Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחריי שעזרתם לי בנוגע לקאדילק, אני עכשיו מבקש את עזרתכם בנוגע לרכב צנוע בהרבה.

המכונית לא בשבילי אלא לידידה.

חשוב : בטיחות, אמינות.

דרישות : שתהיה קאבריולט.

העדפה: משנת 1999 ומעלה.

תקציב: עד 65 אלף ש"ח.

בקשה ממנה- " אני רוצה אוטו אדום " /=

האם יש משהו?

תודה מראש לכל העוזרים!!! [=

[=

פורסם

גולף קבריולט? או שהן לא נפוצות בכלל או שאני סתם עיוור. בחיים לא ראיתי, יש מצב שאתה מביא לי תמונות או יותר טוב מישהו שמוכר?

בקשר לפיג'ו גם אני חשבתי על זה, אבל לא הצלחתי למצוא שנתון יותר גבוה מ-1997, ואני צריך מינימום 1999.

תודה על העזרה ואשמח אם תמשיך לעזור לי בחיפוש.

-עוד תגובות-

ושוב תודה מראש לכל העוזרים!

[=

פורסם

בטוח?

לפי מה שהבנתי ושאלתי עוד כמה אנשים, הפיג'ו וגם הגולף נכנסות, אבל לא מצאתי מוכרים.

ובקשר לתקציב אפשר לחרוג עד 10K + -

[=

פורסם

פיג'ו 206 CC לא תכנס בתקציב כזה.

אולי הכוונה לדגם הישן יותר.

פיג'ו קבריולט יש דיי הרבה, רק צריך לחפש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במוו זד 3 מנוע 2000 שנתון 98 (די נדירה אבל עדיפה משמעותית על ה1900סמק שהיא חלשה מידי)

במוו סדרה 3 קבריולט מנוע 1900 שנתון 97-98

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

לא נראה לי שיש Z3 מנוע 2.0 ליטר בארץ . (יש 1.8 , 1.9 , 2.5 ו 2.8 )

אין מצב שהיא תיכנס לה בתקציב.

הכי טוב שהיא תחפש לה איזה מיאטה או משהו כזה.

פורסם

הכי טוב שהיא תחפש לה איזה מיאטה או משהו כזה.

אין מיאטה משנת ייצור 99 בארץ.

יש שנת 95, 97, ו98 (שהיא למעשה 97 שנמכרה שנה מאוחר יותר).

אם הוא מתעקש על רכב שנת 99 ומעלה - הרי שאין אקזמפלים בנמצא, לא יובאה לארץ בשנה הזו.

אם הוא מוכן לרדת ל98 אז קודם כל - יהיה לו קשה (מאוד) למצוא אקזמפל במצב טוב, ואם הוא איכשהו כן יימצא - המחיר יהיה גבוה מ65. בהרבה.

מיאטות טובות (וגם לא טובות) נסחרות מעל למחיר המחירון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה.

אז לסיכום לחפש 306 קבריולט וגולף קבריולט כי זה מה שנכנס בתקציב?

עוד רעיונות?

ומי שיוכל למצוא לי מודעות מכירה של המכוניות המדוברות אודה לו מאוד.

[=

פורסם

תסתכל בyad2 יש שם 328 קבריולט שנתון 96 וגם 325

אל תתרגש מהמחיר הראשוני שאתה רואה שם כי העסקאות בסופו של דבר נסגרות על הרבה מתחת

על 328 יד רביעית סביר לשלם 75K-70K גג

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
סוף סוף קונדסון מד להעריך את המיאטה:wink:

קונדסון תמיד העריך את המיאטה.

את המיאטה שלו הוא מעריך הכי הרבה.

זה לא אומר שקונדסון מסכים עם הקביעה שמיאטה צריכה להימכר ב30 אחוז יותר מהמחירון שלה :wink:בגלל שזו מיאטה, ולא משנה מה מצבה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...