?

האם אפשר לתקן דבר כזה? כמה זה אמור לעלות?

או שמא נדפקתי וצריך לקנות חדש שבטח יעלה כמו שביעית מחירון הרכב...

בנוסף אם אתם מכירים מקומות טובים לתיקונים/החלפות באזור פ"ת אני אשמח.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף רדיאטור:

למכון רדיאטורים יש אפשרות להלחים את הנקודה שממנה יש נזילה, העלות של זה זניחה אם תביא אליו את הרדיאטור מפורק, ומומלץ כבר לעשות גם ניקוי על הדרך (100-120 ש"ח ניקוי והלחמה של החור, אם הרדיאטור מפורק), אבל, וזה אבל מאוד גדול:

לא בכל רדיאטור ניתן להלחים, מהסיבה:

אצלי למשל, יש חור באחד מהצינורות, אפשר להלחים אותו, כי הרדיאטור משנת 2003 והחור בוצע כנראה מדקירת מברג באיזה מוסך או פגיעה כלשהי של חפץ חד.

אם החור אצלך נוצר כתוצאה מרדיאטור ישן ורקוב שהצינור בו פשוט התפרק, אז תאלץ להחליף את הרדיאטור.

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
רוץ בן סוסים רוץ ודהר.......
למה לערב הורים,מה הוא עשה לך.

גם אני חושב שהאופציה היחידה היא רדיאטור חדש לגמרי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כנראה שזה מה שאני יעשה...

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

חדשות לא טובות,הרדיאטור דווקא בסדר, היום הוא עבר ניקוי ובדיקת של נזילות ולא התגלה שום דבר..עלךה לי 280 שקל אומנם...מה שכן הבעיה לא נעלמה.המנוע אחרי 20 דקות מגיע כמעט עד המקסימום חום ולכן החלטתי ללכת למכונאי שלי שקבע שהמנוע נדפק וצריך לפתוח אותו:(

ילכו קרוב ל2000 שקל:(....וזה עוד בתנאי שניתן לתקן ולא צריך מנוע חדש.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

נראה לי קביעה מוזרה =\

איך אפשר לקבוע שהמנוע הולך בגלל התחממות ? :x

אולי יש סתימה באחת הצינורות של הרדיאטור והמים לא עוברים כראוי ? :x

פורסם

לא לא...המים עוברים,הרדיאטור עבר ניקוי מלא, הקטע זה שהגזים מהמנוע נכנסים למיכל מים ומהלחץ המים פשוט יוצאים החוצה וזה גורם לכך שאחרי 20 דקות אין מים והמנוע מתחמם...וזה נגרם בגלל ראש דפוק כפי שהמכונאי הסביר לי..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
לא לא...המים עוברים,הרדיאטור עבר ניקוי מלא, הקטע זה שהגזים מהמנוע נכנסים למיכל מים ומהלחץ המים פשוט יוצאים החוצה וזה גורם לכך שאחרי 20 דקות אין מים והמנוע מתחמם...וזה נגרם בגלל ראש דפוק כפי שהמכונאי הסביר לי..
את הבדיקה נוכחית היית אמור לבצע , לפני שניקית רדיאטור, אם כי בדיעבד רדיאטור סתום גרם להתחממות יתר, שגרמה לאטם ראש להשרף/ראש מנוע להסדק,מה שנגרם בגלל הזנחת יתר ,אי הקפדה על שימוש במי קירור יעודים, ולא מים בצבע ירוק, בדיקה שבועית לפחות של מפלס מי קירור ברדיאטור,

ובדיקה חזותית, בכל נסיעה של שעון חום במידה וקיים.

טיפ ואזהרה בצידו: שרייד שעבר התחממות יתר, שיפוץ ראש המנוע יקר, ומומלץ מאד לקחת בחשבון החלפת מנוע, ולא לשפץ ראש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
את הבדיקה נוכחית היית אמור לבצע , לפני שניקית רדיאטור, אם כי בדיעבד רדיאטור סתום גרם להתחממות יתר, שגרמה לאטם ראש להשרף/ראש מנוע להסדק,מה שנגרם בגלל הזנחת יתר ,אי הקפדה על שימוש במי קירור יעודים, ולא מים בצבע ירוק, בדיקה שבועית לפחות של מפלס מי קירור ברדיאטור,

ובדיקה חזותית, בכל נסיעה של שעון חום במידה וקיים.

טיפ ואזהרה בצידו: שרייד שעבר התחממות יתר, שיפוץ ראש המנוע יקר, ומומלץ מאד לקחת בחשבון החלפת מנוע, ולא לשפץ ראש.

בברכה

צביקה

האוטו שלי הוא הרבה דברים אבל מוזנח הוא בטוח לא! האוטו יד 5 אחריש הראשונה הייתה השכרה ואחרי 200,000 ק"מ בלי נגיעה אחת אפילו במנוע. האוטו מאד שמור ולא עושה בעיות בכלל,אצלי כבר מעל שנתיים ותמיד כל הטיפולים בזמן ושימוש במים ירוקים בלבד. אני מאמין שזה נגרם מבלאי טבעי של המנוע,כי האוטו עבר הרבה בחיו ואני לא יודע מה עשו לו ב100,000 הראשונים שלו. מה שכן אצלי הוא קיבל יחס של נסיכה. ואני חושב ש200 אלך ק"מ על מנוע 1.0 ליטר זה מרשים מאד ולא שמעתי על רכבים רבים מאותו סוג שהגיעו לק"מ הנ"ל בלי להחליף/לשפץ מנוע.

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...