Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זו הבחירה שלך (בין פולו לסוויפט) ללא ספק הסוויפט

קח בחשבון שאם אתה מעוניין להסיע אנשים מאחורה יהיה להם מאוד אבל מאוד צפוף...

הפולו בעלת מנוע חלש אתה לא תהנה ממנה כלל

suzuki-swift-nagy.jpg

שים לב למרווח מאחורה ועוד הכיסאות קדימה ! אם אתה לא מסיע הררבה אנשים ברכב ביום יום לך עליה.

אתה לא הכי סגור על עצמך בנוגע לתגובות.

אם בסיריון 99 נכנסים 5 מבוגרים ונוסעים בלי תלונות אז בסוויפט יהיה יותר נוח. נוחות זה דבר יחסי, פעם חיפושית הייתה מכונית משפחתית ונסעו בה 5 מבוגרים בלי להתלונן. אני חושב שלנהג לא צריך להיות כ"כ אכפת הרי הוא יושב בכיסא משלו, אם הוא לוקח אנשים וצפוף להם אז שיחנקו, גם ככה הוא עושה להם טובה שהוא מסיע אותם.

בכל מקרה אני אישית הייתי רוכש סוויפט ולא פולו - למה? כי VAG זה מאעפן. יפני זה הכי הכי .

תעשה סיבוב ותחליט.

haters will hate

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסוויפט החדשה ממש נראת טוב .... היא קצת דומה לדעתי למיני ...... לא יודע למה.....

הייתי מאוד רוצה לקחת אותה לסיבוב קצרצר אבל יש רק 24 שעות ביום .........

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

ניכר שהם עשו שיעורי בית לגבי הסוויפט, במיוחד לאור העובדה שה"יורוסויפט" מתחילת שנות ה2000 הייתה כמעט זהה לאחותה מתחילת שנות ה-'90.

פורסם

ראשית, תודה רבה כלולם על העזרה.

שנית, לגבי סעיף האמינות, אני די משוכנע כי הסוויפט לוקחת בגדול כמו כל יפנית (כיום אני בעל יאריס שנת 2000 , 0 תקלות שים דלק וסע לשלום).

בכל זאת, הזמנתי נסיעת מבחן בפולו ידנית ליום שני הקרוב והייתי מעוניין לקבל חוות דעת נוספת לגבי אמינות ומחיר התחזוקה השוטפת של רכב זה מאנשים בעלי נסיון עם הרכב.

עלי לציין שאני די חצוי בעניין, שכן קבלתי תגובות שונות ומגוונות, מצד אחד אני מקבל מאנשים תגובות שפולקסווגן פולו הינו רכב גרמני בעל מוניטין רב ואמין ביותר! ומצד שני, אני מקבל תגובות של "לא להתקרב לרכב" עקב בעיות אמינות ועלות אחזקה גבוהה.

אודה לכולם על העזרה

שבוע טוב

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אוכל לענות לך ביחס לפולו כבעל קורדובה 2005 ידנית (75 כ"ס) שהיא מכונית אחות (ולמיטב ידיעתי שתיהן מיוצרות באותו פס ייצור בספרד).

אכן היו תקלות ברכב, אותן תיארתי בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=765082#post765082

מאז הרכב הגיע כבר ל 28 אלף ק"מ וללא תקלות. כלומר, כל מחלות הילדות שלו הסתיימו בק"מ ה 7000.

זה לא נעים אבל התמורה טובה מאד: רכב נח, מאובזר, בטוח וכיום גם אמין.

אני מחליף אותו עכשיו בקורדובה חדשה (100 כ"ס) וזה אומר על השביעות רצון שלי.

אגב, לפני הקורדובה 2005 היתה לי קורדובה 2000.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא יודע איך הפולו החדשות אבל מבחינת אמינות הפולו שלנו לא רואה מוסך לא צורכת דלק 1:14

ובעלת אופן נהיגה מאד מהנה ונותן איזה שהיא תחושה של ספורטיביות אם זה הרעש של המנוע או משהו אחר חסרון אחד שהיא לא יציבה בכביש אבל לא פחות מהקטנות האחרות

(פולו 1.4 75 כ"ס גיר רגיל 2001) אבל מכיוון שאין לי התנסות על הפולו החדשות אני לא יכול להגיד לך מה לקחת הניסיון שלי מהפולו ראוי לשבח

פורסם

מעבר לקידום המכירות האינטנסיבי של TITO , על הגאז, באופן אישי הסוויפט נראית כבחירה הטובה יותר..

מנסיון עבר עם הפולו, מוטב לא לגעת ברכב הנ"ל, לאוו דווקא עקב אי אמינות, אלא בגלל השירות ודרך ההתנהגות של היבואן לכל בעיה אשר מתגלה ברכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בקשר להתנהלות היבואן

אין לדעתי הבדל בין צמפיון ויתר היבואנים.

ברשותנו כעת שלוש מכוניות סיאט ואין לנו שום טענות ליבואן, למעט מחירי חלפים גבוהים וללא הצדקה.

היות והאחריות היא רק לשנתיים אז יש מקורות תחליפיים.

אני רוצה לציין שהשירות במוסך ג.ג.ג הוא טוב מאד, כולל דרך הטיפול שלהם בתקלות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

האם הפולו החדשה (שנת יצור 2006 ומעלה) מיוצרת בגרמניה או ספרד?

מעוניין גם לקבל מחירי טיפולים לרכב (טיפול גדול וטיפול קטן)

בתודה מראש

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה (-:

לאחר התלבטויוות רבות, נסיעות מבחן בסוזוקי סוויפט, טויוטה יאריס החדשה, והפולקסווגן פולו, הסוויפט החדשה היא המהנה ביותר לנהיגה, בעלת המראה המדליק ביותר (דעה שלי) וכמובן מציעה את החבילה המשתלמת ביותר!!!

אי לכך,

בשעה טובה הזמנתי היום את הסוזוקי סוויפט (הדגם המפואר כמובן).

שנזכה לימים שקטים.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

koka

לדגם המפואר:

צבעים פחות מבוקשים שהם סגול וברונזה (כתום מטאלי) עד אוקטובר

שאר הצבעים- נובמבר!

אני הזמנתי צבע אפור מטאלי אחרון לחודש נובמבר! השאר- חודש דצמבר!

אין ספק שההמתנה קצת מבאסת, אך נראה לי שהיא משתלמת.....

גם ככה אני לא הולך ברגל (-:

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...